Hayvan gibi karbonhidrat ve protein aliyorum

Ben su ile önce mikroda pisiriyorum yulafi 1 dk. Suyu cektikten sonra yarim cup veya 1 cup o günkü ihtiyacima göre whey atiyorum. Karistiriyorum. Biraz tarcin ve ceviz. Sabah olsa da tekrar yesem diyorum hergün.

Alternatif whey katmayip muz katinca da cok guzel oluyor. Veya dondurulmus kirmizi meyveler( yaban mersini, cilek) Ya da sekersiz fistik ezmesi. Her türlü yapilabilir.
Suyunu mu çekiyormuş yav çok kuru değil mi zaten su ekleyip mi pisiriyorsun?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yulafi kesinlikle pisirmeni oneririm. Su veya süt artik ne kullaniyorsan. Kesinlikle pisirerek dene. Eger mikrodalgan yoksa, suyu veya sütü kaynat. Daha sonra kaynamis suyu veya sütü her neyse yulafin üzerine dök, siviyi ceksin yulaf. Daha sonra icine ne katacaksan sana kalmis.

Suyunu mu çekiyormuş yav çok kuru değil mi zaten su ekleyip mi pisiriyorsun?

bunu bi dene derim.
1 muzu çatalla ezip püre haline getir üzerine şöyle 1 avuç kadar falan yulaf ezmesini at biraz tarcın 5-6 yumurta kır. omlet gibi pişir.
arkadaşın dediği gibi sabah olsa da yine yesem diye bekliyorum bazen dayanamıyorum aksamüzeri falan da yiyorum.

hepsini anlarım da yarım kilo bulgur,yarım kilo yulaf nasıl gidiyor beraber hayret doğrusu..sen "competitive eating" i bi araştır derim,bakarsın yeteneklisindir.

bunu bi dene derim.
1 muzu çatalla ezip püre haline getir üzerine şöyle 1 avuç kadar falan yulaf ezmesini at biraz tarcın 5-6 yumurta kır. omlet gibi pişir.
arkadaşın dediği gibi sabah olsa da yine yesem diye bekliyorum bazen dayanamıyorum aksamüzeri falan da yiyorum.
Sabah deneyeceğim mutlaka

Hepsini bi anda yemem mümkün degil ama 5 ogun olarak yenebiliyor spordan sonra cok acikiyorum 250 gr bulgurla 250 gr tavuk ve 250 gr yogurt bi anda siliyorum tabaktan :D

Ben bile hayvan gibi yerim hatta çevremdekiler animal olduğumu söyler :D bak pizza yaparım 200 gr yulaf 300 gr tavuk domates, 50-100 gr lıght peynir , 2 yumurta bunları salatayla bir oturuşta yiyorum yani yenebiliyor ama o kadarı 1 günde yenme imkanı varmı ben yoktur diyorum :D

Kickboks ant sonrası yiyorum tabi bunları 2 saat çalıştıktan sonra..Birde ben 86 kgyim senin kilon fazla değil gibi bu kadar protein alıyorsan kgx3 kg x4 den fazla protein alıyorsun sanırım buda zararlı olabilir.Karbonhidrata girmiyorum ne kadar yoğun çalışsan bile bu kadar yenmez yani yiyosan

Son düzenleme:
Mesela bugün ne yedigimi soyliyim
Kalktim 8 de 5 yumurta yedim
10 da 200 gr yulaf la 75 gram fistik ezmesi yedim
Yaninda 250 ml süt ictim
14 te 250 gram bulgur la 250 gr haslanmis tavuk ve 250 gr yogurt yedim
17 de spora gittim geldim 19 da yine 250 gr bulgurla 250 gr haslanmis tavuk ve 250 gr yogurt yedim
Aksama dogru da 250 ml süt daha ictim
Bugun dershanem oldugu icin 2.ara ogunu kacirmak zorunda kaldim yulaf ezmesi kalaninin yiyemedim mesela bugün ama hafta ici kacirmiyorum hic lor da satin almadim yarin temin edicem tekrardan

Bulguru pistikten sonra tartiyor olabilirmisin ?250 gr kuru pismemis bulgur bir tencere yaparki onuda bir ogunde yemen cok zor,yok pismis 250 gr tartiyorum dersen oda 250 gr olarak degil assa yukari 80 gr bulgur yapar.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Arkadaslar olay aydinlasmistir,hadi hepimize gecmis olsun,hesap hatasi var gordugunuz gibi:)

Bulgur olayini cozdum fakat 500 gr.yulaf halen muamma:)yulafi nasil tartiyorsun?onuda sutle islayipmi tartiyorsun?

Yok hayir o direkt kup kuru olarak :D
Fistik ezmesi ve süt konulunca cok güzel oluyor yani 10 kilo olsa yerim herhalde :D ama bunlari yiyorum definasyonda acisi cikmasin % 25 yag oranina firlamasin vücut

Yediklerini yazdigin gibi yiyorsan tabiki olay olur 500 gr bulgur yedigini yazmissin fakat gercekte yedigin bulgur 150 gr,

Back
Yukarı