Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
1.
Maalesef aldığınz kiloların büyük bölümü yağ ve vücutta tutulan su kas kazanmışsınızdır ama bunların yanında devede kulak kalır.30 günde 5-6 kilo alan birisi için maksimum kas inşaası 1-1,5 kg olur.
1.5 kg da fena degil.onemli olan kisinin gelisip gelisememesi.25 gunde cok ciddi calismama ragmen bench press agirligimi 10 kg arttirdim.Ayrica ister yag ister su olsun.Benim icin cok buyuk bir moral oldu aldigim kilolar.Yag oranim yaklasik %7ydi.Yaglanmamin pek bi sakincasi yok simdilik

1.

1.5 kg da fena degil.onemli olan kisinin gelisip gelisememesi.25 gunde cok ciddi calismama ragmen bench press agirligimi 10 kg arttirdim.Ayrica ister yag ister su olsun.Benim icin cok buyuk bir moral oldu aldigim kilolar.Yag oranim yaklasik %7ydi.Yaglanmamin pek bi sakincasi yok simdilik
Emin ol 6 kilo alıp bench press i 10 kilo arttırmak çok iyi bişey değil.Ben de 72 kilo da maksimum 75 kilo bench press yapabiliyodum ama şu an bulk ve definisyon ardından 76 kiloyum 90 kg yardımlı 6 tekrar 100 kilo 1-2 tekrar çıkarabiliyorum .

Emin ol 6 kilo alıp bench press i 10 kilo arttırmak çok iyi bişey değil.Ben de 72 kilo da maksimum 75 kilo bench press yapabiliyodum ama şu an bulk ve definisyon ardından 76 kiloyum 90 kg yardımlı 6 tekrar 100 kilo 1-2 tekrar çıkarabiliyorum .
25 kg ile basladim.

72 kiloda 75 mi :) 60 ken 70 giriyordum . bende kendimi kuvvetsiz sanırdım moral oldun :)

Konuyu ssptırmayın.Ben bubürünü kullanan biri olarak yorumumu yaptim.Tekrar soyluyorum hardline basarili bir urun yapmis.Bu basligi acan arkadaslar urunun degerlendirmelerini okusunlar karsilikli atismalari değil

Bende 6 mayısda başladım bu ürünü kullanmaya. Hayatında hiç kilo alamamış 52 kilonun üzerini görememiş biri olarak. Bu ürünle kilo alabilmeyi umuyorum. 1 ay sonunda sonucu yazacağım.

Sent from my iPhone 5C using Tapatalk

Bende 6 mayısda başladım bu ürünü kullanmaya. Hayatında hiç kilo alamamış 52 kilonun üzerini görememiş biri olarak. Bu ürünle kilo alabilmeyi umuyorum. 1 ay sonunda sonucu yazacağım.
Benim sayım da 52'ydi.Bende 52 yi asamamıştım.Beslenmene dikkat edersen kesinlikle alacağına inanıyorum

inşallah alırım. 20 yaşındayım kendimi bildim bileli alamıyorum. çok fazla yemeye çalışıyorum kendimi zorluyorum nefes alamayana kadar. kalori hesapları yapmaya başladım. önceden yine kalori hesabı yaparak sadece fazla yemek yemeyi deneyerek kilo almaya çalıştım olmadı. son umudum hardline progainer. bakalım.

1 ay sonra en az 55 olacaksin.Ben spor gunleri 3 ölcek spor yapmadigim gunler 2 olcek kullanmama ragmen kilo alabildim.fakat hergun duzenli kullanmayi ihmal etme

1 ay sonra en az 55 olacaksin.Ben spor gunleri 3 ölcek spor yapmadigim gunler 2 olcek kullanmama ragmen kilo alabildim.fakat hergun duzenli kullanmayi ihmal etme

ben günlük 5 ölçek+ 500ml süt parça parça düzenli kullanıyorum. gün içinde çok yiyerek 54 ü falan görüyorum ama sonra 52 ye düşüyor tabi. aç karnına baskülde 56-57 yi görmeyi umuyorum. inşallah olur çok umutluyum bu üründen tonla yorum okudum yüzde 90'ı kilo almış. sağlıklı ve yağsız.

ben günlük 5 ölçek+ 500ml süt parça parça düzenli kullanıyorum. gün içinde çok yiyerek 54 ü falan görüyorum ama sonra 52 ye düşüyor tabi. aç karnına baskülde 56-57 yi görmeyi umuyorum. inşallah olur çok umutluyum bu üründen tonla yorum okudum yüzde 90'ı kilo almış. sağlıklı ve yağsız.
En onemli noktayi unuttuk.Spor yapacaksin insallah.

spor yapıyorum fakat evde. dumbıllarım var duvara barfiks için demir montaladım. 1 gün yapıyorum 1 gün yapmıyorum. her türlü hareketi yapmaya çalışıyorum çok çabuk kas gelişiyor zaten yağ oranım az olduğundan zayıf olduğumdan dolayı sanırım.

Bende salona 1 ay once basladim.Ondan obce bende evde calisiyordum.Kesinlikle cekebildigin kadar barfiks cekmelisin.Zaten barfiks ve şınav birden fazla kas grubunu calistirdigi icin cok etkili hareketler.Salondaki calismamin %30 luk kismini şınav barfiks ve dips hareketi oluşturuyor

spordan sonra su ile almanı tavsıye ederm kana karışımı daha hızlı oluyo sütle tamamen sindirilmesi 2 saati fln buluyomus

Hardline ile elite labs gainer arasında kaldım hangisini önerirsiniz
hardlineden memnuniyet sayısı baya fazla yorumdada gorudugun üzere dedigin ürünü bir arkadaş kulanmıştı bende bıraz arastrımıstm.
içerik olarak gayet iyi bir ürüne benziyor gerek carb. gerek. protein olsn ve düşük yag değerli olsun.ama karışması büyük sorun oluyomus tam anlamıyla karışmıyomus (bendede boyle bır urun vardı mikserle yapıyodum zahmetlı oluyodu) bir dezavantajıda ölçeği baya büyük ve üstünde tek günde 1 servis alınız yazılmıs. ama bana soracak olursan hardlineninde ondan aşşa kalır yanı yok ve çok büyük fiyat avantajı var yinede kendi kararını kendın verırsın.

hardlineden memnuniyet sayısı baya fazla yorumdada gorudugun üzere dedigin ürünü bir arkadaş kulanmıştı bende bıraz arastrımıstm.
içerik olarak gayet iyi bir ürüne benziyor gerek carb. gerek. protein olsn ve düşük yag değerli olsun.ama karışması büyük sorun oluyomus tam anlamıyla karışmıyomus (bendede boyle bır urun vardı mikserle yapıyodum zahmetlı oluyodu) bir dezavantajıda ölçeği baya büyük ve üstünde tek günde 1 servis alınız yazılmıs. ama bana soracak olursan hardlineninde ondan aşşa kalır yanı yok ve çok büyük fiyat avantajı var yinede kendi kararını kendın verırsın.

hardline progainer da karışma sorunu görmedim ben. hediye gönderdikleri shakerın içine sütü üzerine tozu atıyorum kapağı kapatıp 10 saniye çalkalıyorum okeydir. hiç mixerlik bir durum olmadı

eyvallah kardeşim

Back
Yukarı