Jinekomasti & Body.

dun hastaneden cikmayi beklerken yarin anca cikacakmisim.agri sizim yok kollarimin hareket kabiliyetide engellenmiyor tek sorunum hala bogaz kucuk dil acayip sismis beyaz lekeler var sarkmis ve bazen dilime degdigini hissediyorum igrenc bi durum yemek yemekte hatta yutkunmakta bile zorlaniyorum

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

az once pansuman oldum foto cekeyim dedim buyrun arkadaslar

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1417770020285.jpg
    uploadfromtaptalk1417770020285.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 467
yok siskinlik falan yoktu allaha sukur sorunsuz gidiyoruz suan

dun bogazim icin gargara ile pastil aldirmistim sabah bogaz agrim bayaa hafiflemisti ama kucuk dil hala sisik bu gun taburcu olucam bakalim doktor bekliyorum

Kardeşim gecmiş olsun .
Spor konusunda acele etme sonuç olarak Göğüste kanama oluşmaması Lazım normal şartlarda Göğüs hareketlerı ve kol hareketleri için min 1 ay gerekli .vucudunu en iyi bilen sensin kendi Başlama zamanını en iyi sen bilirsin ama yanlış hareketlerden sonra 2.ameliyata ihtiyaç duyan arkadaşlar oluyor .ingilizce forumlarda spor hekimlerinin ve profesyonel sporcuların tecrübelerinden faydalanabilirsin.bacak ve mekikle ilk etapta kurtlarını dönebilirsin .doktorun korse veya bandaj ne öneriyor ?

yorumun icin sagol :) bakalim durumun gidisatina gore karar vericez salidan beri beslenmem de zaten komple berbat az once cikisimi yaptim eve geldim son durum merak edenlere buyrun foto.son 2 gundur hemsirelerin getirdigi agri kesici igneleride almadim allaha sukur hersey istedigim gibi gidiyor ameliyat yarasinda hicbir kusur yok :)

foto yuklenmemis az onceki yorumda buyrun foto

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1417861573432.jpg
    uploadfromtaptalk1417861573432.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 464
az önce ayağa kalkıp baktım sağ göğüs sola göre bariz daha büyük kalmış sanırım şişlik var yani bi eşitsizliğin kalıcı olcağını sanmıyorum ama yarın doktorumla da görüşücem o arada sorarım

Farkediliyo şişlik zaten ama olabilir durummuş onu biliyorum
şişlik sonradan belirdi ayakta bakmadığım için fark edememiştim banada normal geldi şişlik olması fakat sağ tarafın büyüklüğüne kafam takılmadı değil bayaa bi fark var kötü kısmı sağa doğru şişlik yani sanki içindeki doku hiç alınmamış gibi

şişlik sonradan belirdi ayakta bakmadığım için fark edememiştim banada normal geldi şişlik olması fakat sağ tarafın büyüklüğüne kafam takılmadı değil bayaa bi fark var kötü kısmı sağa doğru şişlik yani sanki içindeki doku hiç alınmamış gibi
Sen bi sor bakalim ins hata yoktur

ya hocam bende şüphe ile gittim ultrason ve kan tahlili yaptılar jine değilsin, yağ kaynaklı dediler fakat sağ memem soldan 2 kat daha büyük. hem 2 aydır düzenli kardiyo ve diyet yapıyorum. 10 kg kadar zayıfladım hala aynı boydalar. başka bir doktora daha mı görünsem acaba

ya hocam bende şüphe ile gittim ultrason ve kan tahlili yaptılar jine değilsin, yağ kaynaklı dediler fakat sağ memem soldan 2 kat daha büyük. hem 2 aydır düzenli kardiyo ve diyet yapıyorum. 10 kg kadar zayıfladım hala aynı boydalar. başka bir doktora daha mı görünsem acaba
en iyisi başka doktora görünmek boluda banada jinekomasti değil demişlerdi[DOUBLEPOST=1417979521][/DOUBLEPOST]
Sen bi sor bakalim ins hata yoktur
sana bu şişliklerden doktor mu bahsetmişti

Son düzenleme:
doktora gittim raporumu yazdirdim kullanmam gereken ilac varmi diye sordum yok dedi ve sekilden bahsettim bana odem vardir o yuzdendir ama genede istedigin goruntuyu yakalayamayabilirsin cunki bu estetik bi mudahale degil dedi

doktora gittim raporumu yazdirdim kullanmam gereken ilac varmi diye sordum yok dedi ve sekilden bahsettim bana odem vardir o yuzdendir ama genede istedigin goruntuyu yakalayamayabilirsin cunki bu estetik bi mudahale degil dedi

Nasıl estetik bi müdahale değilmiş onu anlıyamadım

estetik ameliyati degil yani sonucta.iceriden meme dokusu cikartiliyor

Back
Yukarı