GERİ DÖNDÜM
Selamlar ;
Benim uzun yazılarım meşhurdur , ancak bu yazım onlardan da uzun olacak gibi gözüküyor.
Öncelikle banlanırken kırdığım insanlardan teker teker özür diliyorum. Bir anlık asabiyetle yaptım bazı şeyleri , gençliğime verin.
Bir iki mesaj geldi bana ve arkadaşlarıma Jake Tyler napıyor sporu bıraktı mı ne durumda diye.. Bende bunları size açıklamak istiyorum.. Zaten çoğunuz @
Lethe552 nin konusundan hastandığımı gördünüz ancak orda yazan iki kelime kadar basit şeyler yaşamadığımı açıklamak istiyorum..
Bazı insanlar böyle şeyleri içlerinde yaşarlar ancak ben anlatma taraftarıyım..
1 Bölüm : Banlandıktan - 15 eylül'e kadar olan bölüm.
Banlandım ve en sevdiğim işim yani günlük tutmaktan uzaklaştırıldım ancak sporumu tam gaz devam ediyordum.. Hatta 15 eylül öncesinde % 10 yağ oranına düştüğümü düşünüyorum.. Hacim almaya devam ediyordum ve hatlarım belirgin bir şekilde ortaya çıkıyordu.. Bunlarla ilgili fotoları burada paylaşacağım ancak daha sonra.. Ancak 10 eylül gibi bir tarihte Sol testisim de ağrı hissetmeye başladım.. İlk başlarda sporla alakalı olduğunu sonra daha farklı bir şey olduğunu düşündüm ancak bu süre içerisinde sol testisimin büyüdüğünü fark ettim. Sonuç olarak 14 eylül günü yarın göğüs anternmanında ne yapsam diye düşünüyordum.. Hatta 14 eylül sabahında HIIT cardio yapmıştım.. Sonrası 15 eylül..
2 Bölüm : 15 eylül - 10 kasım arası.
Tanıdıkların olduğu bir devlet hastanesine gittim ve kontrol edildim.. Sonuç olarak sol testisim de bir hayli büyük bir tumör bulundu.. Aslında o an ne hissetiğimi ben bile bilmiyorum ancak Allah size veya en kötü düşmanınıza bile vermesin o hissiyatı.. Saat 11 gibi bana kansersin dediler , saat 15 gibi ameliyata girdim ve sol testisim aldındı.. Her şey bitti diye düşünüyordum aslında

ancak asıl olay ondan sonra başladı.. İstanbula geldim , neredeyse en iyi doktorlara gittim ve kemotrepi görebileceğim söylendi.. Kızmayın bana ama sağlığımdan önce sporda kazandığım her şey gidecek diye üzüldüm.. Ancak kontroller sonucunda radyotrapi kararı alındı ve 20 seans radyoterapi gördüm.. Yazmayı unuttum , radyoterapi görmemin sebebi böbrek altı lenflerime sıçramış olması kanserin.. Bu süre içerisinde çok fazla teste girdim , çünkü sağ testisim de parçalar görüldü onların sperm sayıma etkisi varmı diye bakıldı ancak bir sorun çıkmadı.. Yani sonuç olarak 20 seans radyotrapi gördüm ve sağ testisimi sürekli kontrol ettireceğimi öğrendim.. Ortalam 10 yıl boyunca sağ testisim ve tüm vucudum kontrol altında olacak.. Ürememde veya hayatımda hiç bir sıkıntı olmayacak deniyor.. Çünkü en basit kanser türlerinden birisi.. Ancak ismi kanser olunca insan hala ölümü düşünüyor.. Aslında yazsam binlerce satır olurda , sizinde başınızı şişirmek istemiyorum..
3 Bölüm 10 kasım - bugün.
Radyoterapi gördüm ve çok feci bir şekilde yağ aldım.. Ancak hacim olarak çok kaybım olmadığını düşünüyoruz.. ilk 3-4 hafta ısınmak için full body çalıştım ve bu hafta yeni antrenmanıma geçtim.. Ancak eski Burak dan eser yok , motivasyonum yerlerde sürünüyor.. Kaldırdığım kiloların 3-4 kat altını kaldırıyorum.. Antrenmanlarımı aksatmadan devam ediyorum ancak eskisi kadar istekli değilim.. Beslenme konusunuda yarın yarın diye diye hep sarkıtıyorum.. Son olarak , eskiden tüm hayatım spor du ancak şimdi İstanbulda yaşıyorum ve bir miktar para kazanmam gerekiyor. Durum böyle olunca spor ile aramda çok büyük engeller var..
Spora ne kadar bağlı olduğumu hepiniz biliyorsunuz. Birde aramızda bu kadar net engeller olunca oturup kaç kere sinirden ağladığımı bir tek ben biliyorum.. Ancak size ve kendime verdiğim sözleri tutacağım.. Çok yakın sürede eski Jake Tyler ortaya çıkacak..
Sizden tek bir ricam var. Tedavinin tamamen bitip bitmediği hala belli değil.. Bir an önce kurtulmam için dua edin
Şuan işte olduğum için çok ara ara yazdım.. Tam açıklayıcı olmadı ancak sorularınız olursa cevaplarım..
Hepinizi çok seviyorum.. Teşekkürler..