Jinekomasti & Body.

abartmislar resmen seni ameliyattan caydirmak icin saydirmislar

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

arkadaslar cidden gozunuzde buyutmussunuz az once ayaklandim bile antrenorum de 5-7 gune antremana donersin demisti tas catlasa bi 10 gun engel olur yani.cok hafif sizlamalar haric kol hareketlerini bile simdiden kisitlamiyor :)

hocam merhaba öncelikle geçmiş olsun kurtuldunuz. bendede aynı sorun var suan 22 yasındayım ve rahat 10 yıldır meme büyüklüğü var bende. ilk önce bunun için hangi doktora görünmeliyim.

arkadaslar cidden gozunuzde buyutmussunuz az once ayaklandim bile antrenorum de 5-7 gune antremana donersin demisti tas catlasa bi 10 gun engel olur yani.cok hafif sizlamalar haric kol hareketlerini bile simdiden kisitlamiyor :)

Sen doktora sormamakla hata yapıyon ama insallah skntı ckmaz arada foto at ne durumda :)

genel cerrahide oldum 1-2 saat sonra ameliyatin uzerinden tam bir gun gecmis olucak.cok hafif sizlamalar oluyo ama sinek isirigi gibi asil rahatsiz eden kucuk dilim narkozdan sismis uzamis hem agriyo hem yutkunamiyom bisey yiyemiyorum en kotusu bazen dilime degiyor az once ihlamur ictim bayaa yumusatti ve agriyi aldi bakalim nasil olucak

az once pansumana geldiler biraz korktum ama hicbisey olmadi gogus uclari hissis hatta 2 ay kadar boyle olabilirmis ve dikisleri gordum durum gayet iyiydi kan lekesi bile yoktu hadi bakalim hayirlisi :)

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1417685880163.jpg
    uploadfromtaptalk1417685880163.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 440
az once pansumana geldiler biraz korktum ama hicbisey olmadi gogus uclari hissis hatta 2 ay kadar boyle olabilirmis ve dikisleri gordum durum gayet iyiydi kan lekesi bile yoktu hadi bakalim hayirlisi :)

Hastahanede yatma ücreti felan alıyorlarmı ? 2 ay böyle olursa 3 ay bench yalann :)

evet sorunsuz oynatip kasabiliyorum :) insallah kisa zamanda donucem eski formuma

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1417686430302.jpg
    uploadfromtaptalk1417686430302.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 427
evet bulkda oldugum icin belli olmuyo zateb yarisma dusundugum icin ameliyat kararina vardim formumy toplar toplamaz guzel bi definasyonla yarismalara ilk adimimi atmayi dusunuyorum eger hersey sorunsun giderse definasyondaki durumuma gore steroid kurunede girebilirim zaten bu sezon girmesem 1-2 yila kesin giricem tek kaygim yasim :)

evet bulkda oldugum icin belli olmuyo zateb yarisma dusundugum icin ameliyat kararina vardim formumy toplar toplamaz guzel bi definasyonla yarismalara ilk adimimi atmayi dusunuyorum eger hersey sorunsun giderse definasyondaki durumuma gore steroid kurunede girebilirim zaten bu sezon girmesem 1-2 yila kesin giricem tek kaygim yasim :)

Geçmiş olsun kardeşim yağları attın şimdi kas doldurma zamanı:)

İz leke felan var mı?:)

dikisler ciktiktan sonra belli olacak bakalim ne var ne yok ama bu gunki gorunum gayet iyiydi

Back
Yukarı