Jinekomasti & Body.

oncelikle ayni sorunun sende de oldugunu biliyorum ve devlette ucretsiz degil yalan inanma ? beni yalanci mi cikartmaya calisiyosun yalan borcummu var sen yaptiramiyosun diye herkes seninle ayni durumda olmak zorunda degil...

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

öncelikle bende birşey yazayım dedim ameliyat devlet hastanesinde ücretsiz felan degil inanma 1 seviye demiş ztn sana ameliyat önermemistir sana 2-3-4 seviyeler ameliyat ücretsiz savaş cebeciyle 2 kez konustum bircok öğrencisi jinekomastiymiş 1 seviye olanların hepsini düzeltmiş ve chest dips önerdi cözümü var dedi pilastik cerrahımda fitnessla duzelır dedi ama ucu hafif aşşağıya bakıcakmıs aşırı arastırdım cozumu var ameliyat sakın olma helede 1 seviyeysen liposaction iz bırakıyor ondan daha beter pisman olursun üsteki arkadaşın dedigi gibi ergenlikte cıkan ilerde geçiyor

Ama hiç göğüs çalışasım yok moral bozuyor zaten bekleyeceğim 18e kadar :)[DOUBLEPOST=1417281875][/DOUBLEPOST]
Kardesim yasin daha 15. Bu birinci seviye denilen jinekomasti ergenlikte ostrojenin salgilanmasiyla olan bir sey. Ve vucudundaki yag oranini dusurup kas oranini arttirirsan belirginligi gidecek birsey. Sporda testestronunu arttirmak icin bacaga yuklenmelisin ve ostrojen arttirici yemeklerden uzak durmalisin. Birde cogu kiside ergenlikten sonra geciyor haberin olsun ameliyata yonelme hemen

Ostrojen yapaj şeyler derken ne kastettiniz yağlı felan ise 7-8 aydır tüketmiyorum kola cips vs yoksa bu ostojen başka bir şey mi? Ayrıca testesteron nedir?:)

15 yasında yapmazlar o ameliyati daha Gelişimini tamamlayamamissin . Adamın ellemesiyle jinokomasti anlaşılmaz git bi ultrason çektir

Ben sana 15 yaşında ameliyat yaptıracağımı söyledim mi kardeşim bu ne? Cevap yazan herke öyle bi yazıyor ki sanki yarın ameliyata giricem kesicekler beni, olmayacağımı belirttim zaten.

yattim hastaneye bakalim hayirlisi :D

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1417527927784.jpg
    uploadfromtaptalk1417527927784.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 422
ameliyat icin bu geceden serum icin yer acildi ama serum verilmedi ameliyat yarin sabah 8 de

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1417554210022.jpg
    uploadfromtaptalk1417554210022.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 432
sefa mesajını yeni gördüm ben yalan olayını sana dememiştim neden alındın anlamadım bazı yerlerde ücretsiz

bu arada özel hastaneye gittim pilastik cerrah kaç senedir bu işi yaptıgını söyledi asla ve asla ameliyat önermedi ne olursa olsun 2 doktorda bunu soyledi ben ameliyat olmayı dusunmuyorum savaş cebecide ameliyatı önermedi bana chest dips ve göğüs ağırlıklı calıs dedi yorumumu yapimde herkeze jinekomastide sabırlar

ameliyat icin onlukle baslik dagittilar ama hala ameliyata gecemedik yav narkozu yemek icin sabirsizlaniyorum :D

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1417586560416.jpg
    uploadfromtaptalk1417586560416.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 414
narkozdan uyandim geberiyom bogaz agrisindan yazicam az sonra kafasi cok guzel narkozun

lanet olsun korse falan yok bantlamislar goguslerimi sirtimdan

simdilik durum fena degil hafif sizlama var ve bide bogaz agrisi var.bogaz agrisina normal dediler

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1417616546303.jpg
    uploadfromtaptalk1417616546303.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 428
  • uploadfromtaptalk1417616556485.jpg
    uploadfromtaptalk1417616556485.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 428
Korseyi sen alicaksin galiba jinekomasti atletleri vae bide spor felan ne kadar yapmicaksin dedimi doktorla konustunmu

Back
Yukarı