Hydroxycut Hardcore ve Tecrubelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahmat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haftada 5 gun minumu 750 si kardiyodan olmak uzere minumum 1500 kcal spor yapiyorum.Ayrica calistigim iste 10 saat boyunca hic oturulmuyor bazen de agir seyler tasiniyor.Ayrica aldigim kalori gunluk 1500 u gecmiyor.Nabiz saati ile spor yapiyorum.Bu aralar haric hep yag yakma seviyesine gore spor yaptim.Su anda intervalle basladim.Yag verdigime eminim. Neden derseniz her tarafim acaip sekilde SIKILAStI.Sagliksiz gibi gorunebilir.YAg oranimi 2 gun once olcturdum ve %17 cikti basladigimda olcturdugumde 33 civari idi.Ayrica basladigimda kolum 40-41 cm di su anda hala 40-41. 58 beden pantolon olmuyorken su anda 52 hafif buyuk geliyor.Ayrica six packlerimi aynada bakinca cok net bi sekilde gorebiliyorum.Her ne kadar daha cok alacagim yol olmasina ve 93 civari kilom olmasina ragmen.Hic taviz vermeden nerdeyse 3 aydir diet yapiyorum sporumda cok kurallidir.Asla usenmem vazgecmem ertelemem.Yag sadece salatadaki azcik zeytinyagi ve gunluk yedigim peynir ve findiktan aliniyor.Kati yag nerdeyse hic yok.
Karbonhidrati sabah kahvaltisi harici de almadim.Oglenleri tek muz yerim her gun.

Ayrica urun orjinaldir.Avusturya nin en buyuk fitness magazasindan alinmistir.Ayrica 3+3 almaya basladigimdan beri cok fazla terleme basladi.
Kendimi kosarken hic bu kadar guclu hissetmemistim.Her gecen gun daha iyiye gidiyor. Hher tarafimda kaslar net bi sekilde ortaya cikiyor.Ben body building su anda yapmiyorum.Bu hapi definasyon icinde kullanmiyorum.Sadece istiyorum ki su yag verme donemi kisalsin ve body buildinge basliyabileyim.Her ne kadar bu kadar kisa surede kilo vermek sagliksiz dense de; okudugum cogu yabanci yazida aylik vucudun %8-9 undan fazlasinin kaybi zararlidir deniyor.Kaldi ki ben su anda 93 kilo civarindayim.Aylik ta 8 kilo kaybi normal bence.
Son olarak gunluk vitamin+ minarel destegi disinda en kotu 150 gram protein aliyorum.Bunu hic aksatmadim.Zaten yagsiz eti cok severim,ton baliginida oyle(suda) onun icin zorlanmiyorum.Cok zorlanirsam da weider protein tozundan sutle bi porsiyon iciyorum.

Son düzenleme:
Merhaba,

3 yıldır göbekliyim.Sebebi düzensiz beslenme,çok ekmek yeme falan.Mart ayından beri body yapıyorum,cardio yapıyorum.Vücudum Allah'a şükür iyi ANCAK öyle bir göbeğim var ki kollarım ve bacaklarımla uyumsuz.Kısacası görüntümü bozuyor.Ben kas yapımı için protein ve no-xplode almıştım onları bitirdim yararlarını da gördüm.Ancak cardio ve bolca twist ve mekik yapmama rağmen göbeğim erimedi !!! ERİMİYOR !!! =(

Şimdi hocam beni çağırdı ve bunu mutlaka almamı söyledi;

http://www.nutricionsport.com/image/Muscletech_hydroxycut_hardcore.jpg

Ancak ben araştırdım.Kafeine duyarlı insanlara iyi gelmiyormuş. =( Ne yazık ki benim cildim de,vücudum da çok ama çok hassas.Ne yapacağım şimdi ?

Zayıflama kemeri gibi saçmalıklara inanmıyorum.Bunun başka çaresi olmalı.Artık kas,mas falan da istemiyorum.Tek istediğim vücudum bir düzene girsin.Bir tek göbeğim sorunlu zaten.Lütfen YARDIM ! =(

Teşekkür ederim.

edit: Ayrıca Milk Thistle Plus kullanıyorum şu an.Sindirim sistemimi temizlesin diye.Bir sürü tahlil yaptırdım,filmler çektirdim birşey yok dediler.Evet hasta değilim ama feci feci göbek var öyle böyle değil.

arkadaslar merhaba..
foruma yeni üye oldum ve bütün postları okudum öncelikle herkese cok tesekkurler..
bu ürünü uzun süredir arastırıyorum ve almayı planlıyorum, bir arkadasın eylülde Türkiyede satılmaya baslayacagını söyledigini okudum, acaba bu konuda bir gelişme varmı ? Birde sunu sormak istiyorum, ögrenci oldugum icin salona aksam 6 gibi gidiyorum, onun dısında fiziksel bir aktivitem olmuyor gün icinde...Sadece spordan önce 1-2 adet kullansam nasıl olur diye düsünüyorum...

simdiden tesekkür ederim
saygılar

arkadaşlar hardcore kullanmış biri olarak dikkat etmeniz gereken çok ama çok önemli hususlar vardır.
1)kalbiniz sağlam mı?
kalbinizde hiç bir problem yokmuş gelebilir...Çoğu Ritm bozuklukları hastada hiç bir belirti göstermez. Özellikle genç yaştakiler bunu anlayamazlar.. Hardcore kullandığınız taktirde ,içeriğindeki kafein nedeniyle kalbin elektrik sisteminde bozukluğa neden olabilir. Bu düzensizlik çok ama çok sağlıklı insanlardada bazen meydana gelebilir......Bana bişey olmaz demeyin..Genç yaşta kalp krizi geçirmeyin duh
Forumu incelersiniz çoğu kişinin belli bir periyotta taşikardi semptomları gösterdiğini rahatlıkla görebilirsiniz...
2)Sürekli kullandığınz ilaç var mı?Özellikle bazı antidepresanlarla bu tür gıda takviyeleriyle alındığında ölümcül kokteyler oluşabilir....
3)Uykusuzluk ve tiroid bezinin hızlanması,panik atak krizlerine neden olabilir.
4)kalp hızının artması,kilo kaybı,uykusuzluk ,tiroid bezinin çalışmasının hızlanması son derece tehlikeli durumlara neden olabilir..

Son düzenleme:
merhaba ben tulu ben 163 boyunda 74 kilo ağırlığında 45 yaşındayım haftada 4 gün salı-perşembe-cumartesi 1 saat spor pazar günleri ise ağırlık çalışıyorum diğer günlerdede akşamları 1 saat yürüyorum 6 öğün yiyorum yani dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum şimdi hydroxycut yağ yakıcı aldım henüz kullanmaya başlamadım nasıl kullanacağım konusunda ve bu kilolarla nasıl baş edeceğim yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Güvenli Hidroxycut satıcısı

hydroxycut ürününün orijinalini türkiye'de nereden edinebilirim? önceki sayfalarda muscletech firmasının türkiye temsilcisi ile görüşen bir arkadaş türkiye'de satılan hydroxycutların sahte olduğunu söylemiş. yardımcı olursanız sevinirim

ben bi topicte kalbe zararlı diye okudum tek araştırmalarımda duydugum tek olumsuz yorum buydu ve birde bu ürünle birlikte nasıl bir diyet yapmak gerekiyor yüzeysel mi yoksa bu tvler vs. olan tavuk göğsü bilme m ne fln gibi mi bu 2 konuda kullanan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim...

hydroxycut hardcore kullanan deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum. ben l-carnitine ve cla'da karar kılıp, en iyi nasıl kullanırım diye formunuzu incelerken hydroxycut hardcore ile tanıştım. o kadar güzel yorumlar varki bu ürünle ilgili diğerlerinden vazgeçtim. sormak istediğim konu ise bunun tek başına yeterli olup olmadığı? kas yapmak gibi bir derdim yok. sadece yağ kaybedip, bu süreçtede vücudun gevşemesini engellemek istiyorum. bunu hydroxycut hardcore tek başına çözermi? yoksa yanında cla ve l-carnitine gibi bişey kullanmak dahamı iyi olur? umarım yardımcı olursunuz, bugün sipariş vermek istiyorum...

herkese merhaba,
ben de ürünü aldım ve kullanmaya başladım, bugün 3. gün bahsedilen yan etkilerin hiçbirini yaşamadım. birer birer almaya başladım herhalde o yüzden yan etki yaşamıyorum. başladıktan sonra ilk antrenmanımı yarın yapacağım. inşallah anlatıldığı gibi faydalı olur.

birer birer alırken aynne bende falza yan etki görmedim
ama 3 e fln çıkartınca. sivilceler çıkmaya başladı ve baş ağrısı yapmıştı

ilk ölçüm sonucu şöyle:
boy : 190 cm
kilo : 89,9 kg
yağ oranı : %18,3
bel : 84 cm
kalça : 101 cm

bakalım ürün kullanımından sonra neler olacak?

Merhaba

Benim iki sorum olacak. hydroxycut hardcore yada hydroxycut beyaz olan kutudan almayı dusunuyorum. hydroxycut hardcore'u bir arkdasıma Dubai den aldırmak istedim ama kendisine sadece Dubai de hydroxycut (beyaz kutu) olanı bulabilecegini ve hydroxycut hardcore'un Dubai de daha once satıldıgını ama satısının saglık bakanlıgı tarafından yasaklandıgını soylmisler. Bu urunun orada yasak olma nedeni ne olabilir?

İkinci konu ise cok ciddi yag problemi olmayanlar hydroxycut beyaz kutuyu kullanırsa faydasını goremez mi?

Son bir konu daha var.

Bu urun ile ilgili bir bir doktora yada bu isin uzmanı bir arkadasımız aramızda var mı? Yada bu konun bir uzmanına danısıldımı? Bu urun simdi bir sorun yaratmıyor cunku herkez 1-2 senedir kullanıyor anlasılan.
Daha ilerde bunyeye bir zara veririmi. Kellik, sperm bozuklugu yada daha ciddi bir durum.
Aramızdan bircok genc arkdas var bu urunler kullanıp kel kalabilir yada baba olamayabilirler mi?

herkese selamlar.
uzun suredir bu basligi takip ediyordum ve bende muscletech hydroxycut hardcore kullanmaya basladim.

yalniz yeni baslayacak arkadaslara bir kac tane uyarim var. daha dogrusu uyaridan cok, ben kullaninca ortaya cikan sonuclari paylasmak isterim.
ilacin etkinliginden kimsenin suphesi yok. kesinlikle yag yakiminda etkisi cok fazla ve bundan onemlisi diet sirasinda kendimi cok iyi hissetmemi sagladi. hareket etmedigim zamanlarda bir etkisi hic olmuyor ancak egzersizlerdeki asiri terleme ve vucut isisinin yukselmesinden ilacin ise yaradagini farkediyorsunuz. ozellikle vucut gelistirme gibi kendimi iyi hissetmek icin yapilan bir sporda bunu gormek cok guzel.

ilacla ilgili benim en onemli sorunum mide bulantisi ve midemin hafif yanmasi oldu. ilaci aldiktan sonra (sabahlari kardio oncesinde aliyorum ve kardiodan sonra kahvaltimi ediyorum) gercekten ciddi bir mide bulantisi sorunu bas gosteriyor. oglden sonraki aldigim dozda cok buyuk bir problem yasamasamda gunluk hayatimi maalesef bu mide bulantisi olumsuz etkiliyor. ornegin final donemlerinde yada islerinde yuksek konsantrasyon gerektirecek arkadaslarin bu ilaci kullanmadan once iki kere dusunmesini tavsiye ederim.

kullanmadan once http://www.muscletech.com/products/hydroxycut_hardcore/pdf/HydroxycutHardcoreManual_Sample.pdf dosyasini incelerseniz yararli bilgiler bulacaginiza eminim. benim dietimi sekillendirmede cok ise yaramisti.

merhaba arkadaşlar bu ilacı kulanmayı düşünüyorum 17 yaşındayım okulum yok sadece barda barmenlik yapıyorum sabahlarım boş en geç 2-3 gibi yatıyorum gece sabah en erken 10 da kalkıyorum en geç 11 sizce bu ilacı kulanmalımıyım bara saat 5-6 gibi gidiyorum bar babamın zaten :) ve 105 kiloyum önce 1 kutu alıcam kulanıcam vücuttaki değişikliklere bakıcam işe yarıyorsa hedefim hiç yağsız 90 kilo ve 4 aydır body yapıyorum başladığımda 120 kiloydum :) gözle görünür değişiklikler oldu. sizden istediğim sadece bu ilacı nasıl kulanıyım sabah 10 da kalktığım için nasıl kahvaltım nasıl olsun ilk gün ne yapıyım bunları sölerseniz çok teşekkür ederim size şimdiden saolun...

Arkadaşlar 20 sayfa tüm yazılanları okudum üşenmeden. İlk başlarda alma taraftarıydım ve alacak kişi de hazır. Arkadaşım ay sonunda ABD'ye gidecek elden orjinalini alıp gelecekti. Şimdi ise vazgeçme durumundayım. Nedenlerine gelince. Hepimizi şu yaşa kadar onca yemek yedik sıvılar içtik tadını beğendik beğenmedik ve çeşitli tecrübeler yaşadık. 7 yaşından 22 yaşına kadar lisanslı olarak yüzme sporu yaptım ve zaman zaman çeşitli supplementler kullandım. 27 yaşındayım ve 5 senedir aktif olarak su altı hokeyi oynuyorum. MAlumdur yüzme sporunu yapıp bırakan herkese inanılmaz şekilde mide bölgesinden feci şekilde yağlanır. şu an boyum 1.82 kilom 100. el kol ve bacaklarım neredeyse yağsız ve gayet de güzel defin duruyor ancak mide bölgem ciddi şekilde çok yağlı. Neyse lafı uzatmak istemiyorum. Şimdi aç karnına hiç kahve veya çay içtiniz mi? Ben bazen içmek zorunda kalmışımdır ve size 30 dk. içinde net olacak olanı söyleyeyim. Direk mideniz bulanır ve bunun tek sebebi içindeki caffein maddesidir. AÇ karnına caffein içeren bir sıvı içerseniz mideniz bulanır belki o mide belli süre sonra buna alışır (ya da içine ettiğiniz mide artık tepki vermemeye başlar) neyse... Ayrıca lütfen bu supplementin yasaklı madde içermediğini savunmayalım. Doping listelerine baktığınız zaman caffein miktarının belli bir miktarı aştığı zaman doping sayıldığını unutmayalım arkadaşlar. Caffein alırsanız nabzınız yükselir ve doğal olarak vücut terlemesi de içeride oluşan reaksiyonlar nedeniyle artacaktır aslında bu supplementin yaptığı bundan başka birşey değil. Şimdi kesin karar vermiş durumdayım bu supplementi kullanmayacağım. ÇEvremde parasına kıyıp bir diyetisyene gidip spor yapmayan insanlar ayda 3.5 - 4 kilo veriyorlar. Eğer bir diyetisyene gidip spor da yaptığınızı belirtiseniz benim kişisel görüşüm bu supplementlere vereceğimiz parayla ve sadece yemek yiyerek kilo verebileceğizdir. Muhtemelen diyetisyen eğer bizim işyeri okul ortamlarımızda diyet programında alamayacağımız amino asitler varsa onları dışarıdan almamızı önerecektir ki bu da l-carnitine ve diğer supplementleri geçmeyecektir.

Açıkcası ben ne zaman yeşil çay içsem idrara daha fazla çıkıyorum, aç karnına içince midem bulanıyor bu da kesin bu arada. Çayın inanılmaz derecede vücuttaki kolesterolü düşürme etkisi vardır arkadaşlar bunu da unutmayalım.

Şu da akıldan çıkarılmamalıdır bana göre. Bilimde sporcu beslenmesi ve diyet diye bir dal var arkadaşlar. Bu konuda birkaç kitap okudum ve okuduğum zaman hep de tatmin olmuşumdur. Peki neden bu supplementi kullanmaya karar vermiştin diye sorarsanız da sadece tembellik demek istiyorum. Zaten tembellik varsa başarılı olma şansınız yok arkadaşlar. Geçen sene 94 kilo iken sadece 2 ayda yemeklerimden basit şekeri sildim ve 8 kilo verdim. Çok normaldir ki tatlı hastalığı olan bir insanım olması gereken derecede şeker alınca vücut zaten olması gerektiği tepkiyi veriyor. Şimdi bunu yapamıyorum çünkü tatlısızlık bende motivasyon kaybı psikolojik depresyon yapıyor (şaka gibi ama öyle).

Daha da yazardım da canım sıkıldı :(

saol arkadaşım yardımcı oldun sen daha yaz ben bu ilacı kullanmak istiyorum ama bu yazdıklarından sonra tırstım biraz sence ne yapmalıyım ?

normal sporunu yap psikolojik olarak bence rahat olursun hem böylelikle verdiğin kiloların kıymeti olur bana sorarsan.

Selam ben Avusturyada yasiyorum yas 24 boy 1.89 kilo simdilik 116 baya bir kilo aldim =( forma yeni katildim umarim dogru yere yaziyorumdur tanisma bakimindan .herkese iyi formlar.Bende vucud sporunda biraz aradan sonra yeni basliyacak biri olarak gercekten tereddütluyum ilac almakla ilgili su anda l-carnitine ve Hydroxycut arasinda kararsizim ama böyle giderse saglikli spor icin ilac almadan sadece normal spor yapip kilo vermek istiyorum guzel diät yapinca insan istedigi kiloyu verebiliyor ben gecen sene saglam bir diätle bir ayda 6 kilo vermistim yani istek ve azim cok önemli

Back
Yukarı