Hareketlerin isimlerini bilmiyorum..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MajoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MajoR

Üye
Arkadaşlar Cuma programını başlıyacam programda Trapez yana açış diye bir hareket var bu hareketin ismi dumbell lateral raise midir ? Eğer oysa ben ao olarak kabul ettim ve omuz açma,dumbell lateral raise aynı hareket mi ? Çarşamba ve Cuma programında yazıyor da nasıl yapılacak bilmiyorum..
Birde öne eğilip arkaya ittiriş i gösterebilirseniz sevinirim..
Not: Google dan bulamadım.

trapez yana açış ne ki acaba hocanız yazdıysa bi sorun derim ama rear delt raise hareketi olabilir ? öne eğilip arkaya ittiriş ''triceps kickback ''olmalı :D

Rear delt reise olarak yapıcağım :) Fakat Omuz açma ile arasındaki fark nedir ? :D Triceps kickback.. teşekkürler :)
Yanlız yinede sorun ama büyük ihtimalle oyledir niye öyle yazmış ki anlamadım direk ingilizce ismini yazsalar ya :D dumbell lateral raise ile farkı rear delt raise arka omuzu etkiler daha çok posterior deltoid tarafını..lateral de lateral deltoid tarafı yan kısmı yani

Yanlız yinede sorun ama büyük ihtimalle oyledir niye öyle yazmış ki anlamadım direk ingilizce ismini yazsalar ya :D dumbell lateral raise ile farkı rear delt raise arka omuzu etkiler daha çok posterior deltoid tarafını..lateral de lateral deltoid tarafı yan kısmı yani
Haklısın bu şekilde yazıyolar sonra uğraşıyoruz bu araada omuz açmanın da ismini öğrendim :D

Trapez yana açış sanırım lateral raise in dumbellari önden yana doğru açış Şekli. Trapeze de vuruyor. İttirişi ben de merak ettim :)

--- ERA ---

Back
Yukarı