nilüfer sipahi
Üye
protein oranı ve karbonhidrat oranı nedir bu ürünün...
Sabah 1 olcek gainer spordan 30 dk once 1 olcek gainer spordan sonra yarim olcek gainer ve 1 olcek whey aksam yatmadan 2 saat once 1 olcek gainer kullaniyorum bir problem yokBununla beraber protein tozu içsek bir şey olur mu?
Bende 6 senedir maximum 52 kiloyu görmüştüm.İnsan kilo almak için duyduğu her ürüne saldırıyor.Fakat bu sadece boşa para harcattırıyor. son 1 ayda progainer'i kullanarak 6 kg aldım.Ayrıca kullanım önerisi 1 porsiyonu 200mg iken ben normal günlerde 80 mg antrenman günleri 160mg kullandım.Buna rağmen 6 kg alabildim.Fakat ben gainer kullanıyorum diyrekten yemekten kesilmeyin.Yediğiniz yemeklere de dikkat etmelisiniz[DOUBLEPOST=1430056327][/DOUBLEPOST]Yardiimci olurmusunuz . 20 yasindayim 1.87 boy 73 kilo 5 aydir spor yapiyorum hacim kazanmak istiyorum simdilik harline progainer almayi dusunuyorum bide yaninda hardline arg li olan var sadece progainer almam yeterlimi yoksa hardline ARG de hacim kazanmama etkisi olurmu
benim bi sorum olucak;0 boyum 177, kilom 47. Beslenme şeklim çokda iyi değil, kahvaltı yapmayı sevmem ve neredeyse hiç bişey yemem kahvlatıda, geri kalan öğünler karnım doyunca sofradan kalkıyorum. Sorum şu, bu ürünü kullanmam yinede faydalı olur mu?
alıntı yaparak cevaplayabilirseniz şahsım adına iyi olur.
hayırdır paketleyip satacakmısınArkadaşlar bu ürünün 5kg kutu olanını kullanıp da, elinde kutusunu tutan bir arkadaşımız var mı acaba? Bana bir adet lazım da, yollayabilecek arkadaşlar PM atabilirlerse sevinirimKargoyu ben karşılarım
![]()
hayırdır paketleyip satacakmısın
Aslında düşündümde kutum bende kalsın ben kar edeyim![]()
Benim kutuyu görenler 'hayırdır boya mı yapcan len' diyolar.Yani boş bi boya kutusu bence işini görürEhehehe yokDymatize Super Mass Gainer kullanıyorum da ben hep. Poşet ürün olduğu için bir adet kutu işimi oldukça görecektir diye düşündüm. Keza bundan cırt cırtını açıp koyup tekrar dikkatlice kapatmakla uğraşıyorum
![]()
Benim kutuyu görenler 'hayırdır boya mı yapcan len' diyolar.Yani boş bi boya kutusu bence işini görür![]()
1 ay beklersen yollayabilirimSağlıksız olur hocam o yav![]()
1 ay beklersen yollayabilirim![]()
kargo parası sendenTamamdır, hiç sorun değil. Ben senden haber bekliyorum o zaman hocam![]()