serdar2
Üye
haftada 5 gun minumu 750 si kardiyodan olmak uzere minumum 1500 kcal spor yapiyorum.Ayrica calistigim iste 10 saat boyunca hic oturulmuyor bazen de agir seyler tasiniyor.Ayrica aldigim kalori gunluk 1500 u gecmiyor.Nabiz saati ile spor yapiyorum.Bu aralar haric hep yag yakma seviyesine gore spor yaptim.Su anda intervalle basladim.Yag verdigime eminim. Neden derseniz her tarafim acaip sekilde SIKILAStI.Sagliksiz gibi gorunebilir.YAg oranimi 2 gun once olcturdum ve %17 cikti basladigimda olcturdugumde 33 civari idi.Ayrica basladigimda kolum 40-41 cm di su anda hala 40-41. 58 beden pantolon olmuyorken su anda 52 hafif buyuk geliyor.Ayrica six packlerimi aynada bakinca cok net bi sekilde gorebiliyorum.Her ne kadar daha cok alacagim yol olmasina ve 93 civari kilom olmasina ragmen.Hic taviz vermeden nerdeyse 3 aydir diet yapiyorum sporumda cok kurallidir.Asla usenmem vazgecmem ertelemem.Yag sadece salatadaki azcik zeytinyagi ve gunluk yedigim peynir ve findiktan aliniyor.Kati yag nerdeyse hic yok.
Karbonhidrati sabah kahvaltisi harici de almadim.Oglenleri tek muz yerim her gun.
Ayrica urun orjinaldir.Avusturya nin en buyuk fitness magazasindan alinmistir.Ayrica 3+3 almaya basladigimdan beri cok fazla terleme basladi.
Kendimi kosarken hic bu kadar guclu hissetmemistim.Her gecen gun daha iyiye gidiyor. Hher tarafimda kaslar net bi sekilde ortaya cikiyor.Ben body building su anda yapmiyorum.Bu hapi definasyon icinde kullanmiyorum.Sadece istiyorum ki su yag verme donemi kisalsin ve body buildinge basliyabileyim.Her ne kadar bu kadar kisa surede kilo vermek sagliksiz dense de; okudugum cogu yabanci yazida aylik vucudun %8-9 undan fazlasinin kaybi zararlidir deniyor.Kaldi ki ben su anda 93 kilo civarindayim.Aylik ta 8 kilo kaybi normal bence.
Son olarak gunluk vitamin+ minarel destegi disinda en kotu 150 gram protein aliyorum.Bunu hic aksatmadim.Zaten yagsiz eti cok severim,ton baliginida oyle(suda) onun icin zorlanmiyorum.Cok zorlanirsam da weider protein tozundan sutle bi porsiyon iciyorum.
Karbonhidrati sabah kahvaltisi harici de almadim.Oglenleri tek muz yerim her gun.
Ayrica urun orjinaldir.Avusturya nin en buyuk fitness magazasindan alinmistir.Ayrica 3+3 almaya basladigimdan beri cok fazla terleme basladi.
Kendimi kosarken hic bu kadar guclu hissetmemistim.Her gecen gun daha iyiye gidiyor. Hher tarafimda kaslar net bi sekilde ortaya cikiyor.Ben body building su anda yapmiyorum.Bu hapi definasyon icinde kullanmiyorum.Sadece istiyorum ki su yag verme donemi kisalsin ve body buildinge basliyabileyim.Her ne kadar bu kadar kisa surede kilo vermek sagliksiz dense de; okudugum cogu yabanci yazida aylik vucudun %8-9 undan fazlasinin kaybi zararlidir deniyor.Kaldi ki ben su anda 93 kilo civarindayim.Aylik ta 8 kilo kaybi normal bence.
Son olarak gunluk vitamin+ minarel destegi disinda en kotu 150 gram protein aliyorum.Bunu hic aksatmadim.Zaten yagsiz eti cok severim,ton baliginida oyle(suda) onun icin zorlanmiyorum.Cok zorlanirsam da weider protein tozundan sutle bi porsiyon iciyorum.
Son düzenleme: