Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
hardlineden memnuniyet sayısı baya fazla yorumdada gorudugun üzere dedigin ürünü bir arkadaş kulanmıştı bende bıraz arastrımıstm.
içerik olarak gayet iyi bir ürüne benziyor gerek carb. gerek. protein olsn ve düşük yag değerli olsun.ama karışması büyük sorun oluyomus tam anlamıyla karışmıyomus (bendede boyle bır urun vardı mikserle yapıyodum zahmetlı oluyodu) bir dezavantajıda ölçeği baya büyük ve üstünde tek günde 1 servis alınız yazılmıs. ama bana soracak olursan hardlineninde ondan aşşa kalır yanı yok ve çok büyük fiyat avantajı var yinede kendi kararını kendın verırsın.
Hardlinenin gonderdigi hediye shaker benim 35 tlye aldigim shakerdan cok daha iyi cikti.Topaklanma sorunu kesinlikle olmuyor.Benim aldigim sitede gainer+shaker+anahtarlik 179 tlydi

Sa,ben 14 yaşındayım 1.64 boy 49-50 kiloyum vücut çalışıyorum ama zayıf olduğum için bir yere kadar kas yapabiliyorum çok yiyorum fakat kilo alamıyorum. bu ürünü almayı düşünüyorum spor yaparak kullanacağım ürünü nasıl kullanmalıyım yaşıma göre yanında aminoasit kullanmalımıyım cevaplarsanız benim için iyi olur.

Bu ürün kompleks bir iceriğe sahip.Ürün tek başına yeterli olacaktır

Çalıştıkça güçlen, güçlendikçe daha fazla çalış

peki bunu nasıl kullanmalıyım yani antrenman dan öne 5 ölçek ve sonra 5 ölçek diyemi yoksa yaşıma fazlamı gelir? Nasıl kullanmalıyım

bende kilo almak için kullanıyorum. kahvaltıdan yarım saat - bir saat sonra 2 ölçek + 200ml süt. akşam yemeğinden 1-2 saat sonra 300ml+3 ölçek. spor yaptığım günler akşam yemeğinden sonra 2 ölçek + 200ml süt. spor sonrası 1 ölçek+100ml süt.

Sent from my iPhone 5C using Tapatalk

peki bunu nasıl kullanmalıyım yani antrenman dan öne 5 ölçek ve sonra 5 ölçek diyemi yoksa yaşıma fazlamı gelir? Nasıl kullanmalıyım
Oncelikle sunu unutma supplementler yeterli ve dengeli beslenmenin üzerine kullanilirsa etkili olur bu urunleri kullanipta kilo alamayan da var.Abim spor yapmadigim gunler 2 olcek spor yaptigim gunler 3 olcek(spordan sonra) kullanmami tavsiye etti.Bu sekilde kullanarak 1 ayda 7 kg aldim.Tekrardan altini cizeyim.Gainer kullanirken beslenmeme de cok dikkat ettim

6. gün bitti dün. bugün 7.gün. ilk gün 4 ölçek diğer 5 gün 5 ölçek düzenli kullandım günlük. 6 mayıs sabahı aç karnına 52.3 gösteriyordu baskül. bugün 12 mayıs sabahı 54.5 gösteritor. 2 kilo aldım. ben ki hayatında hiç kilo alamamış biri olarak [emoji4] kutu bitene kdr 60 kiloyu görürüm umarım. sadece bu tozu alarak değil ama. daha önce günde max 2000 kalorilik yemek yiyordm 1 haftadır 3000-3500 ü zorluyorum.. 350 civarı karbonhidrat 130 civarı protein alıyorum. 60-70 de yağ var tabi.

Ben 60'a dayandim hocam :)
Hardline'a atip tutanlar utansın

Ben 60'a dayandim hocam :)
Hardline'a atip tutanlar utansın

aynen. kesinlikle işe yarıyor. 20 yaşındayım hayatım boyunca zayıf cılız çelimsiz muamelesi gördüm. son 2 yıldır biraz vücudumu şekillendirerek bunun önüne geçsemde yine ince yine ince değişmiyordum. İnşallah 50'li sayılardan kurtulup 60'ları görücem. Niyetim en az 65 olmak. Ama tekrar dediğim gibi bu ürün bir takviye. Günlük 400 kalori o basıyor 250 de sütten geliyor. Bunu kullanmaya başlayınca bi insan ister istemez günlük 650 kalori (5ölçek+500ml) fazladan alıyor. e sizde bunun yanına benim gibi 2450 kalori basıp 3000 e tamamlayınca kilo alabileceğinize inanıyorum.

aynen. kesinlikle işe yarıyor. 20 yaşındayım hayatım boyunca zayıf cılız çelimsiz muamelesi gördüm. son 2 yıldır biraz vücudumu şekillendirerek bunun önüne geçsemde yine ince yine ince değişmiyordum. İnşallah 50'li sayılardan kurtulup 60'ları görücem. Niyetim en az 65 olmak. Ama tekrar dediğim gibi bu ürün bir takviye. Günlük 400 kalori o basıyor 250 de sütten geliyor. Bunu kullanmaya başlayınca bi insan ister istemez günlük 650 kalori (5ölçek+500ml) fazladan alıyor. e sizde bunun yanına benim gibi 2450 kalori basıp 3000 e tamamlayınca kilo alabileceğinize inanıyorum.

500 ml az yağlı süt +5 ölçek progainer= 1000 kalori.yanlış hesaplamaya düşmemeniz için söyleyeyim dedim.

500 ml az yağlı süt +5 ölçek progainer= 1000 kalori.yanlış hesaplamaya düşmemeniz için söyleyeyim dedim.

ba10cb123873970eef5d41a8ad6cd72c.jpg

951b9e654d96c43cc278b712ce99130a.jpg

haklısınız çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. 100g da 394 kalori imiş ben günlük porsiyonda sandım. günlük 200g aldığım için yani 5 ölçek 200g ediyor 788 kalori + 500ml süt 224 kalori, toplam 1012 kalori ediyormuş. desenize ben günlük 3500-4000 kalori alıyormuşum her gün. hey maşallah [emoji4]

Ben daha uzun kullanmak icin 200 mg kullanmiyorum.onceligi dogal besinlere verip gaineri arka planda birakmaya calisiyorum

Progaineri ilk defa suyla denedim.ve neredeyse kusuyordum.Sütle tadı çok güzel ama aynı şeyi suyla kullanım için söyleyemem

Son düzenleme:
myfitnesspal uygulamanın adı. appstoreda bulabilirsin. andorid için var mı bilmiyorum bir google playe bakarsın.

Uygulamayı bende indirdim fakat 4 tane muratti sigara içtm onuda gireym dedm nerdeyse 0a düştü saçmalık gibi öyle olsa zayıflamak için günde bir paket içseler tığ olurlar :D

Merhaba beyler.
Boyum 178 kilom 68.
Kullanalı 3 gün oldu 400 gr kilo aldım ve iyi gidiyor.
Ancak bana acayip şekerli geliyor öyle böyle değil sizede öyle geliyormu ? Birde yağsız süt ile kullanıyorum.
Ayrıca yağlanmaktanda korkuyorum uzun süre kullananlara söylüyorum sizde yağlanma oldumu ?

Merhaba beyler.
Boyum 178 kilom 68.
Kullanalı 3 gün oldu 400 gr kilo aldım ve iyi gidiyor.
Ancak bana acayip şekerli geliyor öyle böyle değil sizede öyle geliyormu ? Birde yağsız süt ile kullanıyorum.
Ayrıca yağlanmaktanda korkuyorum uzun süre kullananlara söylüyorum sizde yağlanma oldumu ?

mrb. 9. günüm 1.5-2 kilo civarı aldım ilk 6 günde. şuan durmuş vaziyette kilo alımım sebebio meçhul. devam eder diye umuyorum :) yağlanma fln yok düzenli spor aktiviteleri yapıyorum. şekerli gelmiyor tadı gayet normal. nesquik tanıda bir şey. çikolatalı benimkisi. ama çikolata aromalı şeyler yiyesm gelmiyo artık bi usanma geldi.

mrb. 9. günüm 1.5-2 kilo civarı aldım ilk 6 günde. şuan durmuş vaziyette kilo alımım sebebio meçhul. devam eder diye umuyorum :) yağlanma fln yok düzenli spor aktiviteleri yapıyorum. şekerli gelmiyor tadı gayet normal. nesquik tanıda bir şey. çikolatalı benimkisi. ama çikolata aromalı şeyler yiyesm gelmiyo artık bi usanma geldi.

Benimki çilek.
Sen nasıl kullanıyorsun ?
Ben her öğünden sonra günde 4 defa alıyorum (böyle almalı falan konuşunca pek hoş olmadı ) 3 ölçek atıyorum ve 400 ml light süt koyuyorum,dediğim gibi bittikten sonra dudaklarıma şeker sürmüşüm gibi oluyor.

Back
Yukarı