hedef mutlu olacagım kılo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence geremıno haddınden fazla karın calısıyor soyle desek ıyı olu calısma sadece ısın bır kısmı dınlenme ve beslenme cok cooooooooook onemlı..sapık kısmına gelınce ozele gerek yok alenı..

Abi gerenimo yabancı değil,hem bana özelden sapık yazdı :)

Yarın neler yapacaksın sayın gerenimo?

burası antrman gunlugu azıcım normal gunluk olsa yazardım :Dhyper_

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:36 ----------

bence geremıno haddınden fazla karın calısıyor soyle desek ıyı olu calısma sadece ısın bır kısmı dınlenme ve beslenme cok cooooooooook onemlı..sapık kısmına gelınce ozele gerek yok alenı..

ben fazla oldugunudusunmuyorum benım bır progamm var ve onagöre çalışıyorum bana kalsa arttıracam ama hocamdan ızın çıkmıo :)

mekıkle derdınız ne ya ben sevıyorum:)hyper_

• Like
Reactions: Azi
burası antrman gunlugu azıcım normal gunluk olsa yazardım :Dhyper_

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:36 ----------

ben fazla oldugunudusunmuyorum benım bır progamm var ve onagöre çalışıyorum bana kalsa arttıracam ama hocamdan ızın çıkmıo :)

mekıkle derdınız ne ya ben sevıyorum:)hyper_

Bende yarın antrenmanda neler yapcağını sormuştum şaşkın seni :D

7 haftada 8 sayfa yazılmış antreman günlüğümü yoksa sohbet yerimi belli değil bu kadar foruma gelen bayanlara sürekli mesaj yazıp bunaltıp kaçırıyorsunuz sonrada forumda niçin bayan yok olmaz tabi aslında 2-3 tane bayan varda onlarda sadece bilgi için giriyor emin ki özeldende rahatsız edenler vardır

oraya 1 hafta yazacaktım yalnışlıkla 7 hafta yazmışım azi bir bayanın özeline mesaj yazması hoşuna gidiyordur eminim sadece sen ve cerenimo olarak yazmadım genel anlamda yazdım kişisel olarak algılama lütfen birde gereksiz yer sinirlenip giden bayanlarda var bi başılığı kilitleniyor siteye küsüyorlar isim vermiyeceğim ama var yani neyse bu kadar yeter kuralları çiğnemeyelim

cardıo

30dk uzay mekıgı:252kalori
62dk yuruyus hafif tempo kosu:555kalori
33dk bısıklet:318kalori

standart:

200 mekık
150 twist
600 makıne mekiği

Omuz Çalışma Günü

3*10=30 1.yer (5kg)
3*10=30 2.yer (5kg)
3*10=30 3.yer (5kg)

yarın dınlenme

malesef spor yok :(

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:20 ----------

2 saat cardio ha :) Sen çıldırmış olmalısın :)

2saat çalıştıgımın yenı farkına vardıgını söyleme

• Like
Reactions: Azi
1 saatten fazla kardiyo iyi degil diyolar fakat bende eskiden 2 saat yapiyordum ;)

Omuz çalışırken dinlenme süremi mümkün olduğunda kısa tutuyorum...Presslerde ağır az tekrar uyguluyorum..İzole hareketlerde çok tekrar az ağırlık...

omuza bende düşük ağırlıklar giriyorum verim daha yüksek oluyor ne tesadüf yarın bende boşum her gün bi bölge yapmak daha güzel oluyor

benım tek dınlenme gunu :)

karın sıkıştırmayı 35 kıloda yapıyorum ama bosa 600 tekrar yapıyoorum hıc bısey hıssetmıyrumbugun son turda 40 aldım yıne bısey yok ılk zamanlardakı agrıyı özleyecegım aklıma gelmezdı dogrusu

1 saatten fazla kardiyo iyi degil diyolar fakat bende eskiden 2 saat yapiyordum ;)

1 saat çalışınca fazla kilolarını veremiyormuş hanfendi :):)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:32 ----------

benım tek dınlenme gunu :)

karın sıkıştırmayı 35 kıloda yapıyorum ama bosa 600 tekrar yapıyoorum hıc bısey hıssetmıyrumbugun son turda 40 aldım yıne bısey yok ılk zamanlardakı agrıyı özleyecegım aklıma gelmezdı dogrusu

Demek kas ağrılarını özlüyorsun,gün geçtikçe bizden biri oluyorsun :):)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı