Leopara
Üye
Sor sen ben sordugumda 1 ay koşu bilw yok agirliklara 2. Aydan yavas yavas dedi demekki sakincasi varkonusmadim ben 1 hafta icinde donerim
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sor sen ben sordugumda 1 ay koşu bilw yok agirliklara 2. Aydan yavas yavas dedi demekki sakincasi varkonusmadim ben 1 hafta icinde donerim
Bi tane doktora gozukmedimki ayrıca hiçbiri olma demedi sen konuş sor beni dinle daha kötü sonuclanmasınabartmislar resmen seni ameliyattan caydirmak icin saydirmislar
Plastik ve estetik cerrahihocam merhaba öncelikle geçmiş olsun kurtuldunuz. bendede aynı sorun var suan 22 yasındayım ve rahat 10 yıldır meme büyüklüğü var bende. ilk önce bunun için hangi doktora görünmeliyim.
Sen doktora sormamakla hata yapıyon ama insallah skntı ckmaz arada foto at ne durumdaarkadaslar cidden gozunuzde buyutmussunuz az once ayaklandim bile antrenorum de 5-7 gune antremana donersin demisti tas catlasa bi 10 gun engel olur yani.cok hafif sizlamalar haric kol hareketlerini bile simdiden kisitlamiyor
peki teşekkürler. İstanbulda oldunuz sanırım hangi hastaneye gittinizPlastik ve estetik cerrahi
Ben olmadımpeki teşekkürler. İstanbulda oldunuz sanırım hangi hastaneye gittiniz
Hastahanede yatma ücreti felan alıyorlarmı ? 2 ay böyle olursa 3 ay bench yalannaz once pansumana geldiler biraz korktum ama hicbisey olmadi gogus uclari hissis hatta 2 ay kadar boyle olabilirmis ve dikisleri gordum durum gayet iyiydi kan lekesi bile yoktu hadi bakalim hayirlisi
Göğüsleri oynatabiliyonmu şuanhissizlik kasta degil deri uzerinde yani sorun yaratmazhicbi ucret konusu gecmedi ilk gunden bu yana
Jino belli olmuyo hiçevet sorunsuz oynatip kasabiliyoruminsallah kisa zamanda donucem eski formuma
evet bulkda oldugum icin belli olmuyo zateb yarisma dusundugum icin ameliyat kararina vardim formumy toplar toplamaz guzel bi definasyonla yarismalara ilk adimimi atmayi dusunuyorum eger hersey sorunsun giderse definasyondaki durumuma gore steroid kurunede girebilirim zaten bu sezon girmesem 1-2 yila kesin giricem tek kaygim yasim