Hydroxycut Hardcore ve Tecrubelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahmat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün geldi arkadaşım
pazartesi başlayacam
netrition dan söyledim.
başta sorun olmuştu kredi kartı limiti fln.
3 gün önce başka kredi kartı yazdım bugün geldi yani.

teşekurler arkadaşım bende oradan sipariş vericem ups ile.ama lipo 6x dusunuyorum.hydroxycut hardcore dan tırstım bıraz. bide muscletech in türkiye distirbutoruyle konustum bugun tel.de hydroxycut ve turevlerı eylulde yasa olarak satılmaya başlanacakmıs bana öyle söylendı. haberin ola fiyatından haberim yok ihtiyacın olursa özelden distirübütorun tel. vereyım görüş.

kolay gelsin etkilerini kendi başlıgında paylaşırsan sevinirim.

cafeine duyarlılığı olan kişilerde problemlere yol açabiliyor.vücudunuza etkiside en iyi kullanınca anlıyorsunuz.geçmiş olsun.zaten bunlar mucize ürünler değil herşey sizin elinizde.

bugün 2. günüm
talimatlarda söylediği gibi
1-3 günlerde. günde 2 kere 1 kapsül aldım

çoğu kişide olan yan etkilerin hiçbiri bende olmadı.
belki günde 2 kere 2 veya 3 kere çıkartdığımda görülebilir yanetkiler
ama dediğim gibi günde 2 kere 1 kapsül aldığımda hiçbir yanetki olmadı :)

yan etkisi yok demiştim ama sanırım oldu :D:D
ilacı kullandığımdan beri bir öksürük başladı.
kuru bir öksürük..
hasta değilim...
sanırm ilaçın etkisii...

hydruxcut süper bir ilaç yalnız kullanmasını billmek lazım.aç karnına kullanılması lazım kesinlikle ve diet yapılması lazım.diet yapılmadan hiç bir yağ yakıcı etkili olmaz.ben 3 ay dietle 95cm belden 82 cm bele indim ama ilaç+diet+çalışma ile.ilacı aç karnına ssabah 22 ögle 2 akşam 2 almak lazım yemeklerden yarım saat önce ve aralarında enn az 4 saat olması lazım.ve bunu takiben haftada 5 günlük bir çalışma ille istedigin ssonucu eelde edersin.başarılar kullanmayı düüşünme artık başlasan diorum.

hydruxcut süper bir ilaç yalnız kullanmasını billmek lazım.aç karnına kullanılması lazım kesinlikle ve diet yapılması lazım.diet yapılmadan hiç bir yağ yakıcı etkili olmaz.ben 3 ay dietle 95cm belden 82 cm bele indim ama ilaç+diet+çalışma ile.ilacı aç karnına ssabah 22 ögle 2 akşam 2 almak lazım yemeklerden yarım saat önce ve aralarında enn az 4 saat olması lazım.ve bunu takiben haftada 5 günlük bir çalışma ille istedigin ssonucu eelde edersin.başarılar kullanmayı düüşünme artık başlasan diorum.

akşam alırsak uykusuzluk sorunu olmazmı???

sayın arkdaşlar ben hardcore incelemesini yaptım gerçekten işe yarar gibi gözükmekte üzerinde tatbik edip fayda görenler varmı? ne gibi fizyolojik etkilee sahip akılda kalanlar varsa paylaşılabilirmi?

İdeal kullanım şekli kutu üzerinde yazmakta okumanı tavsiye ederim.

ayıboğan hydroxycut kullanıp sonuç almamak imkansız birşey , yaz kış farketmez

ben kullaniyorum su anda 3 arti 3 gunluk kullanimdayim.10 gun oldu baslayali ama inanin hafif bir isi artisi ve kafeinin etkisi disinda cok bir etki goremedigimi belirtmek istiyorum,kaldi ki cok etkili spor ve diyet yapiyorum.Yani bu ilacsizda zaten haftada 1.5 kilo veririm ki ilk hafta 1.5 kilo vermisim.Umarim yanilirim geri kalan 2-3 haftada haftalik kilo kaybi 2.5 civari olur.

serdar ürün orjinalmi ?

ayda 2.5 kilodan fazla vermen sağlığını kötü yönce etkileyebilir. senin yazdığın ise ayda 6 kilo demektir. sana birsey olmazsa ben de denerim =)

Back
Yukarı