Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Arkadaşlar sadece 3000 gr lık paketiyle ve iyi bir beslenmeyle kaç kilo alabilirim sizce metabolizmanın normal hızda calıstıgını ve kilo almaya müsait olduğunu düşünürsek ?

Beyler ; eğer zahmet olmazsa sorumu cevaplarsanız çok mennun olurum.

Ben ürünün 5 kg'sini aldım ve Allah izin verirse yarından itibaren kullanmaya başlayacağım. Ancak şu konuda bir sorum var ve eğer cevaplarsanız çok minnettar olacağım.

Bu tür ürünlerin arkasında bilirsiniz ki, günlük alınması gereken ölçek belirtilir. Tek kullanımda çeşitli ölçeklerde kullanan arkadaşlar var kimisi 3 kimisi 5 atıyor mesela.

Ben spor salonunda gördüğüm kadarıyla, daha fazla gitsin diye 2 ölçek 1 ölçek atan bile var. Eğer verilen ölçek değerleri ölçüsünde kullanmazsak bir etkisi görülür mü ? Geç mi görülür etkisi yoksa boşamı gider verilen değerler ölçüsünde alınmadığı için.

Mesajımı okuyup cevap verme zahmetinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Saygılar.

Beyler ; eğer zahmet olmazsa sorumu cevaplarsanız çok mennun olurum.

Ben ürünün 5 kg'sini aldım ve Allah izin verirse yarından itibaren kullanmaya başlayacağım. Ancak şu konuda bir sorum var ve eğer cevaplarsanız çok minnettar olacağım.

Bu tür ürünlerin arkasında bilirsiniz ki, günlük alınması gereken ölçek belirtilir. Tek kullanımda çeşitli ölçeklerde kullanan arkadaşlar var kimisi 3 kimisi 5 atıyor mesela.

Ben spor salonunda gördüğüm kadarıyla, daha fazla gitsin diye 2 ölçek 1 ölçek atan bile var. Eğer verilen ölçek değerleri ölçüsünde kullanmazsak bir etkisi görülür mü ? Geç mi görülür etkisi yoksa boşamı gider verilen değerler ölçüsünde alınmadığı için.

Mesajımı okuyup cevap verme zahmetinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Saygılar.

üzerinde 5 ölcek yazıyosa 5 olcek al fazlasını alma fazlasını alırsan vücut onu eritemez zaten boşa gider azını alırsanda fazla etkısı olmaz daha az kılo alırsın uzerınde ne yazıyosa onu alın kafanıza gore kullanmayın

aynı soru işaretleri bende de var .. yemeklerden sonra 2x ölçek yazıyor sabah öğlen akşam yatmadan önce 4 öğün oluyor.. öğleni atladığımda normalde 8 ölçek yapıyor sabah akşam yatmadan önceye bölsem acaba bi sıkıntı olur mu ..?? bakalım kilo değişimi olacak mı yakında sporada başlıcam

Arkadaşlar Ben HardLıne'ın 5 kg olan kutusunu aldım ve 6 gündür kullanıyorum 500 gram dahi almadım günde 5 ölçek denildi düzenli kullanıyorum kahvaltıdan sonra 1.5 ölçek öğlen yemeginden sonra 1.5 ölçek akşam yemeginden sonra 2 ölçek alıyorum ve günlük 5 ölçege tamamlıyorum nerde hata yapıyorum acaba 6 gündür kilo alamadım böyle bi sorun yaşadınızmı sizde acaba ?

Arkadaşlar merhaba lise2'ye gidiyorum 1.77 boy ve 51 kiloyum zayıflıktan kaburgalarım sayılıyo Spor yapıyorum ancak ilk önce hacim kazanmak istiyorum Hardline Nutrition Pro gainer alıcam 300gr arkadaşımın tavsiyesiyle 2.5 ayda 20 kilo aldı bende bunu duyunca almak istedim Sizce güzel bir ürünmü nekadar kullanmak gerek gün içinde Hedefim 60 kg üstü Ayrıca antreman yapmalımıyım yoksa kilomu kaybederim 30kg dambıl set barfiks aleti bench sehpası halter var alt yapım baya var kol omuz göğüs bacak ancak gittikce zayıflıyo gibi hissediyorum

Arkadaşlar merhaba lise2'ye gidiyorum 1.77 boy ve 51 kiloyum zayıflıktan kaburgalarım sayılıyo Spor yapıyorum ancak ilk önce hacim kazanmak istiyorum Hardline Nutrition Pro gainer alıcam 300gr arkadaşımın tavsiyesiyle 2.5 ayda 20 kilo aldı bende bunu duyunca almak istedim Sizce güzel bir ürünmü nekadar kullanmak gerek gün içinde Hedefim 60 kg üstü Ayrıca antreman yapmalımıyım yoksa kilomu kaybederim 30kg dambıl set barfiks aleti bench sehpası halter var alt yapım baya var kol omuz göğüs bacak ancak gittikce zayıflıyo gibi hissediyorum

arkadaşının 2.5 ayda 20 kilo almasına sesli güldüm bir de sorularının cevapları milyonlarca kez tekrarlandı biraz okumayı dene..

1.77cm boy ve 51kg ile bir altyapınızın olması mümkün değil. Spor salonuna yazılmanız ve ilk 1-2 ay kendi beslenmenizle sporunuzu yapmanız lazım. Böylece mideniz de yemeğe alışır ve para israfından kurtulursunuz. Ancak illa almak istiyorum, antrenman sonrası rahat olur diyorsanız size bırakıyorum. Evde spor yapmak istiyorsanız dumbell set ve barfiks sopasından daha fazlasına ihtiyacınız var. Ayrıca hacim sizin için çok önemli olduğu için protein içeriği daha iyi olan bir gainer almanızı tavsiye ederim. Zira Hardline ProGainer'in protein içeriği rezil ötesi. Antrenman sonrası kullanımı tavsiye edilmeyen konsantre whey ve bodybuilding için faydası hemen hemen hiç olmayan soya proteini bulunmakta. Optimum Serious Mass, Dymatize Mass Gainer, Twinlab Super Gainers Fuel Pro gibi ürünlere yönelmeniz sizin için daha iyi olur. Özellikle son ikisi Hardline'ye göre daha kaliteli ve daha hesaplı ürünler. Optimum Serious Mass da aynı şekilde daha kaliteli ama fiyatı biraz yüksek, gerek yok.

Merhaba,
Yağlanmadan temiz bir şekilde kilo almam gerek, 2 ay yerine 3 ayda 5 kilo alsam da makbul.

Progainer'ın Protein tozu ile birlikte kullanımı nasıl olmalı?
Bu ürünü kullandıktan sonra mı whey proteine geçilmeli ? ya da bu ürünle protein mi karıştırılmalı, antrenman öncesi ve sonrası protein oranı ne kadar olmalı?

Evde çalışacağım, optimum whey 2300 gr ve hardline progainer 3000 gr aldım.
2 ayda 5 kilo almayı hedefliyorum, sonrasında sadece whey kullanarak kaslanmayı hedefliyorum.

sabah, antrenman öncesi ve sonrası şeklinde ölçeklendirmeyi düşünüyorum.

Merhaba
20 yaşındayım 182 boyum 60 kiloyum. Hardline Progainer 5 kiloluk almayı düşünüyorum yaklaşık 20 sayfa yorum okudum yinede net bilgi edinemedim hissindeyim bilgisi olan kullanmış arkadaşlardan yardım istiyorum. İlk defa kullanıcam bir çok sorum var hangisinden almalıyım vanilya mı çilek mi tadı konusunda çelişkideyim içişi zor olursa sonuç olarak işkenceye dönebilir ve ne zaman ne kadar kullanmalıyım günde 1 porsiyonu antreman olan günlerde antremandan önce ve sonra olmak üzere ikiye bölerek antreman olmadıgında ise gece yatarken ve sabah kalktıgımda almaya düşündüm yine 2 ye bölerek sonuçta vücudun uzun süre besinsiz kalacağı gece saatlerini düşenerek yeterlimidir doğrumudur yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..

öncelikle herkese merhaba, siteyi takip ediyordum ama yeni üye oldum.
bu üründen bende kullandım faydasını gördüğümü söyleyebilirim. yalnız yeni kullanacak arkadaşlar ürünlerin hiçbirinden mucize beklemesinler. 3 kg lık bir ürün alıyorsun. bunun toplamı zaten 10000 kalori. yaklaşık 7000 kalorinin 1 kilo aldırdığını düşünürsek nasıl olurda sadece bunu kullanarak 3 kg mın üzerinde kilo alırsın. hele birisi 21 kilo almış ilginç. bu ürün sonuçta beslenmeye yardımcı bir ürün ve öyle 1-2 kutuyla istenilen kilolar alınamaz. gün içerisinde harcadığın kaloriden daha fazlasını almazsan kilo alamazsın bu kadar basit.

Bende yeniliyecemde gainer olarak çelişkide kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim Hardline PROGAİNER mi yoksa
MUSCLETECH CELLTECH PERFORMANCE mi veya başka bi tavsiyesi olan varsa degerlendire bilirim teşekkürler şimdiden..!

Ürünü günde 5 ölçekten fazla kullanmanızı önermem muhtemelen karın bölgesinde yağlanmaya neden olacaktır. imkanınız varsa diğer markaları tercih edin derim.

Arkadaslar dun urun ulasti 3 kg lik aldim cilekli olmadgi icin cikolatali aldm yorumlara baktm cikolatali icin bi kac kisi mide bulantisi yapti yazms, allaha sukur oyle bsy olmadi bende kokusu braz garip ben balik yeminin kokusuna benzettim :) ama tadi nesquik gibi yani guzel bi urun sevdim, sonuclari urun bitince yazicamm, boyum 1.74 kilom 50,,, ne kdr cok kilo alabilrsem benim icin o kadr iyi evde kendi imkanlarmla calisiyorm mekik sinav barfix yogun sekilde, ins ise yarar bu urun disari ckmaya utanr oldm cok zayifm hayrlisi diyelmm :) birde olcek cikti icnden 67 cl yaziyo tepeleme doldurdgmzda ne kdr eder kesin bilgisi olan varmi yazarsanz sevinirim

Arkadaslar dun urun ulasti 3 kg lik aldim cilekli olmadgi icin cikolatali aldm yorumlara baktm cikolatali icin bi kac kisi mide bulantisi yapti yazms, allaha sukur oyle bsy olmadi bende kokusu braz garip ben balik yeminin kokusuna benzettim :) ama tadi nesquik gibi yani guzel bi urun sevdim, sonuclari urun bitince yazicamm, boyum 1.74 kilom 50,,, ne kdr cok kilo alabilrsem benim icin o kadr iyi evde kendi imkanlarmla calisiyorm mekik sinav barfix yogun sekilde, ins ise yarar bu urun disari ckmaya utanr oldm cok zayifm hayrlisi diyelmm :) birde olcek cikti icnden 67 cl yaziyo tepeleme doldurdgmzda ne kdr eder kesin bilgisi olan varmi yazarsanz sevinirim

Sonuçları yaz bizide bilgilendir bende alıcam haftaya 5 kiloluk pek konuya yorum atan yok şuan kararsızımda diyebilirim.

Arkadaşlar ben 5kg lik aldım günde 2 kere yanlış anlamadıysam antremandan 30 dk önce 200 gr yazıyor ve antremandan hemen sonra yine 5ölçek yani 200 gram yani günde bu üründen 400 grammı tüketmiş olucaz :d eğer öyleyse 10 günde bitiyo 10 günde 1 Ay felan gitseydi iyi olurdu söyle yapsam yine veri alırmıyım ? 100 gram antremandan 30 dk önce 100 gramda antremandan hemen sonra 200 gram yani 25 gün felan yapıyor 1 ay de[DOUBLEPOST=1385643522][/DOUBLEPOST]Birde sadece antreman yaptığımız günlerdemi kullanıcaz ? yoksa hergünmü ?[DOUBLEPOST=1385644552][/DOUBLEPOST]Birde 200 gram demişti neyle ölçücez bunu kaç yemek kaşığı koyayım ürünün yanında kaşık tarzı bişi göndermemişler yada öyle bişi varmı bilmiyorum

Son düzenleme:
Back
Yukarı