Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
merhaba,
kutuyu bitirdim 4 kilo aldım, yağlanma olmadı,
kullanımı şu şekilde uyguladım:
gün içinde saat: 10 da 2 ölçek,
saat: 15 te 2 ölçek
ant. öncesi yemekten 1 saat sonra 2 ölçek, 1 saat sonra ant.
ant. sonra 2 ölçek , toplamda 8 ölçek.
yemek saatleri şöyle, saat 07 kahvaltı,
saat 12 öğlen yemeği
saat 18 akşam yemeği
sütle içemedim suyla içtim, tadı gayet iyi, ant. olmadığı günlerde 6 ölçek kullandım, ant. sonrası olan 2 ölçeği kullanmadım.
ant. proğramı olarakta tüm vucut proğramı uyguluyorum gayet memnunum.zor kilo alıyorsanız ve hacim istiyorsanız
az kalori yakacağınız proğramları seçmekte fayda var.

Bu ürünü aldım.evde kendi çapımda dambıl,barfiks ve çeşitli hareketlerle çalışıyorum.ben çok fazla kas kütlesi yapmak istemiyorum.sadece atletik bir kas kütlesi istiyorum.bu ürünü kullananların kilo aldırdığını yazdığını gördüm genelde.boyum 1.82 kilom 85 kilo almadan kas yapmak istiyorum bu size sorum bu ürünü kullanarak kilo almadan kas yapabilirmiyim[DOUBLEPOST=1429631271][/DOUBLEPOST]Bu ürünü aldım.evde kendi çapımda dambıl,barfiks ve çeşitli hareketlerle çalışıyorum.ben çok fazla kas kütlesi yapmak istemiyorum.sadece atletik bir kas kütlesi istiyorum.bu ürünü kullananların kilo aldırdığını yazdığını gördüm genelde.boyum 1.82 kilom 85 kilo almadan kas yapmak istiyorum bu size sorum bu ürünü kullanarak kilo almadan kas yapabilirmiyim[DOUBLEPOST=1429631317][/DOUBLEPOST]Bu ürünü aldım.evde kendi çapımda dambıl,barfiks ve çeşitli hareketlerle çalışıyorum.ben çok fazla kas kütlesi yapmak istemiyorum.sadece atletik bir kas kütlesi istiyorum.bu ürünü kullananların kilo aldırdığını yazdığını gördüm genelde.boyum 1.82 kilom 85 kilo almadan kas yapmak istiyorum bu size sorum bu ürünü kullanarak kilo almadan kas yapabilirmiyim

Arkadaşlar öncelikle herkesr kolay gelsin sizlere bi sorum olucakti benim boyum 1.80 kilom 65 ve 70 kilo olmak istiyorum yemek düzenim iyi ama takviye olarak karbonhidrat tozu alicam ama nr alsam karar veremedim en hizli şekilde hangi markanın karbonhidrat tozunu alsam yararini görürüm şimdiden teşekkürler kolay gelsin

Yardiimci olurmusunuz . 20 yasindayim 1.87 boy 73 kilo 5 aydir spor yapiyorum hacim kazanmak istiyorum simdilik harline progainer almayi dusunuyorum bide yaninda hardline arg li olan var sadece progainer almam yeterlimi yoksa hardline ARG de hacim kazanmama etkisi olurmu

bişey olmaz aksıne spordan once gainer alırsın eger cok zayıfsan spordan sonra gainer + whey alabilirsn yada sadece wheyde olur ama 2 si daha etkili olur

Yardiimci olurmusunuz . 20 yasindayim 1.87 boy 73 kilo 5 aydir spor yapiyorum hacim kazanmak istiyorum simdilik harline progainer almayi dusunuyorum bide yaninda hardline arg li olan var sadece progainer almam yeterlimi yoksa hardline ARG de hacim kazanmama etkisi olurmu
Bende 6 senedir maximum 52 kiloyu görmüştüm.İnsan kilo almak için duyduğu her ürüne saldırıyor.Fakat bu sadece boşa para harcattırıyor. son 1 ayda progainer'i kullanarak 6 kg aldım.Ayrıca kullanım önerisi 1 porsiyonu 200mg iken ben normal günlerde 80 mg antrenman günleri 160mg kullandım.Buna rağmen 6 kg alabildim.Fakat ben gainer kullanıyorum diyrekten yemekten kesilmeyin.Yediğiniz yemeklere de dikkat etmelisiniz[DOUBLEPOST=1430056327][/DOUBLEPOST]
benim bi sorum olucak;0 boyum 177, kilom 47. Beslenme şeklim çokda iyi değil, kahvaltı yapmayı sevmem ve neredeyse hiç bişey yemem kahvlatıda, geri kalan öğünler karnım doyunca sofradan kalkıyorum. Sorum şu, bu ürünü kullanmam yinede faydalı olur mu?

alıntı yaparak cevaplayabilirseniz şahsım adına iyi olur.

Eğer belirrtiğin değerler doğruysa şimdiye kadar doktora gitmiş olman gerekir.Gitmediysen ilk iş dahiliyeye gidip tahlil yaptırmak olamalı

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu ürünün 5kg kutu olanını kullanıp da, elinde kutusunu tutan bir arkadaşımız var mı acaba? Bana bir adet lazım da, yollayabilecek arkadaşlar PM atabilirlerse sevinirim :) Kargoyu ben karşılarım :)

Arkadaşlar bu ürünün 5kg kutu olanını kullanıp da, elinde kutusunu tutan bir arkadaşımız var mı acaba? Bana bir adet lazım da, yollayabilecek arkadaşlar PM atabilirlerse sevinirim :) Kargoyu ben karşılarım :)
hayırdır paketleyip satacakmısın :)
Aslında düşündümde kutum bende kalsın ben kar edeyim :)

hayırdır paketleyip satacakmısın :)
Aslında düşündümde kutum bende kalsın ben kar edeyim :)

Ehehehe yok :) Dymatize Super Mass Gainer kullanıyorum da ben hep. Poşet ürün olduğu için bir adet kutu işimi oldukça görecektir diye düşündüm. Keza bundan cırt cırtını açıp koyup tekrar dikkatlice kapatmakla uğraşıyorum :)

Ehehehe yok :) Dymatize Super Mass Gainer kullanıyorum da ben hep. Poşet ürün olduğu için bir adet kutu işimi oldukça görecektir diye düşündüm. Keza bundan cırt cırtını açıp koyup tekrar dikkatlice kapatmakla uğraşıyorum :)
Benim kutuyu görenler 'hayırdır boya mı yapcan len' diyolar.Yani boş bi boya kutusu bence işini görür :)

Back
Yukarı