Hydroxycut Hardcore ve Tecrubelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahmat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende netrition sitesinden ups worldwide saver ile aldım ve 85.50 dolara 3 günde kapıma kadar geldi. Zaten gg gibi sitelerde bu ürünü satanlarda bu fiyata yakın bir fiyattan satıyor, dolayısıyla doğrudan amerikadan almak daha mantıklı.
ilk dozumu bu sabah aldım, lipo 6x ve hot-rox kullanmış biri olarak öyle ağır gelmedi, belkide daha dozajı az diyedir :)

kusura bakmayın flood gibi olacak ama birşey sorucam
şimdi 2 kutu söylemeyi planlıyorum ben
diyelim bir kutu bitti ara vermek gerekirmi yoksa ara vermeden direk 2. kutuyada başlayabilirmiyim? Yanında carnitine de kullancam.
birde kutuda 18 yaş altı kullanması sakıncalı diyor. ben 17 yaşındayım. ne gibi bir sakıncası olabilir?. Biraz bahsedersniiz sevinirm. Pek birşey olmaz gibi geliyor bana ama olabilirde :D
şimdiden teşşekkürler

Bende netrition sitesinden ups worldwide saver ile aldım ve 85.50 dolara 3 günde kapıma kadar geldi. Zaten gg gibi sitelerde bu ürünü satanlarda bu fiyata yakın bir fiyattan satıyor, dolayısıyla doğrudan amerikadan almak daha mantıklı.
ilk dozumu bu sabah aldım, lipo 6x ve hot-rox kullanmış biri olarak öyle ağır gelmedi, belkide daha dozajı az diyedir :)
Dostum senin Netrition.com dan aldıgın ürünle amerikada satılan ürünün arasında fark var Netrition dan aldıgın ürünün icindeki bazı maddelerim ml leri azaltılmış..

Bu kadar iyi yönün yanında bende yanlarını yazayım. Özellikle ağırlık çalışanlar için ideal olduğunu söyleyemem. Zira kol ve bacaklarda aşırı şekilde titreme, buna bağlı olarak sinir stres yapıyor. Ayrıca midenizi bozduğu bir gerçek. Ancak kardiyo ağırlıklı çalışan arkadaşlar için gayet güzel bir ürün. Enerjinizi en üst seviye çıkarıyor. Önceki mesajlarınızdan da belirtmiş olduğunuz gibi aç karnına kullanmamak doğru olanı. Zira bu da antrenmandan sonra bayağı bir acıktırıyor.

Düzenli olarak kullanmaya başlayalı 13 gün oldu. Ben 6. günden itibaren, 3 sabah kahvaltıdan önce 3 antremandan önce olmak üzere kullanıyorum. Dietin yanında, 4 gündür düzenli olarak;
-20 dk. Bisiklet
-30 dk. Koşu bandı
-Leg raises 3X50
-Crunch 3X30
-Twist 5 dk.
-Hyper Extansion 3X15
-Bench press 3X15
-Bench fly 3X20
-Lat pull down 3X20
-Dumbell Lateral 3X15
-Shoulder press 3X15
-Dumbell curl 3X12
-Push down 3X12
klasik programı uyguluyorum.

Bu programı ve düzenli dieti hydroxycut kullanmadan yapsaydım yine aynı şekilde kilo kaybı olur muydu? şeklinde bir soru aklıma gelmiyor. Bakıldığında 4 kilo abartılacak bir rakam değil ancak yağlı bölgelerde belli şekilde etkisini gösterdiğini farkediyorum. Atılan kiloların çoğu yağ dokudan gidiyormuş gibi düşünüyorum.

2 kutu bittiğinde iyi sonuç alacağımı bariz bir şekilde hissettirdi.

------------------------------------------------

Bunun yanında kullanmaya başladıktan sonra farkettiğim bir kaç değişiklik;

-Hydroxycutı aldıktan 40 dk-1 saat sonra farkedilir derecede kalp atışlarım hızlanıyor, normalde attığım terden daha fazlasını atıyorum. Ve bu azalarak 3 saat kadar sürüyor.
-Vücudumun bazı bölgelerinde oluşan kırmızı sivilce benzeri şeyler tespit etmemin ardından doktora gittim. Vucüt ısısının artışından ve asırı terlemeden dolayı oluşan "isilik" diye tabir edilen lekeler olduğunu öğrendim. Biraz kaşıntı yapt. (İsilik: kaSintili bir dökuntudur veya genellikle sirtta veya göguste meydana gelen kuçuk, kirmizi noktalarin oluSturdugu lekelerdir. Vucut fazla isinip bir sure terden islak kaldigi zaman olur. Dökuntu geniS bir alani kaplayabilir ve aSiri derecede kaSinti yapar. Bir kaç gun veya haftalarca surebilir. AteSli iken veya ateSiniz duStukten sonra isilik dökebilirsiniz.)
-Son 3 gündür geceleri uykusuzluk çekiyorum. İşten sonra spora gidip aşırı yorgun hissetmeme ramen gözlerim kapanmıyor.

Kullanım sonrası kan dolaşımını hızlandığı ve buna bağlı olarak vücut ısısının arttığı göz önüne alınırsa yan etkileri kaçınılmaz oluyor. Kesinlikle kendisini hissettiriyor.

selamlr beyler bnde bu ürünü yeni aldırttım ark a abd den ama sadece 120 lik kutudan geldi bi tane fazla parayla gitmemişti ark.ama ekimde peder gidio abd ye ondan 210 luk isticem. neyse sadede geleyim bnm yaz okulum var haftada 4 gün gidiorum p.tesi c.tesi ve pazar günleri boşum dier günlerdede ders 13 30 da başlayıp 17 30 da bitio salona gitmem ve cardio aletlerini beklemem(genelde dolu oluo o saatlerde) 18 45 i fln buluo salonda 9 gibi kapanıo şimdi bana nasıl bi kullanım şekli önerirsiniz ?? cvplarınızı bekliorum şimdiden teşekkürler...

size tavsiyem 2 tane 210 luk bıtırmenız cunku ılk kutuda hemen etkı verıyor ancak 2.kutuda patlama yasıyorsunuz
ayrıca bu ılac enerjınızı ınanılmaz artıyor
hydroxycut tan sonra cla destegı almak mantıklı olabılır.[/quo

Merhaba bende Lipo6x e başladım bu iki ilaç arasında hiç bir fark yok içeriği aynı dediler.ben L-carnitin desteğide almak istiyodum ve görüştüm yetkililerle bana l-carnitinin yanına CLA desteğide almamı söylediler sizce bu 3 ürün aynı anda bir bayan için çok ağır olmazmı ? Çok acil yardımlarınız gerekiyorrr.Lütfeennnn..........:(

bigron06 selam,

Ben akşam spor yaptığım günlerde. sabah kahvaltıdan tam 1 saat önce içiyorum ve akşam spora gitmeden 1 saat önce. Sabah spor yaptığım günlerde spordan 1 saat önce ve akşam yemeğinden 1 saat önce alıyorum. Zaten kutusunda yazan da yemekten ve spordan 30-60 dk önce şeklinde.

arkadaş bende bugün hydroxcut hardcore başlıyorum.. bu ürüne başlamadan önce normal diyet,cardio ve ağırlık çalışması sayesinde 1.5 ay içersinde 85 kilodan 79 kadar indim. bu kiloya inerken hergün tonalin cla(günde 4 tablet) ve sadece spor günlerinde acetyl carnitin kullandım. oldukça yağlı bir görünümden normal bir görünüme indim. Başlangıç verilerim ;
kilo =79.5
vücut yağ oranı=%24.6
boy=1.78

1ay içersindeki hedefim
kilo =74
vücut yağ oranı=%19

spora öğle yemeğinden 1.30 saat sonra gidiyorum...
12 dk koşu bandı (ısınma)
esneme
30 dk cross trainer
40 dk ağırlık çalışması (çok tekrar az set ağırlık=max ağırlığın %40-60)
esneme
eve döner dönmez bcca +glutamine

bugünkü çalışmadan önce 1 tablet hydroxycut h.e alıyorum.

Son düzenleme:
bugün 3.günüm .inanılmaz bir kilo kaybı var.Şu an 77.1 kilodayım,bu gıda takviyesi oldukça güçlü. daha ilk alımdan itibaren iştahsızlık yaptı. biraz uyku düzenim bozuldu.

arkadaşlar antrenmanda soluğu hastanede aldım. kalp atışlarımı konrol edemez oldum. 130 a çıkan nabız ,sanki ölücek gibi kendimi hissettim. bu gün 2. tablate çıkmıştım. seum bağlandı,kullandığım hardcore içersinde bulunan kafein çarpıntıya neden oldu. uykusuzluk,aşırı su kaybı,itiroid bezinin çok çalışması panik atağa neden oldu.serum bağlandı ,sakinleştiriciyle durum normale döndü?bu supplement ı bırakacağıma kendime söz vermiştim. eve geldim ama bırakmak istemiyorum

hydroxycut 'ın yan etkileri

bu ürün maalasef beni çok korkuttu. ilk defa yaadığım taşikardi(nabzın hızlı atması)beni korkuttu. bu esnada uykusuzluk,ürün içeriğinde bulunan kafein ve diğer maddeler anksiyete neden oldu. tabloyu daha da çarpıttı . Fakat cla ve lcarnitin 'lede yağ oranımı %10 lara çekememki..Alternatif ve tecrübeyle sabit olmuş Fat burner varmı?

bende bugün sipariş verebildim
3 lü paket vardı
lekuic hydroycut hard core birde hydrazie
bunları kullancam
umarım birşey olmaz. :(

Arkadaşlar bünyesine güvenmeyen yağ yakıcı supplement kullanmasın!
Lipo 6X, Hot Rox, Hydroxycut hardcore kullanmış biri olarak hiç yan etki görmediğimi ve sorun yaşamadığımı belirtmek isterim. Bunda bünyemin kahveye ve kafeine karşı dayanıklı olmasınında bir etkisi vardır elbet. En önemlisi kalp-damar hastalığım yok, zaten hepsinde yazıyor kardio-vaskular hastalığı olanlar kullanmasın diye!

Back
Yukarı