ben dün kullanmaya başladım. kullanım şeklinde 2 farklı tarif var ben 1.tarifi uyguluyorum antrenmandan 30 dk önce ve hemen sonrasında olmak üzere günde 2 defa 5 ölçek gainer 500 ml süt ile karıştırıyorum. sizce bu kadar fazla olmasına gerek varmı? 2 ölçekte yeterlimidir? gerçekten böyle devam edersem 10 günde biter kova,ben bi 45 gün götürür diye düşünmüştüm.
Hayır olmaz özellikle yüzmenin çok faydasını görürsün hemen hemen bütün kasları çalıştıracağından bayağı da yararlı olur.arkadaşlar ben 1 aydır kullanıyorum yaklasık 2.5 kılo aldım.boyum 178 kılom su an 55 oldu ancaevde sporla(sınav mekık barfıx ayarlanabılır dambıl) sımdı devam edecem gainere ancak 3 gun evde spor 2 gun de yuzmeye gıtmek ıstıyorum.yuzmeyı ıyı bılıyorum ve cok zevk alıyorum.sızce kılo almak acısından sacma bı kombin mi olur?
Bildiğim kadarıyla hardline nın helal gıda belgesi bulunuyorSelamun Aleykum Arkadaşlar,
Bu ve benzeri ürünlerin içinde domuz yağı gibi maddeler var mıdır? Bu konuda yardımcı olursanız ya da bilgi alabileceğim birini tavsiye ederseniz sevinirim..
400-500 süt'e 4 tam ölçek atıyorum. İyi karıştırırsan sorun yok.içinden çıkan ölçek çok büyük kullanım şeklinde 5 ölçek yazıyor dolusuyla 5 ölçek atarsam çok fazla olacakmış gibi duruyor nasıl yapmalıyız arkadaşlar ant. sonra ve öğünden sonra içinden cıkan ölçekle kaç ölçek koymalıyız süte
Antremandan önce 4ölcek yaptığında 1ölcek 40 gram 4x40=160 yapar antremandan sonrada 4 ölcek yine 160 gram günde 320 gram yapar yani ürün 5000 gram 5000/320=15 gün gider benim yaptığım sekilde 1ay kadar gidiyor ve suan kiloda alıyorum :d