Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Ant. 30 dk önce ve ant hemen sonra 4 ölçek atıyorum 400 ml süte ant. Sonra alınan 4 ölçekten sonra hemen yemek yiyorum bi sorun olur mu arkadaşlar ant. Sonra gainer ve yemeği nasıl ayarlamam lazım

Dostum kullandığın ölçek miktarı bana göre fazla. 15 gün gider bu şekilde. Şayet ant önce karbonhidrat alımın iyiyse o kadar yüklenmene gerek yok. ant önce 2-3 ant sonra 2 kullanırsan daha iyi olur

arkadaşlar gainer 30 40 gün gidicek değil amacı zaten fazla kalori ile kilo alımı sağlamak o ölçek çok bu az demeyin adamlar nasıl uygun görmüşse ( suplament firmaları ) öyle kullanın.

Valla ben başlamadan önce 45.9 kg idim boy 166 :d şuan 51 kg oldum 3.haftanın ortasına geldim sayılır aşırıda göbek olmadı Antremandan önce 2.5 ölcek 400ml süt , antremandan sonra 2.5 ölcek 400 ml süt ile tüketiyorum böyle 1 ay götürüyo yani . Kendi kullanım klavuzunda antremandan önce 5ve sonra 5 diyor ama öyle 12 gün felan gidiyor neyse bu sekildede gayet iyi sonuç alıyorum 1 tane daha sipariş verdim[DOUBLEPOST=1387799332][/DOUBLEPOST]4.Haftanın ortası pardon :d

Son düzenleme:

Hardline Nutrition Progainer
Hardline Progainer

Kilo alma

Enerji

Performans

Yağlanmadan büyüme

Kas yapılanması

Protein sentezi

Dayanıklılık

PRO GAINER son bilimsel araştırmalar ışığında, yağlanmadan kas kütlesi olarak kilo almak için formule edilmiştir. Insülin hormonunu optimum düzeyde salgılanmasını sağlamak için kısadan uzuna doğru bir glicemic endekse sahip karbonhidrat karışımı olan glukoz polimerleri, kristalize fruktoz ve dekstroz kullanılmıştır. Bu karışım uzun süreli enerji sağlayarak sporcuya daha ağır ve daha uzun süreli antrenman yapabilme imkanı sağlar.

PRO GAINER’da protein olarak sadece, insanlar için en faydalı ve biolojik değeri en yüksek protein olan, ultrafiltre edilmiş whey proteini kullanılmıştır. Whey proteini, protein sentezini, büyümeyi ve kas yapılanmasını sağlayan, BCAA’lar ve glutamin açısından zengin komple amino asit profiline sahip en etkili proteindir.

PRO GAINER, kas gelişimi ve enerji için Creatine ve vücutda amino asit havuzunun %60’ını oluşturan, kas dokularının tamirinde ve kasların katabolizmaya karşı korunmasında önemli bir rol oynayan Glutamin içerir.

PROGAINER formülüne, büyüme hormonunun salgılanmasına yardımcı olması için A vitamini, yine büyüme hormonunun salgılanmasında, karbonhidratların sindirilmesinde, yağların ve proteinlerin metabolize edilmesinde, amino asitlerin parçalanmasında, kan dolaşımının artırılmasında, RNA ve DNA üretiminde ve hücrelerin bölünmesinde metabolizmaya büyük yardımları olan B vitaminleri eklenmiştir. Arjinin ve glutamin gibi bir çok önemli amino asitin etkinliğini artırmak ve kalojen oluşumunu sağlamak için C vitamini ilave edilmiştir. C vitamini aynı zamanda demirin emilimini önemli ölçüde artırır. Demir kaslardaki myoglobin (kaslardaki kırmızı pigment) üretimininde ihtiyaç duyulan ana maddedir. Myoglobin, oksijen deposu olarak görev yapar ve çalışan kaslara oksijen sağlar. Ayrıca, dokuların oluşumunda büyük önem taşıyan ferritin (proteine bağlı demir) yine myoglobinde depolanır. Demir, B vitaminlerinin uygun bir şekilde metabolize edilmesi için de gereklidir. Büyümeye yardım eder ve bitkinliği engeller. Demirin metabolize edilmesinde daha iyi bir ortam sağlayabilmek için kalsiyum ve bakır, ağır antrenmanlarda kas kasılmalarını engellemesi ve kasların etkin şekilde fonksiyonlarını sürdürmesi için magnezyum eklenmiştir. Magnezyum kan şekerinin enerjiye dönüşmesi içinde önemlidir. Ayrıca yağların yakılmasına da yardımcı olur. Bunlara ek olarak, kas kasılmalarını engellemeye, protein, kalojen ve insülin oluşumuna yardımcı olan çinko içerir.

Kullanım Şekli:
1 porsiyon (200 gr) 500 ml süt ile karıştırılarak, öğünlerden sonra ve antremandan hemen sonra olmak üzere günde 1-2 porsiyon alınır.
Hoca bende gainer ve aminofull var gaineri antreman öncesi aminoyu hemen sonrası kullanıyorum doğrumidur

Ben günlük mide durumuma göre antrenman günleri 3 veya 4 ölçek ant öncesi ve sonrası kullanıyorum. Off günlerde öğünlerden sonra 2'şer ölçek. Bi faydasını göremedim 2-3 haftadır kullanıyorum.

sadece suplamente güvenmek hata olur bunun yanında sağlam bir beslenme ve antreman gereklidir.[DOUBLEPOST=1387882915][/DOUBLEPOST]
Eyvallah ama antreman öncesi hangisi antreman sonrası hangisi
Gainer ve aminofull icin
İkisinide Ant. 30 dakika önce ve Ant. Hemen sonra ard arda alma istersen 5-10 dakika arayla alabilirsin

ant. sonrasıda almalısın
hocam benim elimde optimum nutrition whey var onu antrenman olduğu günler sabah kalkınca 1 ölçek ant. önce 1 ölçek ant sonra 1 ölçek olarak kullanıyorum.ant olmayan günlerde sabah kalkınca 1 ölçek alıyorum.benim sorum şu ben bu ürünü yani hardline gainerı almak istiyorum.wheyle bunu nasıl kombine edebilirim amacım 4-5 kilo almak kas olarak

5 aydır spor yapıyorum salonda.Asıl amaç kilo almak ve kütle kazanmak.2 aydır optimum gold standart kullanıyordum.Şimdi bitmek üzere yeni bir ürün alacağım.Beslenmeye oldukça dikkat ediyorum.Şimdiya kadar 5 kilo alabildim.Şimdi bu ürünü kullanmak istesem içeriğine bakınca protein olarak da 37,5 gr yazıyor servis başına.karbonhitrat olarak da zengin olduğuna göre sadece bu ürün yeterli olur mu yoksa protein tosu ile desteklemek gerekir mi acaba.Kararsız kaldım bu konuda.Sizin fikirleriniz nedir.
Aklımda 2 seçenek var.
1.HARDLINE PROGAINER 5000 GR + GASPARI AMINO 8000 MAX yada,
2.HARDLINE PROGAINER 5000 GR + HARDLINE WHEY 3MATRIX
sizce hangisi daha mantıklı bir seçim olur.Yada sadece progainer yeterlimidir

5 aydır spor yapıyorum salonda.Asıl amaç kilo almak ve kütle kazanmak.2 aydır optimum gold standart kullanıyordum.Şimdi bitmek üzere yeni bir ürün alacağım.Beslenmeye oldukça dikkat ediyorum.Şimdiya kadar 5 kilo alabildim.Şimdi bu ürünü kullanmak istesem içeriğine bakınca protein olarak da 37,5 gr yazıyor servis başına.karbonhitrat olarak da zengin olduğuna göre sadece bu ürün yeterli olur mu yoksa protein tosu ile desteklemek gerekir mi acaba.Kararsız kaldım bu konuda.Sizin fikirleriniz nedir.
Aklımda 2 seçenek var.
1.HARDLINE PROGAINER 5000 GR + GASPARI AMINO 8000 MAX yada,
2.HARDLINE PROGAINER 5000 GR + HARDLINE WHEY 3MATRIX
sizce hangisi daha mantıklı bir seçim olur.Yada sadece progainer yeterlimidir

amaç kilo alımı olduğundan protein alma derim gainer alabilirsin :)

Biraz önce şipariş verdim.Elimde protein tozu da var.İkisini en iyi kombine şeklinde nasıl kullanmak gerekir.bakındım ama net bir şey bulamadım bununla ilgili.

bugün kullanmaya başladım, biraz mide bulantısı yaptı (500ml süt+(200gr). salon hocası keşke optimum alsaydın dedi. bakalım onuda denicem. sigara kullandığım için az miktarda içtim zamanla arttırıcam şu an iyiyim ölmedim yaşıyorum :)

Merhaba arkadaşlar
Ben 3 aydır vg yapıyorum 2. ayda protein kullanmaya başladım (Syhntha-6 2kg) ve 1 kuttu bitti şuan QNT metapure whey izole aldım ancak hocam "senin vucudun kilo almaya müsait değil dedi ve öyle sen neden proten kullanıyorsun gainer kullansan daha verimli olur" diye uyardı ve gainer almay kara verdim. Şu an kafamda QNT 300 ve HardlineProGainer var ikisi arasında gidip geliyorum.
Sorularım Şunlar
1. Hangi Gaineri Almalıyım? Nenden ?
2. Elimde QNT Metapure Whey İzole Protein var bunla nasıl kombinasyon yapıp kullanırsam daha etkili olur (protein heba olmasın)
3. Protein ve Gainer kombinasyonunda kullanmam gereken porsiyon/ölçü miktarı nasıl olmalıdır
4. Vitargo Gainer nasıl bir ürün ?

ANTRENMAN BİLGİM
2.5 AYDIR 6 GÜN SPOR 1 GÜN OFF olarak
Pzrtsi ve Prşmbe Günü Göğüs (6 hareket 4x10) - Bacak (2 hareket menüküs yüüznden)
Salı ve Cuma Günü Ön kol (4 hareket 4x8) -Arka kol (3 hareket 4x8)
Çrşmb ve Cmrtesi günü Omuz (3 hareket 4x10) - Sırt (4 hareket 4x10)
1 HAFTADIR İSE
Pzrtesi ve Perşembe Günü Göğüs (5 hareket 5. hareket Pullover ile sırta geçiş yapıyorum) - Sırt (3 hareket) - Bacak (3 hareket)
Salı ve Cuma günü Omuz (3hareket) - Ön Kol (3 hareket) - Arka kol (3 hareket)
Bu programın piramit 4 x 12-10-8-6 üzerine
Çarşamba Cumartesi Pazar OFF günlerim

Yardımlar için şimdiden TEŞEKKÜRLER..

Son düzenleme:
Geçen sene 12,5 kilo aldırmıştı bu ürünün 4,5 kg olanı.
Ürün değişmiş beş kg olmuş.
Şimdi hacim için tekrar başlıycam umarım aynı etkılerı goruruz hepimiz.

Back
Yukarı