Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
YAŞ 19 KİLO :56 hardline progainer e başlamayı düşünüyorum birde Muscletech Mass gainer i önerenler var tavsiyeniz nedir ? Sorun Sadece Kilo alamamak metabolizma cok hızlı cevap verirseniz sevinirim :) Hardline mi musceletech Mass mı ??

Sadece gainer bir ise yaramaz. Oncelikle iyi bir beslenme sonrasinda takviye olarak gainer alabilirsin. Ben basladigimda 59kg dim. Suan 70kgyim. 3 kutu 5kglik hardline bitirdim. Saglam bir beslenme programiyla gaineri birlestirirsen kilo alabilirsin.

Aynen Oncelikle Hardline Siparisimi Verdim Hardline Kullanmaya Basliycam :) Nasil Kullandiginizi Soylebilirmisiniz ?

Ben bu ürünü kullandim sonra dymatize in gainer ini kullandim acikca söylemeliyim ki tat ve karisim olarak dymatize daha iyi ama etki bakimindan hardline hepsini solda sıfır birakir suan en iyi gainer hardline bence hatta hormon etkisinden de bahsedebilirim asiri libido artisi ereksiyon kalitesi cinsel güç artiyo kullanirken ve orgazm da daha cok ve uzun zevk veriyo ilk defa bagirarak orgazm olmustum izlenimlerim bunlar

Son düzenleme:
Hardlinee Progainer i Aldim Simdi Sorum Nasil Kullanmam ? Sabah 2 olcek Spordan once 2 ve Spordan sonra 2 Olcek Kullanmayi Dusunuyorum , normalinde 2 porsiyon 10 olcek Yaziyor . Ben ise 6 Olcek Alicam Bu 6 Olcek Fazlamidir ? Kullanan Arkadaslar Nasil Kullaniyorsunuz ? Hedef Hacim Ve Kilo Almak Suan kilo 56.5 ?

iyi gunler. 2 gun once bu urunu aldım. hayatımda tattıgım en kotu supplement sutle karistirilmasina ragmen. Yutkunduktan sonra aci bi tat birakiyo. milleti anlayamadım niye tadini bu kadar sevdigini.
(ürünü farklı ölçekerde kullandım)

iyi gunler. 2 gun once bu urunu aldım. hayatımda tattıgım en kotu supplement sutle karistirilmasina ragmen. Yutkunduktan sonra aci bi tat birakiyo. milleti anlayamadım niye tadini bu kadar sevdigini.
(ürünü farklı ölçekerde kullandım)
Oncelikle Bende bu urunu alali 2 Gun oldu Ve Tadi Oldukca Mukemmel Sutle Karistirildiginda Sadece Sabah Sutle Aliyorum Sabahlari Gercekten suyla Hic gitmiyor . Siz Olcekleri Nasil kullandiniz ben 2/2/2 6 olcek kullaniyorum spora Gitmedigim Gunler İse 2/2 4 olcek ?

Oncelikle Bende bu urunu alali 2 Gun oldu Ve Tadi Oldukca Mukemmel Sutle Karistirildiginda Sadece Sabah Sutle Aliyorum Sabahlari Gercekten suyla Hic gitmiyor . Siz Olcekleri Nasil kullandiniz ben 2/2/2 6 olcek kullaniyorum spora Gitmedigim Gunler İse 2/2 4 olcek ?
2 ölçekte ne kadar süt koyuyosun. bugun 4 ölçege 500 ml süt koydum , yutkunurken ekşi-aci bi tat geliyodu sendede ayni his varmi

2 ölçekte ne kadar süt koyuyosun. bugun 4 ölçege 500 ml süt koydum , yutkunurken ekşi-aci bi tat geliyodu sendede ayni his varmi
ben 2 olcege 400 ml Sutle karistiryorum sabahlari mukemmel tadi var . Nereden Aldiniz Urunu ? Ben gayet memnunum Tadindan Hepsini İcesim bile Geliyor Bi anda sutle :)

Ürünü 2 gün önce sipariş verdim ve geldi. 5-6 Kilo eksiğim var. Ürünü sporsuz kullansam mı daha faydalı olur yoksa spor ile birlikte mi?

Ben bu ürünü kullandim sonra dymatize in gainer ini kullandim acikca söylemeliyim ki tat ve karisim olarak dymatize daha iyi ama etki bakimindan hardline hepsini solda sıfır birakir suan en iyi gainer hardline bence hatta hormon etkisinden de bahsedebilirim asiri libido artisi ereksiyon kalitesi cinsel güç artiyo kullanirken ve orgazm da daha cok ve uzun zevk veriyo ilk defa bagirarak orgazm olmustum izlenimlerim bunlar

Adam seks hayatını anlattı, gainer tanımı yaparken :D

benim bi sorum olucak;0 boyum 177, kilom 47. Beslenme şeklim çokda iyi değil, kahvaltı yapmayı sevmem ve neredeyse hiç bişey yemem kahvlatıda, geri kalan öğünler karnım doyunca sofradan kalkıyorum. Sorum şu, bu ürünü kullanmam yinede faydalı olur mu?

alıntı yaparak cevaplayabilirseniz şahsım adına iyi olur.

Merhaba bu ürünün 1000 grlik paketini gördüm ama çoğu sitede tükenmiş durumda.Hangi guvenilir siteden alabilirim yardimci olabilirmisiniz? Tadi icin cok farkli yorumlar var o yüzden 1kilo ile baslamayi düşünüyorum.

Back
Yukarı