HepsiBurada sitesinden Suplement almak ?

Selam arkadaşlar ;

Şimdi ben yıllardır başlıktada belirttiğim gibi hepsiburada dan ürün alıyorum...araştırdım ordada birçok protein tozu markası mevcut.Acaba ordaki ürünlerin kalitesi hakkında bilgisi olan varmı yani ordaki ürünler sahte veya orjinal olarak nasıldır...ben şahsen sahta ürün satacağını sanmam o sitenin..ama işte bu ürünler hakkında hiçbir bilgim olmadığı için bilenler paylaşırsa sevinirim..

son olarak ;

örnek olarak linkini verdiğim ürün fiyatı diğer herkesin almış odluğu sitelere göre nasıl yani fiyat oalarak ;

http://www.hepsiburada.com/Liste/bs...d=sporop214&categoryId=354041&SKU=SPOROP214-V

bu arada site adı reklama girmez umarım.

saygılar...

Ürünlerin kaynağı konusunda bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım ama son aylarda hepsiburada gerçekten sevkiyat aşamasında çok sıkıntı yaşatıyor.. Yıllardır bu siteyi kullanan birisi olarak diyebilirim ki alternatifiniz varsa oradan alın.. Supplement dahil herhangi bir sipariş vermenizi tavsiye etmiyorum..

Ürünlerin kaynağı konusunda bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım ama son aylarda hepsiburada gerçekten sevkiyat aşamasında çok sıkıntı yaşatıyor.. Yıllardır bu siteyi kullanan birisi olarak diyebilirim ki alternatifiniz varsa oradan alın.. Supplement dahil herhangi bir sipariş vermenizi tavsiye etmiyorum..

Sadece sevkiyat mı peki sorun...yani beklerim sorun değil amacım,belli firmaların ahte ürün satmazlar o yüzden tanıdık şirketten almak istiyorum,zaten bu olmazsa sup...com alıcaz başka alternatif yok sanırım...

teşekkürler...

Fiyat olarak normal başka sitelerde de yaklaşık olarak bu civarlarda. Hepsiburada köklü bir alış veriş sitesi sahte ürün satıcağını sanmıyorum.

Fiyat olarak normal başka sitelerde de yaklaşık olarak bu civarlarda. Hepsiburada köklü bir alış veriş sitesi sahte ürün satıcağını sanmıyorum.

hepsi burada gittigidiyor supplement ve ilaç satışlarında bunlara güven olmaz normal satıcılar satıyor yetkili firmalardan almak varken 5 tl ucuza alıp sahte çıkma olasılığı çok yüksek arkadaşımda almıştı hardliine 2.3kg lik whey kapaktaki koruma yoktu hemen hemen yarısı yoktu geri iade edicekti faturasıyla beraber ambalajı açmadan yollarsanız paranız iade olur diyorlar ambalajı açık olan ürünü iade edebilirmisin ve yarısı kadar yok ürünün

hepsi burada gittigidiyor supplement ve ilaç satışlarında bunlara güven olmaz normal satıcılar satıyor yetkili firmalardan almak varken 5 tl ucuza alıp sahte çıkma olasılığı çok yüksek arkadaşımda almıştı hardliine 2.3kg lik whey kapaktaki koruma yoktu hemen hemen yarısı yoktu geri iade edicekti faturasıyla beraber ambalajı açmadan yollarsanız paranız iade olur diyorlar ambalajı açık olan ürünü iade edebilirmisin ve yarısı kadar yok ürünün

aslında ben fiyat olarak bu siteyi seçmedim...amacım kredi kartı kullanıcaz sonuçta güvenliri olması bakımından burayı sordum bilenlere...

o zmana sup..comdan alıcaz anlaşılan..başkada bu işi layığıyla yapan firma yok dimi bildiğim kadarıyla....hemide belki yanında ne diyorlar o shaker miydi :) ondan da hediye verirler :)

Sağlam bir site bu tarz bi ürün almadım ama sahte mal satıp kendini ve kalitesini sarsmaz bence .. Alanında lider bi site ve arkadaşların dediği gibi distribitörden alıyor ürünleri ..

Sağlam bir site bu tarz bi ürün almadım ama sahte mal satıp kendini ve kalitesini sarsmaz bence .. Alanında lider bi site ve arkadaşların dediği gibi distribitörden alıyor ürünleri ..

sahte olmadığını nerden biliyorsun ? ayrıca kredi kartı diğer supplement satan sitelerdede var

keşke bu başlığı sabah okusaydım :(
Supplement değil ama şınav çekme barı sipariş ettim bugün ,
İnşallah 29 günde gelmez , zira haftaya tatile giderken götürmeyi düşünüyorum :)
Demircan ,
supplement için ise , hepsiburada nın sahte ürün satacağını zannetmiyorum lakin fiyat olarak dist.firmadan daha pahalı satıyorlar , başka alımlar için tercih edilebilir ama supplement alımı için hepsiburada bence uygun değil ...

keşke bu başlığı sabah okusaydım :(
Supplement değil ama şınav çekme barı sipariş ettim bugün ,
İnşallah 29 günde gelmez , zira haftaya tatile giderken götürmeyi düşünüyorum :)
Demircan ,
supplement için ise , hepsiburada nın sahte ürün satacağını zannetmiyorum lakin fiyat olarak dist.firmadan daha pahalı satıyorlar , başka alımlar için tercih edilebilir ama supplement alımı için hepsiburada bence uygun değil ...

Alacağım yeri sen biliyorsun zaten hepsiburadadan vazgeçtim...

ama senin alacağın ürün ortalama 3 günde..mesela sen bugün(salı) siparişi verdin sanırım perşembe en geç cuma elind eolucaktır..ben bu sietden baya alışveriş yaptım..o yönden sıkıntı olmaz..için rahat olsun...hayırlı olsun bu aradada :)

iyide fiyata baktım supp ta 199.tl olan ürün 198.99 1 kurş fark var gene 199 alcaklar birz daha hesaplı olsa neyse

Alacağım yeri sen biliyorsun zaten hepsiburadadan vazgeçtim...

ama senin alacağın ürün ortalama 3 günde..mesela sen bugün(salı) siparişi verdin sanırım perşembe en geç cuma elind eolucaktır..ben bu sietden baya alışveriş yaptım..o yönden sıkıntı olmaz..için rahat olsun...hayırlı olsun bu aradada :)

İnşallah dediğin gibi olur demircan :)
Zira tatile çıkarken götürüp , şınav sayımı on gün içinde artırabildiğim kadar artırmak istiyorum :)

Hepsiburada dan supplement almak bence de çok mantıklı değil , hani temin süresini de geçtim , fiyat olarak da standartların üzerindeler..
Araya aracı konulmadan dist.den veye supplement mağazalarından almak en mantıklısı thums:
Alacağın yeri biliyorum , piyasada daha ucuzunu bulmak ne yazık ki zor orjinal olarak ;)

ortalama çoğu yerde 199 tl.bence suplement üzerine internetten alış satış yapan firmaların bölgesel mağazalarından gidip bizat almak.

örn x sitesinde bsn true mass 182 tl , mağazasından 170 tl ye aldım.

katılıyorum jeytan1905
direkt mağaza ya gidip alındığında kargo ücreti ödenmiyor + normal fiyat üzerinden indirim yapılıyor..
Örneğin int.te 125 tl olan twinlabı sitenin ist.mağazasından 110 tl ya aldım..

Back
Yukarı