öncelikle bende birşey yazayım dedim ameliyat devlet hastanesinde ücretsiz felan degil inanma 1 seviye demiş ztn sana ameliyat önermemistir sana 2-3-4 seviyeler ameliyat ücretsiz savaş cebeciyle 2 kez konustum bircok öğrencisi jinekomastiymiş 1 seviye olanların hepsini düzeltmiş ve chest dips önerdi cözümü var dedi pilastik cerrahımda fitnessla duzelır dedi ama ucu hafif aşşağıya bakıcakmıs aşırı arastırdım cozumu var ameliyat sakın olma helede 1 seviyeysen liposaction iz bırakıyor ondan daha beter pisman olursun üsteki arkadaşın dedigi gibi ergenlikte cıkan ilerde geçiyor
Kardesim yasin daha 15. Bu birinci seviye denilen jinekomasti ergenlikte ostrojenin salgilanmasiyla olan bir sey. Ve vucudundaki yag oranini dusurup kas oranini arttirirsan belirginligi gidecek birsey. Sporda testestronunu arttirmak icin bacaga yuklenmelisin ve ostrojen arttirici yemeklerden uzak durmalisin. Birde cogu kiside ergenlikten sonra geciyor haberin olsun ameliyata yonelme hemen
15 yasında yapmazlar o ameliyati daha Gelişimini tamamlayamamissin . Adamın ellemesiyle jinokomasti anlaşılmaz git bi ultrason çektir
Takipteyizaz once kan verdim hastaneye girisimi yapiyolar bu gece yaticam kan tahlili sonuclari cikinca bide ekg cekcekler sanirim
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yattim hastaneye bakalim hayirlisi
geçmiş olsun safa.ameliyat icin bu geceden serum icin yer acildi ama serum verilmedi ameliyat yarin sabah 8 de
Bende yemen için bekliyomameliyat icin onlukle baslik dagittilar ama hala ameliyata gecemedik yav narkozu yemek icin sabirsizlaniyorum