Jinekomasti & Body.

hayir liposuction gogusun alt kismindan girilir ve gogus dokusu alinamaz sadece yaglar alinir o yagli gogusler icin eger jinekomasti yani meme dokusu varsa gogus kenarindan kesilip meme dokusu cikartiliyo.lipomastide liposuction uygulaniyo

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hayir liposuction gogusun alt kismindan girilir ve gogus dokusu alinamaz sadece yaglar alinir o yagli gogusler icin eger jinekomasti yani meme dokusu varsa gogus kenarindan kesilip meme dokusu cikartiliyo.lipomastide liposuction uygulaniyo

Ben 3 doktora gittim 3 üde küçük bi liposuction uygulaması dendi çok büyük jinekomastilerde meme dokusu alınır yanlışın var.

ya hocam bende şüphe ile gittim ultrason ve kan tahlili yaptılar jine değilsin, yağ kaynaklı dediler fakat sağ memem soldan 2 kat daha büyük. hem 2 aydır düzenli kardiyo ve diyet yapıyorum. 10 kg kadar zayıfladım hala aynı boydalar. başka bir doktora daha mı görünsem acaba

Dokunduğun zaman sertlik var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

hayir dostum uzun zamandir arastiriyorum buyuk jinekomasti diye bisey yok banada liposuction yapacaklardi basta ama yagda vardi o kucucuk boru sence gogus dokusunu nasil ceksin ? o bahsettiginde sadece yaglar cekiliyo iyice arastir bak

bu arada az once pansuman icin actim aradaki fark bayaa bi azalmisti sanirim odemden kaynakliydi dun bandaji baya sert sardim 1 gun gecmesine ragmen gelisme icimi rahatlatti

Estetik cerrahide daha fazla liposuction tercih ediyorlar genel cerrahlar ise görerek yapmayı tercih ediyor .liposuction borusunun onu sivridir meme dokusunda parçalayarak alır.jinekomasti ameliyatlarındaki en önemli nokta Göğüs çökmesinin olmamasıdır.safa Kardes bandaj konusuna dikkat et sarmayı ihmal etme.sporada zamanından önce Başlama .tekrardan gecmiş olsun.

Estetik cerrahide daha fazla liposuction tercih ediyorlar genel cerrahlar ise görerek yapmayı tercih ediyor .liposuction borusunun onu sivridir meme dokusunda parçalayarak alır.jinekomasti ameliyatlarındaki en önemli nokta Göğüs çökmesinin olmamasıdır.safa Kardes bandaj konusuna dikkat et sarmayı ihmal etme.sporada zamanından önce Başlama .tekrardan gecmiş olsun.

liposuction da eminimki istediğim sonucu alamazdım yarışmaya hazırlanıcam derinin tamamen kasa yapışması lazım ve açılıp o doku meme ucuna birleştiği kısımdan itibaren iyice kesilip kazındı :) tavsiyelerin için sağol göğüs çökmesini doktor da söyledi ama konuyu açarsan daha iyi olur hem bilgi almak isteyenler de olabilir

Meme dokusunu gereğinden fazla almaları durumunda Göğüste deformasyon ve içeri doğru çokükluk oluşur.tek tarafli jinekomastide önemli olan ne kadar kazındıgından çok simetri sağlanması.senin ameliyat artık Bittiği için bunları Düşünme bandajlarını Düzenle uygula

Meme dokusunu gereğinden fazla almaları durumunda Göğüste deformasyon ve içeri doğru çokükluk oluşur.tek tarafli jinekomastide önemli olan ne kadar kazındıgından çok simetri sağlanması.senin ameliyat artık Bittiği için bunları Düşünme bandajlarını Düzenle uygula

jinekomasti tek taraflı değilki ben kolumu rahat hareket ettiremediğimden ve net olsun diye pansumanda sadece birini çekebildim

Kaç yaşındasın ?

24 yaşındayım. 95 kilodaydım spor ve diyet ile 85in altına düştüm 2 ayda. boy 174 cm.
15 yaşımda şişmanlamaya başladım, sanırım göğüslerin büyümesi de o zamanlarda başladı. kendimi bildim bileli böyleyim. şüphelendiğim şey zamanında bana yanlış teşhis konuldu (5-6 yaş olmalı). O zaman uygulanan ekstra bir tedavi acaba dengeyi mi bozdu diye düşünüyordum ama doktorum kan tahlili yaptırdıktan sonra alakasının olmadığını söyledi. hatta genel cerrah "olabilir" dediği halde ultrasonu çeken hanım kesin bir şekilde yağlanma dedi.

Son düzenleme:
Sevgili kardeşim
Eskiden yaşadığın hastalık ve tedavisiyle ilgili bir durum değil .jinekomasti tanısı koyabilmek için ellediginde eline sert bir doku gelmesi Lazım.benim sana tavsiyem spor yapman ve vücut yağ oranını düşürmen .gogus bölgen toparlamaya başladığında zaten jinekomasti varsa geçmeyecek .tek Taraflı olması sebebiyle ben jinekomasti oldugunu düşünüyorum .ama her iki durumdada Çözümü olan bir estetik problemi.

Sevgili kardeşim
Eskiden yaşadığın hastalık ve tedavisiyle ilgili bir durum değil .jinekomasti tanısı koyabilmek için ellediginde eline sert bir doku gelmesi Lazım.benim sana tavsiyem spor yapman ve vücut yağ oranını düşürmen .gogus bölgen toparlamaya başladığında zaten jinekomasti varsa geçmeyecek .tek Taraflı olması sebebiyle ben jinekomasti oldugunu düşünüyorum .ama her iki durumdada Çözümü olan bir estetik problemi.

sadece kardiyo yaparak yağ oranını azaltmaya çalışıyorum bunun için. sizce vücut çalışamsına başlamamın bir artısı veya eksisi olur mu? teşekkürler ilgili cevabın için.

sadece kardiyo yaparak yağ oranını azaltmaya çalışıyorum bunun için. sizce vücut çalışamsına başlamamın bir artısı veya eksisi olur mu? teşekkürler ilgili cevabın için.
Göğsünde ki problem vücut çalışman için sorun teşkil etmez.vucut çalışıp kardiyo eklemeni tavsiye ederim.vucut ağırlık çalışılan günlerin ertesindede yağ yakmaya devam eder .ancak en önemli husus yediklerine dikkat etmen.

dikişleri bu gün aldıracaktım dün doktorla görüşmüştüm ama dikişlerin alınması için doktor imzalı bi kağıt gerekiyomuş lanet doktor dün söylememe rağmen kağıt falan vermedi tekrar gittim bende bu seferde ortalıkta yok ameliyattamıymış neymiş ameliyattan çıkmış polikliniğe uğradığı yok *****im böyle doktoru aldırmıycam dikişleri falan kalsın pazartesi spordayım bu arada :)

geçengün bi konuda görmüştüm sendeki durumla aynı gibi arkadaşın sağ ve sol göğsü ameliyat sonrası cok fark varmıs doktor 6 ay gibi bi sürede toparlar demis 1 sene geçmiş hala düzelmemis git gide şişmiş ve birdaha ameliyat olmus bu sefer cok büyük bi iz olusmus ama şişlik inmiş ameliyat olduguna pisman olmus bu arada dikis sonrası fotoğraflarını beklıyorum :p

sislik iniyo yavas yavas sorun yok da moral bozmaya mi geldin konuya ? ugrasamam seninle

Back
Yukarı