Hydroxycut Hardcore ve Tecrubelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahmat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar üründen gayet memnunum ama bitmek üzere ve şimdiki fiyatı aldığım fiyattan 25ytl daha artmış ve sadece nutrition***.net adresinde var, başka yerde bulamadım, satın alabileceğim bi yer var mı?Yurt dışından almıyorum çünkü sorun çakabiliyormuş.

Ürünü tekrar sipariş etmiştim ama beyaz kutulu olan geldi, hardcore değil, geri yollayacam ürünü, beyaz kutuluyu kullanan oldu mu?

bu ürünü türkiyede satan (yasal yollardan) dogru düzgün bir site bulamadım bende universal animal cuts aldım 2 gun önce ürün bitti fazla diyete girmeden(sadece sekeri ve ekmeği bıraktım) aynen soylendiği gibi kullandım (sabah kahvaltıdan yarım saat once aksam spordan yarım saat önce) hergün de spor yapmadım (haftada 4 gün) sonuç:

animal cutsa başlamadan önce:

boy:1.90
kilo:102
yağ oranı %26

animal cuts bittikten sonra:

boy:1.90
kilo:97
yağ oranı:%21

Biliyorum yağ oranı hala fazla ama bu yılların birikimi simdi 1 haftalık dinlenme sürecindeyim 1 hafta sonra ikinci kutuya başlayacağım yani bence resmi olarak animal cuts cok işe yarıyor diyebilirim üstelik türkiyede heryerden bulabilirsiniz.

Arkadaşlar Hydroxycut Hardcore ürünü ile ilgili bir sorum olacak. Sanırım ekim başı gibi ambalajı açtım fakat 2-3 defa denedikten sonra kapatıp güneş almayan bi kenara koydum. Şuan içinde tahminen 190 kapsül falan var. Normalde kapsüller su gibiyken benimkinin akışkanlığı azalmış durumda. Ambalaj açıldıktan sonra ne kadar süre ile bozulmadan kalabiliyor bilgisi olan var mı?

Bodybuilding.com'a mail attım sordum son kullanma tarihi geçmediyse herhangi bir sorun olmaz dedi ama en kısa sürede tüketmeye bakın dedi. Akışkanlığı o kadar önemli değil herhalde. (Benden birkaç hafta mesaj gelmezse akışkanlığının önemli olduğunu tecrübe edip, öbür tarafa göçmüş olurum) :)

slmlar...

Arkadaşlar muscltech hydroxcut hardcore 120 tablet kullanmadığım yağ yakıcılar arsında çevremdeki arkadaşlar baya sağlam bi ürün olduğundan bahsediyo forumdada çok bahsedilmiş ve başarılı olduğu sölenmiş...

Türkiyede sadece 1 tane satış yapan sitede bulabildim fiyatı uygun sayılır sizin bildiğiniz satış yapan başka firmalar varmı...gerçi dün **** sitesinden sipariş ettim ve elime ulaştı kutunu arkasında bi kullanım şekli yazıo ama esas sormak istediğim bilen arkadaşlar farklı bi şekilde kullnıpta başarılı oldunuzmu eğer olduysanız paylaşırnasnız sevinirim...
herkese kolay gelsin bye bye

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese Merhaba,

Bu ürünü uzun zamandır araştırıyorum; forumdaki arkadaşların ürünü nerden aldıkları, ne şekilde kullandıkları, kısa vadede aldıkları sonuçlar hakkında tüm yazılanları okudum. Muscletech firmasının official sitesinde avrupadaki distribitörlrini ve haliyle İstanbul'daki satış noktasını buldum ve sitede verilen telefon numarasından ulaştım. Firma bugüne kadar Hydroxycut Hardcore ürününü Türkiye piyasasına sokmadıklarını, bu yaz sonunda gerekli izinler alınarak satışa başlanabileceğini söylediler. Piyasada dolaşan ürünleri sorduğumda sahte veya kaçak olduğunu açıkca belirttiler. Şu an şahıslar tarafından e-ticaret yapılan web sitelerinde markanın kullanımına engel olmak amacıyla baskı uyguluyorlar. Bu ürünler e-ticaret patformlarında mesaj yoluyla anlaşılarak marka vermeksizin özel satışlarla gerçekleşiyor. Şimdiye kadar Ankara, Adana ve İzmir'den satış yapan farklı şahıslarla irtibata geçtim hepsi kaçak olarak getirdiklerini söylüyorlar. Hepsi amerikan pazarı diye bilinen yerlerde satılan fason ürünler ve fiyatları orjinali kadar. Yurtdışı sipariş bölümünü de detaylı olarak inceledim ve bu başlık altında verilen www.nutritiongym.net sitesini gezdiğimde yeteri kadar profosyonel olmadığını düşündüm. En basitinden verilen irtibat numaraları şahıslara ait cep telefonu numarası. Hiçbir web sitesini karalamak yada reklamını yapmak istemiyorum ancak sırf bu başlığın altında bu ürünü kullanmakta olan onca arkadaş kullandıkları ürünün orjinalliği konusunda kuşku içinde. Amerikan pazarları, şahısların internet üzerinden satışları dışında bu ürünü Türkiye içinden -şahısların satış yapmadığı- bir e- ticaret sitesinden alan arkadaş varsa ve orjinal ürün olduğundan eminse burda paylaşmasını istiyorum. Piyasada bu ürün 45 YTL - 120 YTL arasında temin edilebiliyor. Yurtdışından getirilmesinin problem (gümrük vs.) yaratacağı da aşikar. Özet olarak bu konu hakkında onlarca yazı yazılmış ve ben henüz net bir açıklama göremedim. Paylaşırsanız sevinirim.

slm

burakssavar slmlar...

BU ürünü bende 2 dün önce aldım ve bahsettiğin siteden aldım...ürün problemsiz elime uılaştı ve yurt dışından getiren bi arkadaşımkiyle herşeyi aynı ben sahte olduğunu sanmıorum...site yetkilileriyle konuştuğumda ise bu ürünlerin yurt dışında satış yapan supplementcentral.com adında bi siteden aldıklarını sölediler demek istediğim bir şikeyetim yok.Ürün tamamiyle gerçek-orjinal...Benimde kullağıma geldi adana ve mardinden gelen bu tip ürünlerde problemler oluyomuş ne biliiim seel of protection kağıdı falan çıkmıomuş başına gelen arkadaşlarım oldu fakat dediğim gibi benmde amacım reklam falan değil kesinlikle ama bu siteden alışveriş yaptım ve bi problemle karşılaşmadım.

Madem oradan alıyorlar neden sadece adana bölgesinde satılan ürünleri getiriyorlar sormak lazım arkadaşlara. Çok saçma olmuş açıklamaları, o kadar malı gümrükten geçirebilmeleri imkansız bence.

Umarım aldığın ürün orjinaldir jax, bilgi verdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim. Ben de yurtdışında yaşadığını söyleyen bir şahısla itibata geçtim daha önce bahsettiğim siteler aracılığıyla pazartesi günü kargolayacak. Kndimi garantiye almak adına ürünü Amerika New York adresinden direk evime istedim ve ilgili kargo frmasının web sitesinden takip edebilmem için kargo bilgisi istedim. Kargo bilgisi benim için bi garanti olacak, New York'tan da sahte ürün gelecekse artık yapacak pek birşey kalmıyor. Orjinalolduğunu düşünürsem buraya ayrıntılı resimler ekleyeceğim tamamen bilgilendirme amaçlı.

Ve şunu da söylemek istiyorum buraya yazımdan sonra birkaç özel mesaj aldım. Aradığın ürünü temin edebilirim diyen bazı tüccarlar dolaşıyor forumda. Kimse burdaki insanları kazıklamaya çalışmasın burda bilgiler deneyimler paylaşılıyor ve herkes orjinal, gerçek ürünler kullanmak istiyor ben de bunun kayağını arıyorum.

arkadaşlar istemeyerek de olsa bir sitenin reklamını yapıyorsunuz.

araştırdım.

1-faaliyetlerini ısparta'dan yürütüyor.ısparta,ne alaka?

2-sattıkları hiç bir ürünün türkiye'de yasal satışı bulunmamaktadır.anlayacağınız bu site yasadışı satış yapmaktadır.

3-sattıkları ürünler türkiye'de açıkarttırma sitelerinde sıkça gördüğümüz ürünlerdir.musletech,bsn falan.bilhassa adana taraflarında neredeyse bakkalda bile satılan ürünler.muhtemelen sağdan soldan toplayıp satıyorlar onlar da.hiç değişik bir ürün göremedim.üstelik açıkarttırma sitelerinde satılan bu ürünleri oradakilerden çok daha pahalıya satıyorlar.muhtemelen oralardan tedarik edip üzerine kar koyuyorlar.

4-çok basit bir siteleri var.ürün açıklamaları tamamen ingilice.yabancı sitelerden copy/paste yapmışlar.zahmet edip 2 kelime türkçe bir şey yazmamışlar.iş telefonları yok.çok amatörce.

dikkat etmenizi tavsiye ederim.

saygılar.

B.B. King öncelikle hassasiyetini anlayabiliyorum ve ben de insanların bilinçli tüketim yapması için, etraftaki tüccarların ağlarına düşmemeleri için buraya yazdım. Yazımda da belirttim hiçkimsenin ne reklamını yapıyorum ne de karalıyorum.

Önceki mesajımda da belirtmiş olduğum gibi USA'dan irtibata geçtiğim bir şahıs aracılığıyla 2 kutu Muschletech Hydroxycut Hardcore ürünü aldım. Ürün USA'dan direk kargoyla elime ulaştı ve ürünler orjinal. Sadece bilgilendirme amaçlı millet sahtesinden fasonundan farkını anlasın diye resimlerini buraya ekliyorum. (Şimdi de kendi reklamını yapma diye yorumlar almak beni üzer. Zaten buraya yazdıktan sonra içimizdeki birkaç kişi sana bu ürünü bulurum diye mesaj atmış. Ne kimseden bi ürün almak istiyorum ne de kimseye ürün satmak. Belirtmek istedim.)

beyler hydrocut ın kullanımı ile bir sorum olacak sabahları aç karna koşu yapmak istiyorum hydrocutta alacağım kutu üstünde yemekten önce 30-60 dk arası diyor ben antremandan 30 dk önce alacağımda malum yemek yemem bir buçuk, iki saati bulur. bir sorun olur mu bu şekilde kullanmamın birde. off günlerde yine çalışıyormuş gibi aynı dozajda mı kullanıyorsunuz.

beyler bu supplement cok etkili diolar bu konuyu süekli takip ediyorum bende kullanıcam ama bilgi toplama asamasındayım bildiklerinizi tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim...

valla bu sayfayı ful okudum arkadas bu ürünüü cok konusuyolar bende kullanıcam ama su anda arastırıp tam olarak ögrenmeye calısıyorum ki sonunda basladıgım zmn bi aksilik olursa yanlıs lık yapmiim die daha kac kere okuycam bu sayfaları daha baslamama cok var

arkadaşlar hydroxcut ı nerden aldınız acaba? yada yurtdışından getirtebilen var mı?çünkü bildiğim ve sorup soruşturdugum kadarıyla yurtdışından gelen ürünler gümrükte takılıo ve kesinlikle ordan alamıyorsun sebebide ilaç kategorisine giriyor.piyasada da gereğinden fazla sahte ürün var ankarada oturanınız varsa amerikan pazarını bilmeyen yok sanırım:)bide hydroxcut ile ilgili bitakım söylentiler duydum,kalp çarpması fln yapıyormuş özelliklede şu 3ay yaz var sıcaklarda gereğince bunalıyoruz böle de bişi varsa yağ yakalım derken sağlğımızdan olmayalım...teşekkür ederim cevabınızı bekliyorum

Muscle Tech Hydroxycut Hardcore arıyorum ama ürünü Türkiyede bulamadım nerden alabiliceğmi bilen arkadaşlar varsa özelden msg atsınlar lütfen..

Back
Yukarı