Beyler ; eğer zahmet olmazsa sorumu cevaplarsanız çok mennun olurum.
Ben ürünün 5 kg'sini aldım ve Allah izin verirse yarından itibaren kullanmaya başlayacağım. Ancak şu konuda bir sorum var ve eğer cevaplarsanız çok minnettar olacağım.
Bu tür ürünlerin arkasında bilirsiniz ki, günlük alınması gereken ölçek belirtilir. Tek kullanımda çeşitli ölçeklerde kullanan arkadaşlar var kimisi 3 kimisi 5 atıyor mesela.
Ben spor salonunda gördüğüm kadarıyla, daha fazla gitsin diye 2 ölçek 1 ölçek atan bile var. Eğer verilen ölçek değerleri ölçüsünde kullanmazsak bir etkisi görülür mü ? Geç mi görülür etkisi yoksa boşamı gider verilen değerler ölçüsünde alınmadığı için.
Mesajımı okuyup cevap verme zahmetinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Saygılar.
Arkadaşlar merhaba lise2'ye gidiyorum 1.77 boy ve 51 kiloyum zayıflıktan kaburgalarım sayılıyo Spor yapıyorum ancak ilk önce hacim kazanmak istiyorum Hardline Nutrition Pro gainer alıcam 300gr arkadaşımın tavsiyesiyle 2.5 ayda 20 kilo aldı bende bunu duyunca almak istedim Sizce güzel bir ürünmü nekadar kullanmak gerek gün içinde Hedefim 60 kg üstü Ayrıca antreman yapmalımıyım yoksa kilomu kaybederim 30kg dambıl set barfiks aleti bench sehpası halter var alt yapım baya var kol omuz göğüs bacak ancak gittikce zayıflıyo gibi hissediyorum
Arkadaşlar merhaba lise2'ye gidiyorum 1.77 boy ve 51 kiloyum zayıflıktan kaburgalarım sayılıyo Spor yapıyorum ancak ilk önce hacim kazanmak istiyorum Hardline Nutrition Pro gainer alıcam 300gr arkadaşımın tavsiyesiyle 2.5 ayda 20 kilo aldı bende bunu duyunca almak istedim Sizce güzel bir ürünmü nekadar kullanmak gerek gün içinde Hedefim 60 kg üstü Ayrıca antreman yapmalımıyım yoksa kilomu kaybederim 30kg dambıl set barfiks aleti bench sehpası halter var alt yapım baya var kol omuz göğüs bacak ancak gittikce zayıflıyo gibi hissediyorum
Proteini soy protein tek takılabileceğiniz nokta bu onun dışında iyi bir ürün.
Arkadaslar dun urun ulasti 3 kg lik aldim cilekli olmadgi icin cikolatali aldm yorumlara baktm cikolatali icin bi kac kisi mide bulantisi yapti yazms, allaha sukur oyle bsy olmadi bende kokusu braz garip ben balik yeminin kokusuna benzettimama tadi nesquik gibi yani guzel bi urun sevdim, sonuclari urun bitince yazicamm, boyum 1.74 kilom 50,,, ne kdr cok kilo alabilrsem benim icin o kadr iyi evde kendi imkanlarmla calisiyorm mekik sinav barfix yogun sekilde, ins ise yarar bu urun disari ckmaya utanr oldm cok zayifm hayrlisi diyelmm
birde olcek cikti icnden 67 cl yaziyo tepeleme doldurdgmzda ne kdr eder kesin bilgisi olan varmi yazarsanz sevinirim