hedef mutlu olacagım kılo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
allah akıl fıkır versın:) ne bu enerjı ben evden hıc cıkmadım uyudum uyandım hala uykum var..ne yıyosun ne ıcıyosun yoksa 5 tane enerjı ıcecegımı ıctın

bugune kadar hıc enerjı ıcecegıne ıhtıyaç duymadım :) ve emınımsızden az yıyorumdur :)
aslında bende bıgun sabahtan aksama uyumak ıstıyorum bu ara çok yogun yasıyorum ama subata kadar hıc bos vaktım yok subatı beklıyorum :)

bugune kadar hıc enerjı ıcecegıne ıhtıyaç duymadım :) ve emınımsızden az yıyorumdur :)
aslında bende bıgun sabahtan aksama uyumak ıstıyorum bu ara çok yogun yasıyorum ama subata kadar hıc bos vaktım yok subatı beklıyorum :)

Şubatın ne özelliği var sakıncası yoksa öğrenebilir miyiz :)

cardıo:

30dk uzay mekıgı:230kalori
62dk yuruyus hafıf tempo kosu:570kalori
33dk bısıklet:325kalori

bugun plates vardı 60dk
pilates sebebıyle agırlık çalışması yoktu :(
sadece:

150 twist
200mekık

platesı çarsamba gunlerıne almayı dusunuyorum hem pazar hem pazartesı 2 gun üst üste agrlıklardan uzak kalıyorum...çarsambaya almam daha mantıklı olacak sanırım :)

• Like
Reactions: Azi
cardıo:

30dk uzay mekıgı:230kalori
62dk yuruyus hafıf tempo kosu:570kalori
33dk bısıklet:325kalori

bugun plates vardı 60dk
pilates sebebıyle agırlık çalışması yoktu :(
sadece:

150 twist
200mekık

platesı çarsamba gunlerıne almayı dusunuyorum hem pazar hem pazartesı 2 gun üst üste agrlıklardan uzak kalıyorum...çarsambaya almam daha mantıklı olacak sanırım :)

Bu antreman temposu çok ağır bence, 1-2 ay sonra artık sizi yormaya başlayacaktır...

bende antreman duzeninin cok oldugunu söyledim fakat altından kalkıyorum diyince yapacak birsey yok daha bol protein alsın en azından tamirine faydası olur

Bugun arka kol gögüstü ancak öncesınde cardıo:

30dk uzay mekiği:237kalori
63dk yuruyus hafıf tempo kosu:557kalori
32dkbısıklet:311kalori

standart:

200mekik
150twist
600makine mekiği

Bu Gün Arka kol Göğüs

4*15=60 göğüs 1 (15kg)
4*15=60 göğüs 2 (15kg)
4*20=80 arka kol 1 (15kg)