Lady.V.Vivien
Üye
motivasyonun hiç düşmüyor mu??? nasıl motive oluyorsun??
motivasyonun hiç düşmüyor mu??? nasıl motive oluyorsun??
gerenimo sanırım bu sitenin görrüp göreceği bu sporda en azimli nadir bayan üyelerinden birisisin bu kadar kardio ya 100gram kas kaybı beni şaşırttı motivasyon sorununa gelince insan vücudundaki değişikleri görünce hedefine yavaş yavaş yaklaştığını hissedince motivasyonu hep yüksek oluyor bende antreman sırası ve sonrasında o tatlı kas ağırısını hissetmeyince çok mutsuz oluyorum heleki 2-3 gün spor yapmayınca mutsuz sinirli oluyorum bu spor böyle işte alış veriş merkezlerine gidince mağazaların aynalarında kendimi dakikalarca seyrediyorum hatta bir gün aynaya bakarken bir mağazada dalgınlığıma geldi poz vermiştim mağazadaki herkes gülmüştü
gerenimo yarım saat koşu, yarım saat yürüyüş kaç kalori harcatır tahmini? normal tempoda.???
Çok yol katetmişsiniz.Bu hırsınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.65 kga geldiğinizde de emin olun 5-6 kg daha vermek isteyeceksiniz.Tabi size kalmış.
Kolay gelsin.
ömür boyu boyle yaptıgın butun hareketlerin kalorisini say tamam mı şeyleri filan saymıyosun tuvalete filan cıkmıyomusun ordada bi dünya enerji gidiyo yani onları ihmal etmecok gülüyorum ya boyle hala kalori sayıyosunuz ya
Seni Gerçekten Tebrik Ediyorum Çok İstikrarlı İlerliyorsunKesinlikle Emeklerin Karşılıksız Kalmayacaktır
![]()
Ben De Hastayken Ne Zaman Spor Yapsam İyileşiyorum, Bu Konuda Bilen Biri Varsa Aydınlatsın Bizi De ÖğrenelimHasta Olunca Spor Yapalım Bari
![]()