Abi gerenimo yabancı değil,hem bana özelden sapık yazdı![]()
Yarın neler yapacaksın sayın gerenimo?
bence geremıno haddınden fazla karın calısıyor soyle desek ıyı olu calısma sadece ısın bır kısmı dınlenme ve beslenme cok cooooooooook onemlı..sapık kısmına gelınce ozele gerek yok alenı..
burası antrman gunlugu azıcım normal gunluk olsa yazardımhyper_
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:36 ----------
ben fazla oldugunudusunmuyorum benım bır progamm var ve onagöre çalışıyorum bana kalsa arttıracam ama hocamdan ızın çıkmıo
mekıkle derdınız ne ya ben sevıyorumhyper_
Bende yarın antrenmanda neler yapcağını sormuştum şaşkın seni![]()
yarın ılkolarak 2saat cardıo ardından 45dakıka surer sıra omuzda))
eminim ki özeldende rahatsız edenler vardır
2 saat cardio haSen çıldırmış olmalısın
![]()
yarın dınlenme
malesef spor yok
Oh be yarın sende rahatsın,bizde rahatız...
1 saatten fazla kardiyo iyi degil diyolar fakat bende eskiden 2 saat yapiyordum![]()
aynen bende öyle presslerde 8 tekrarı zor çıkarabileceğim bir ağırlık seçiyorumOmuz çalışırken dinlenme süremi mümkün olduğunda kısa tutuyorum...Presslerde ağır az tekrar uyguluyorum..İzole hareketlerde çok tekrar az ağırlık...
omuza bende düşük ağırlıklar giriyorum verim daha yüksek oluyor ne tesadüf yarın bende boşum her gün bi bölge yapmak daha güzel oluyor
1 saatten fazla kardiyo iyi degil diyolar fakat bende eskiden 2 saat yapiyordum![]()
benım tek dınlenme gunu
karın sıkıştırmayı 35 kıloda yapıyorum ama bosa 600 tekrar yapıyoorum hıc bısey hıssetmıyrumbugun son turda 40 aldım yıne bısey yok ılk zamanlardakı agrıyı özleyecegım aklıma gelmezdı dogrusu
1 saat çalışınca fazla kilolarını veremiyormuş hanfendi![]()