bende bugün sipariş verebildim
3 lü paket vardı
lekuic hydroycut hard core birde hydrazie
bunları kullancam
umarım birşey olmaz.![]()
siparişler eline ulaştımı merak ettm arkadaşım
bende bugün sipariş verebildim
3 lü paket vardı
lekuic hydroycut hard core birde hydrazie
bunları kullancam
umarım birşey olmaz.![]()
siparişler eline ulaştımı merak ettm arkadaşım
bugün geldi arkadaşım
pazartesi başlayacam
netrition dan söyledim.
başta sorun olmuştu kredi kartı limiti fln.
3 gün önce başka kredi kartı yazdım bugün geldi yani.
yan etkisi yok demiştim ama sanırım oldu
ilacı kullandığımdan beri bir öksürük başladı.
kuru bir öksürük..
hasta değilim...
sanırm ilaçın etkisii...
hydruxcut süper bir ilaç yalnız kullanmasını billmek lazım.aç karnına kullanılması lazım kesinlikle ve diet yapılması lazım.diet yapılmadan hiç bir yağ yakıcı etkili olmaz.ben 3 ay dietle 95cm belden 82 cm bele indim ama ilaç+diet+çalışma ile.ilacı aç karnına ssabah 22 ögle 2 akşam 2 almak lazım yemeklerden yarım saat önce ve aralarında enn az 4 saat olması lazım.ve bunu takiben haftada 5 günlük bir çalışma ille istedigin ssonucu eelde edersin.başarılar kullanmayı düüşünme artık başlasan diorum.
degerli arkadaşım, akşam ilacını saat 7 gibi alısan veya daha erken bir sorun olmaz.ama 7 den önce al çünki içnde kafein olduguicin, gercekten iyi tespit etmişsin yapıyo ,yaptı bendede dogrusu,akşam alırsak uykusuzluk sorunu olmazmı???
hydruxcut süper bir ilaç yalnız kullanmasını billmek lazım.aç karnına kullanılması lazım kesinlikle ve diet yapılması lazım.diet yapılmadan hiç bir yağ yakıcı etkili olmaz.ben 3 ay dietle 95cm belden 82 cm bele indim ama ilaç+diet+çalışma ile.ilacı aç karnına ssabah 22 ögle 2 akşam 2 almak lazım yemeklerden yarım saat önce ve aralarında enn az 4 saat olması lazım.ve bunu takiben haftada 5 günlük bir çalışma ille istedigin ssonucu eelde edersin.başarılar kullanmayı düüşünme artık başlasan diorum.