Hedefe Ulaşmak İçin (resimli)

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nhlcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nhlcn

Üye
Öncelikle herkese iyi forumlar 15 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum ama artık bi karar verdim bu kilolardan kurtulup düzgün bi vücuda sahip olmak istiyorum ve bunun için 3 ay önce bi spor salonuna başladım ilk başladığımda 88 kiloydum 3 aylık sure içerisinde 8 kilo verdim şuan 80 kiloyum ama hala vücudum yağlı karnimin alt kısmı hafif sarkmış durumda spor salonuna devam etmeyi düşünüyorum boyum 1.83 protein tozu kullanmadim kullanmayı dusunmuyorum.
Şuanda vaziyet bu
85cc8e50848bd5d7d6bfe292727604af.jpg

Bu da ulaşmak istedigim vücut
42d569767f35762a7170ab38efedd405.jpg

Haftada 3-4 gün salona gidiyorum
Gogus-biceps
Sirt-triceps
Omuz-bacak
Seklinde calisiyorum her antrenman sonrasi mekik cekiyorum
Gün içerisinde yumurta beyazı lor peyniri yulaf ton baligi tuketiyorum akşamda menü de ne varsa onu yiyorum hedefime ulaşmak icin abilerimin hocalarimin önerilerini tavsiyelerini bekliyorum şimdiden tesekkur ederim iyi forumlar :)
 
Ne desek ki biz sana çalısmaya spora devam. :) daha açık bir sorun merak ettiğin nokta varsa bekliyorum. Akşam menüsünü biraz oynatabilirsin annenden rica ederek. Yani antreman günlerinde ozellikle tavuk balik vs. Tüketebilitsin off günde ne varsa yersin. Kolay gelsin.
 
Kilo verip yağ yakmak için harcadığın kaloriden 500 az al.2500 ise 2000 gibi.Buradan günlük kalori ihtiyacını öğrenebilirsin:http://iifym.com/iifym-calculator/
Gün içinde de protein,karbonhidrat kalori yağ bunları hesaplamalısın ki hedefe daha düzgün şekilde kas kaybını en az seviyede tutup ulaşasın,ağırlık calısması sonraları mekik yerine 20dk hit cardio yapabilirsin en azından 1-2 antr sonu
 
Back
Yukarı