ince kalıp kaslanmak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tuçe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tuçe

Üye
arkadaşlar protein tozunu araştırırken bi foruma denkgeldim kız kilo almak için spor yapıcam bana protein tozunu önerdiler demiş tabi anında benim kafa karıştı kilo almak isteyenlerin asıl amacı görüntüde değişiklik olması yani şişman gözükmeleri değilmi oysaki zayıflamak isteyip fitness yapıpp bide protein tozu alanların amacı ise tartıdaki kilo ne olursa olsun kaslı ve ince gözükmek değilmi ? yani tırstım birden ben kilo verip inceldikten sonra kas çalışayım protein tozu alıp sıkılaşıyım istiyordum ama bacaklarımı kollarımı kasla şişirerek değil. ben zaten kilo verip ince gözükmeye çalııyorum bide ardından kas yapıcam şişmekten çok korkuyorum arkadaşlar bunun bi dengesi varda ben mi bilmiyorum yani tozu veya sporu istediğimiz vücuda göremi ayarlamalıyız
ben şu tür bi vücut istiyorum koca kalçalarım ve bacaklarım olsun istemiyorum bunu nasıl yapabilirm
http://weheartit.com/entry/35993927/via/adelaandtessie

istesenizde kolları bacakları devasa kasla dolduramazsınız bende ilk başladığımda vg sporuna hedefim Arnold gibi olmaktı ama zamanla olamayacağımı anladım maalesef heleki bayanlarda kaslanma erkeklere göre zordur protein tozuda mucize ürün değildir adı üzerinde ekbesindir kullanınca devasa kas olmaz siz fitnessa başlayın düzenli beslenin uykunuza motivasyonunuza dikkat edin merak etmeyin estetik hoş bir vücuda sahip olacaksınız ondan ötesi olmaz zaten

Her söylenilene kulak asmamak lazım protein tozu ne kilo aldırır ne kilo verdirir, istediğiniz vücuda ulaşmak istiyorsanız sıkı bir diyet ve kardiyo çalışmalarına önem vermelisiniz.

arkadaşlar protein tozunu araştırırken bi foruma denkgeldim kız kilo almak için spor yapıcam bana protein tozunu önerdiler demiş tabi anında benim kafa karıştı kilo almak isteyenlerin asıl amacı görüntüde değişiklik olması yani şişman gözükmeleri değilmi oysaki zayıflamak isteyip fitness yapıpp bide protein tozu alanların amacı ise tartıdaki kilo ne olursa olsun kaslı ve ince gözükmek değilmi ? yani tırstım birden ben kilo verip inceldikten sonra kas çalışayım protein tozu alıp sıkılaşıyım istiyordum ama bacaklarımı kollarımı kasla şişirerek değil. ben zaten kilo verip ince gözükmeye çalııyorum bide ardından kas yapıcam şişmekten çok korkuyorum arkadaşlar bunun bi dengesi varda ben mi bilmiyorum yani tozu veya sporu istediğimiz vücuda göremi ayarlamalıyız
ben şu tür bi vücut istiyorum koca kalçalarım ve bacaklarım olsun istemiyorum bunu nasıl yapabilirm

Kilo almak 2 şekilde gerçekleşir

1 = Yağ olarak kilo almak

2 = Kas olarak kilo almak

Bu 2 si arasında dağlar kadar fark vardır örnek 120 kiloluk dev vg ciler o kadar kilolu olmalarına rağmen en ufak göbek yoktur ve dar sıkı vücutları vardır ve göze güzel hitap eder aynı şekilde 120 kiloluk normal bir insanı düşünün obez görüntüsü verir kötü bir görünüme sahiptir .

Kas olarak kilo almak oldukça zordur çünki kas hücreleri yağlara göre daha çok amino asitten oluşurlar ve oluşması için uzun zaman gerekmektedir . Protein tozu amino asitlerden ve peynir altı suyyundan oluşur bu 2 lem sizin ağırlık antremanlarınızda kaslanmanız için ek bir besindir ( İlaç değildir ) . Asla ana öğünün yerini tutmaz o yüzden beslenme , düzenli uyku ve antreman ile hedefinize yaklaşabilirsiniz .

rakinin dediği gibi bayanların genetik yapıları aşırı şişmeye pek müsait değil bu bazı erkekler için de geçerli, gerçek şu ki pek az kişi istediği ölçüde kas yapar, zaten kullandığınız ağırlıklarla da abartılı hacim kazanmanız mümkün değil, benim tavsiyem doğal yollardan beslenmeniz, protein tozu vb. kullanmayın bence;)

rakinin dediği gibi bayanların genetik yapıları aşırı şişmeye pek müsait değil bu bazı erkekler için de geçerli, gerçek şu ki pek az kişi istediği ölçüde kas yapar, zaten kullandığınız ağırlıklarla da abartılı hacim kazanmanız mümkün değil, benim tavsiyem doğal yollardan beslenmeniz, protein tozu vb. kullanmayın bence;)
normal yani protein tozu olmadan kaslanılabiliyormu yani ?

Evet bayanların kaslanması daha zor hele protein tozu alınca şişerim derdi hiç olmasın. Şişmek yani kas kütlesini arttırmak vücuda kas olarak ağırlık almak beslenme ve antreman ikilisine bağlıdır. Fitnessçılar Bodybuilding yapanlar gibi Hardcore çalışmaz (bodybuildingle kıyaslarsak) ayrıca Hardcore sporcularun beslenmesinde kompleks karbonhidratlar olmazsa olmazdır. Ama fitness ta karbonhidrat kısıtlanır protein diyetleri yapılır tekrar yükseltilir ve güzel bir görümün kazanılır kas liflerini ortaya çıkarmak amaç değildir (bayanlar için) yani günlük protein tozu da kullansanız şişme dediğiniz kütle kazanma olayı öyle basit bir olay değil. o yüzden protein diyetinizde tam olarak proteininizi alamıyorsanız kullanın

bana spor hocam alamamı söyledi.. kilo falan almadım ama spining ve plates yapıyorum.. protein tozunu eas marka aldım çok bilmiyorum birde aminoasit tozu aldım bsn amino x biri çikolatalı diğeri elmalı karışınca tadı çok kötü oluyor ve ayrı ayrı içiyorum.. bizim spor salonundaki tüm kızlar bu tozları içiyorlar.. sağlık sorunları veya kas büyümesi vs yok ve herkes aşırı fit..

Protein tozu olmadan da kaslanılabilir elbette fakat beslenmenize çok iyi olmalı. protein ağırlıklı beslenmelisiniz.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!

Alıntı:
Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmışmıdır?
*Ölçülerime göre beslenme ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı