Jake Tyler Antrenman Günlüğü

@Necip alperen tuğan ve @gazo0202 arkadaşlarıma son durumu tam tarihli olarak attım. Bazı fotolar başta bazı fotolar 1 hafta içinde çekilmiştir. Zaten bunları onlarda fark edecektir :)

Özel mesajda da belirttim , kesinlikle içlerinden geleni yazacaklar.

Kimseyi kandırma peşinde değilim , iki alakasız kişiye foto atıyorum sonuç olarak :) onlarda gayet tarafsız yazacaklar iki üç kelime bir şey.

İyi geceler herkese.. Ben yorumları yarın sabah cardio dan sonra okuyacağım..

Bu konuyu takip etmekte ki amacım azmin, kararlılığın bu sporda ki önemini anlamaktı.
Yani yapıyorum yapıyorum olmuyor, ya da deniyorum beceremiyorum bu ve bunun gibi lafların acaba doğru mu gerçekten deneniyor ve olmuyor mu yoksa bunlar birer bahane mi gibi kendime sorduğum soruların cevabını almaktı.
Aldım bahaneymiş :)
Arkadaşın resimlerine gelecek olursam zaten herkes göğüs ve omuzlarının belli bir düzeyde olduğunun farkındadır.
Takip ettiğim günden beri hep göbek bölgesi bana uyumsuz gelmişti çünkü aynısından bende de var eğer bu azim ve kararlılıkla o göbekten kurtulursa demek ki oluyormuş diyip bende bu işin üstüne düşecektim ve arkadaş gerçekten başarmış define olmuş :)
Yağ attığı için omuz ve göğüsler daha belirginleşmiş.
Aslında nasıl anlatacağımı tam olarak bilmiyorum ama söyle söyleyeyim bizim önceki gördüğümüz fotolarından 1 seviye yukarı çıkmış acemilik dönemini atlatmış ve bu işin içinde olduğunu kanıtlamış .[DOUBLEPOST=1410038990][/DOUBLEPOST]Şunu da ekleyeyim ben fotoların tarihinin nerde olduğunu bulamadım uzun süre ancak fotolardan hangisinin yeni hangisinin eski tarihli olduğu belli oluyor yani bu kadar kısa sürede gözle görülür fark var hatta fazlası var :D

burak'ı tanımıyorum. hiç görmedim. sadece takip ediyorum günlüğünü...yorumlar tamamen kendi görüşümdür.

öncelikle tebrik ederim. yolda yürürken bakan vücut çalıştığını farkeder her türlü.

önce artılar;
öncelikle omuz başları ben buradayım diye bağırıyor. en çok gelişim burada görülmüş.;) hayran kaldım.
sırt çok iyi olmuş. tricepsler de 10 numara. bicepsten daha iyi duruyor. triceps programını çalayım ben senden:):cool:

biceps ve göğüs eski fotolarınla aynı gibi, daha önceki mesajlarda 1-2 kişi bu konuya değinmişti sanki haklılar gibi. :confused: bicepste yine de büyüme var ama göğüsteki gelişim bu kadar idmana göre sönük kalmış gibi.

göğüs çalışırken tricepse yüklenmişsin sanki.

yine de gelişim bence çok çok iyi, bacak fotosu yollamamışsın yorum yapamıyorum.
bel bölgesine girmiyorum. %11 yağ oranıyla abs hayal meyal görünüyor şu an:)

azminin ve iradenin devamını diliyorum.
iyi geceler...

Ayrıca kesinlikle fotolarını milletlede paylaşmalısım garanti veriyorum olumsuz yorum almayacaksın :)

Yarin cok erken kalkicam yorum yapamiyorum. ancak ikinizde beni cok mutlu ettiniz.. Cok tesekkur ederim.. yarin daha detayli tesekkur edicem.. saolun :)

Bu konuyu takip etmekte ki amacım azmin, kararlılığın bu sporda ki önemini anlamaktı.
Yani yapıyorum yapıyorum olmuyor, ya da deniyorum beceremiyorum bu ve bunun gibi lafların acaba doğru mu gerçekten deneniyor ve olmuyor mu yoksa bunlar birer bahane mi gibi kendime sorduğum soruların cevabını almaktı.
Aldım bahaneymiş :)
Arkadaşın resimlerine gelecek olursam zaten herkes göğüs ve omuzlarının belli bir düzeyde olduğunun farkındadır.
Takip ettiğim günden beri hep göbek bölgesi bana uyumsuz gelmişti çünkü aynısından bende de var eğer bu azim ve kararlılıkla o göbekten kurtulursa demek ki oluyormuş diyip bende bu işin üstüne düşecektim ve arkadaş gerçekten başarmış define olmuş :)
Yağ attığı için omuz ve göğüsler daha belirginleşmiş.
Aslında nasıl anlatacağımı tam olarak bilmiyorum ama söyle söyleyeyim bizim önceki gördüğümüz fotolarından 1 seviye yukarı çıkmış acemilik dönemini atlatmış ve bu işin içinde olduğunu kanıtlamış .[DOUBLEPOST=1410038990][/DOUBLEPOST]Şunu da ekleyeyim ben fotoların tarihinin nerde olduğunu bulamadım uzun süre ancak fotolardan hangisinin yeni hangisinin eski tarihli olduğu belli oluyor yani bu kadar kısa sürede gözle görülür fark var hatta fazlası var :D

Konumun ve şuan ki durumumun size fayda sağlıyor olması beni çok mutlu ediyor. Ego ile alakalı bir durum yok benim için bahane yoktur. Bahane bu sporun en büyük düşmanıdır. Benim tek ve en büyük hatam spora geç başlamamdır. Lise 1 veya 2 de bir ay yapıp bırakmıştım keşke o zaman bırakmasaydım. Şuan çok daha iyi durumda olabilirdim.

Senin söylediklerinin aksine göğüslerimi beğenmiyorum , daha çok gelişmesi gerektiğini düşünüyorum. Omuzlarım hakkında söylediklerin için teşekkür ederim evet galiba biraz genetiğim iyi orada ancak onun da çok yolu var.

Define olmuş demek için daha çok yolum var ama başladığım halime göre iyi durumdayım ve sadece 1.5 ay gibi bir süre oldu. Bir kilo bile kaybetmedim. Bunlar güzel haberler.

' Bu işin içinde olduğunu kanıtlamış ' bu laf benim küçük bir tebessüm ile uyumamı sağladı. Çok Teşekkür ederim :)

Son olarak tarihler hakkında yazdıklarına değinmek istiyorum. Evet doğrudur hızlı bir atlama yaşadım ancak şuan baya yavaşladı. Ancak durmak yok.

Genel olarak çok teşekkür ederim @gazo0202

burak'ı tanımıyorum. hiç görmedim. sadece takip ediyorum günlüğünü...yorumlar tamamen kendi görüşümdür.

öncelikle tebrik ederim. yolda yürürken bakan vücut çalıştığını farkeder her türlü.

önce artılar;
öncelikle omuz başları ben buradayım diye bağırıyor. en çok gelişim burada görülmüş.;) hayran kaldım.
sırt çok iyi olmuş. tricepsler de 10 numara. bicepsten daha iyi duruyor. triceps programını çalayım ben senden:):cool:

biceps ve göğüs eski fotolarınla aynı gibi, daha önceki mesajlarda 1-2 kişi bu konuya değinmişti sanki haklılar gibi. :confused: bicepste yine de büyüme var ama göğüsteki gelişim bu kadar idmana göre sönük kalmış gibi.

göğüs çalışırken tricepse yüklenmişsin sanki.

yine de gelişim bence çok çok iyi, bacak fotosu yollamamışsın yorum yapamıyorum.
bel bölgesine girmiyorum. %11 yağ oranıyla abs hayal meyal görünüyor şu an:)

azminin ve iradenin devamını diliyorum.
iyi geceler...

Omuzlarım hakkında güzel yorumların için teşekkür ederim ancak yukarıda yazdığım gibi daha çok yolum var. Hayal ettiğim define görünüm ile aramda dağlar kadar fark var. Ama evet omuz genetiğim diğer bölgelerime göre daha iyi gibi. Bunu ben değil etrafımda ki insanlar söylüyor.

Sırt zaten , poz vermeyin en çok sevdiğim noktadır :) tricepsler için iyi bir yorum ilk kez senden alıyorum. Ancak geçen cuma günü verdiğim bir poz hoşuma gitti benimde.

Biceps genetiğim iyi olduğu halde yağ oranım oradan bir türlü düşmüyor. Biraz daha yağ atsam güzel bir biceps ortaya çıkacak diye düşünüyorum. Çünkü hacimli kollarım. Ancak haklısın başlangıça göre çok büyük değişim yok , ancak ortada küçük bir çizgi oluşmaya başladı.. Göğüs için aynı şeyleri düşünmüyoruz , tamam hacim olarak gelişmedi ancak yağ atmış olmam göğüs görüntümü çok değiştirdi. Ancak tabi ki bir anlık bakış değişik yorumlara yol açabilir. Ancak bu yorumların beni ve @Lethe552 'yi antrenmanımı hazırlarken etkileyecek. Emin olabilirsin :)

Bacak fotosu atmıyorum çünkü bildiğin kıl yumağı , profesyonel bir vücut kılı temizleme makinesi alacağım yakında. O zaman bacakta atarım inşallah :) ancak bacaklarım iyi durumda buna emin olabilirsiniz.

Belim inceldi evet , ancak abs'in çoook hayal meyal olduğu açık :) ancak ilk görüntüye göre baya gelişim var tabi.

Sana da eksi yorumların için teşekkür ederim. Emin ol onların hepsini kullanacağım ve antrenmanlarımı ona göre hazırlayacağım.

Çok teşekkürler.

abi valla fotografları göremiyorum çatlicam az kaldı. arkadaşların yorumları daha da merak ettiriyor :) en kısa zamanda bizimle de paylaşman dileğiyle..

6 Aralık diye düşünüyorum fotoları paylaşma tarihini çünkü artık çok yavaşladı yağ atımım. Umarım aralığa kadar istediklerim olur.

İyi günler..

SELAMLAR ;

Photo 7.09.2014 09 17 13.png

Biraz gülelim :)

Photo 7.09.2014 08 19 03.jpg

HERKESE MUHTEŞEM BİR PAZAR DİLİYORUM ARKADAŞLAR..

Eklentiler

• Photo 7.09.2014 08 00 15.jpg
    Photo 7.09.2014 08 00 15.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 544
Selamlar ;

Yeni hafta yeni antrenman düzeni. Her zaman olduğu gibi göğüs + abs olarak çalışacağım.

Güzel bir hafta olmasını diliyorum..

İyi günler.

abi tebrikler hem kas alıp hemde yağ yakmak çok iyi müthişsin :D

Orada yazan kası almam biraz zor gözüküyor ben o testin sadece yağ kısmını baz alıyorum. Birde eve gelip hacim düşmüş müyüm diye kontrol ediyorum benim için yeterli oluyor. Yani yağ atıp hacimi sabit bırakmaya çalışıyorum. Tek amacım bu :)

Teşekkür ederim :) şuan her şey güzel gidiyor , tam planladığım gibi yavaşlamaya başladı. Eylül den sonra ki amacım % 11'e düşmek bakalım nasıl bir sonuç alacağım.

İyi günler..

Selamlar ;

Büyük ihtimalle forumdan banlanacağım :) bu yüzden bu son mesajım olabilir. Ancak banlanana kadar paylaşımlara devam etmeyi düşünüyorum.

Kendini bilen 10-15 kişi var. Bu konuda beni hep takip ettiler. Onlara çok teşekkür ederim..

@boksbody Abi senin yerin ayrı. Çok teşekkür ederim :)

İyi günler herkese.

Koca forumda 10-15 kişi mi var kendini bilen ?
Sen git lethe ye streoid kullaniyorsun diyen kisilerin yazilarini begen requ. benim konumda isin yok. hadi abicim. bi tartismada burda baslamasin. burama kadar geldi..

Sen git lethe ye streoid kullaniyorsun diyen kisilerin yazilarini begen requ. benim konumda isin yok. hadi abicim. bi tartismada burda baslamasin. burama kadar geldi..

Forumda bir günlük tutuyorsan herkese açık bir şey yapıyorsundur.Birisi sana olumsuz eleştiride bulunduğunda laf yapacak isen forumda günlük tutmanın mantığı ne? Berkay kendini savunur yada herhangi biri kendini savunur isteyen istediğini söyleyebilir hakaret etmemiş ya nedir herkesin hür düşüncesi var.Neyi yargılıyorsun burda ? Bir ego olayı çok aşikar bir şekilde mevcut bundan arın bence arkadaşım :) Bu yazdıklarımı da olumsuz düşünme eleştiri insanı geliştiren en önemli şeydir olumlusu da olumsuzu da motive eder :)

Forumda bir günlük tutuyorsan herkese açık bir şey yapıyorsundur.Birisi sana olumsuz eleştiride bulunduğunda laf yapacak isen forumda günlük tutmanın mantığı ne? Berkay kendini savunur yada herhangi biri kendini savunur isteyen istediğini söyleyebilir hakaret etmemiş ya nedir herkesin hür düşüncesi var.Neyi yargılıyorsun burda ? Bir ego olayı çok aşikar bir şekilde mevcut bundan arın bence arkadaşım :) Bu yazdıklarımı da olumsuz düşünme eleştiri insanı geliştiren en önemli şeydir olumlusu da olumsuzu da motive eder :)

Ego ile öz güven arasında çok büyük farklar vardır. Bu konuda 500 tane mesaj var , bana gelen bütün eleştirenlere düzgün bir şekilde cevap verip hocamla eleştirildiğim noktaya yüklendim.. Bugüne kadar kimseye saygısızlık yapmadım hatta bu yüzden BFTR'ye girmeme ramak kalmıştı. Genel olarak hayatımda kimseye saygısızlık yapmam.. Ama bir linç kampanyası varsa.. Bunu destekleyen kimse , ben banlanana kadar. Benim konuma yorumunu yazamaz. Yazar cevabını alamaz gider.. Motivasyon yazın için teşekkür ederim arkadaşım.

Kıskançlar senin başarısızlığını haykırır ama zaferlerini fısıldar.

Hiç sorma ya , zaferlerimizi fısıldamaktan sıkılan arkadaşlar çok sıkılmış olacaklar ki artık yeter bu kadar fısıldamak artık sesimiz çıksın dediler..

Açık açık linç kampanyası başlatıldı. Ancak alnımızın akıyla çıkacağız inşallah..

Selamlar ;

Biraz önce chest + abs antrenmanından geldim. Ancak paylaşmayı düşünmüyorum.

Herkese iyi geceler.

Açık aramak için konuma gelen arkadaşlara selamlar olsun , rapor edin rapor

Hadi abisi falan ne oluyor ? Bu arada ben lethenin konusuna ne yazmışım iyi bak. Nowfear3 e göz doktoru öneriyordun, kendin görün, steroidli yazanları bu sebepten begeniyorsam ne diye o mesajı yazayım. Bana da abicim diye hitap etme ben senin kardeşin degilim

Hadi abisi falan ne oluyor ? Bu arada ben lethenin konusuna ne yazmışım iyi bak. Nowfear3 e göz doktoru öneriyordun, kendin görün, steroidli yazanları bu sebepten begeniyorsam ne diye o mesajı yazayım. Bana da abicim diye hitap etme ben senin kardeşin degilim

Benim konuma yazmanı istemiyorum.. Bugün banlanırım 7 gün sonra 1 ay sonra açılır. O zamanda yazmanı istemiyorum. İstersen yazarsın , cevap vermem. Bu da sana son cevap verişimdir.

Benim konuma yazmanı istemiyorum.. Bugün banlanırım 7 gün sonra 1 ay sonra açılır. O zamanda yazmanı istemiyorum. İstersen yazarsın , cevap vermem. Bu da sana son cevap verişimdir.
Konuma yazma dersin olur biter. Ama hadi abisi falan ne demek onu sordum. Ben kardeşin degilim önceki mesajda dedigim gibi. Bu arada linç kampanyasını destekleyen falan yok.

Back
Yukarı