Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Fiyat konusunda haklısın ama elimiz mahkum, "Dymatize Super Mass" ı örnek vermişsin progainer'ı sipariş verdim eğer bi faydasını göremezsem Dymatize yönelicem i aralarında pek bi fiyat farkı yok progainer 170 tl Dymatize 178 tl üstelik 5,5 kg dymatize hakkında fazla yorum olmadığı için progainer a yöneldim bu kadar ısrarla methettiğine göre kaliteli bi ürün belliki.

Hardline ProGainer 5000:
100 gramındaki mevcut 77 gram karbonhidratın 33 gramı dekstroz yani basit şeker içeriyor (43% Basit Şeker)
100 gramındaki 19 gram proteinin bir kısmı soya proteini (Sağlık için önemli olsa da, vücut geliştirme için çok yararlı olmayan bitkisel bir protein) ve bir kısmı da konsantre whey yani izole whey içeriği hiç bulunmayan, antrenman sonrası kullanımı hiç de verimli olmayan bir whey. % kaçlık kısmı soya proteini, onu müşteri hizmetlerine sormak lazım.
Fiyatı 150-160 tl civarında ve ambalajı 5kg.

Dymatize Super Mass Gainer:
100 gramındaki 76 gram karbonhidratın tamamı kompleks karbonhidrat. Dolayısıyla antrenman sonrası meyve suyu ile tüketimi çok daha verimli, zira meyve suyundan yeterli fruktozu zaten alıyorsunuz. Gainer'den almaya hiç gerek yok. (0% Basit Şeker=> 7 gramlık bir şekeri var ama o da aroma ve çikolata katkısından geliyor, gainer içeriğinden değil)
100 gramındaki 16 gram proteinin muhtevası whey konsantre, whey isolate, hydrolize whey isolate, egg albumin, calsium caseinate, micellar casein olmak üzere vücudu 8 saate kadar besleyen kısa-orta-uzun salınımlı ve bodybuilding için oldukça verimli olan protein içeriklerinden oluşuyor. Hydrolize Whey şu Hardline'nin Bipro olarak piyasaya sürdüğü whey'den, en kısa sürede kana karışan whey türü. Bir diğeri Dymatize ISO-100 mesela.
Fiyatı peşin ödemede 140tl (Yılbaşında 110tl'ye kadar indirimi vardı) ve ambalajı 5.5kg.

İşte sonuç ortada. ABD'den ithal edilip gelen ürünü 140tl'ye alabiliyorsunuz. Ancak hammaddesi yurtdışından gelen ve ambalajlaması Türkiye'de yapılan, sözde yerli firma dediğimiz Kavi Gıda sağolsun gümrük mevzuatından mağdur bizlere ABD'nin tanınmış markalarının gainerlerinden daha iyi olmayan ürününü bize daha pahalıya satıyor. Bari daha kaliteli bir gainer yapsaydınız da, pahalı da olsa yerli malı, yurdun malı diyerek alsaydık. Tanınmış markaların hangisi bodybuilding'e yönelik supplementlerin içine soya proteini koyuyor? Hiçbiri. Hammaddesi ucuz olduğu için biz koyuyoruz işte. Ben 5 gün kullanmıştım, yüzüm sivilcelenmeye başlamıştı direkt. Bıraktım ürünü. Yaşadığım baş dönmesi de cabası yoğun şeker içeriğinden ötürü. Ben mesela çoğu zaman kahvaltı yapamıyorum vakit sıkıntısından, 150 gram Dymatize'yi yarım litre yağlı sütle içip çıkıyorum evden ve beni 4-5 saat tok tutuyor ve protein içeriğinden ötürü o 4-5 saat ara öğün olarak protein tüketmem de gerekmiyor. Hardline içsem aynı randımanı alacağımı hiç sanmıyorum çünkü basit şeker hiçbir zaman uzun süreli tokluk hissi vermez. Gainer'in bünyede yarattığı tokluk hissinin uzunluğu da Gainer'in kalitesini gösterir zaten.

Hardline'den verim alanlar var diye okuyorum. Günde zaten 300 gramı devriyorsunuz. Bu ise yaklaşık 100 gram basit şeker demek. Bir de bu kullanımı gece yatmadan önce de kullanıyorsanız zaten kilo almamanız mümkün değil. Ancak emin olun büyük bir kısmı yağ olarak dönüyor vücudunuza, kas değil. ProGainer kas yapımı için çok çok zayıf bir ürün. Hadi yararını

Son düzenleme:
Çok samimi bir arkadaşım kullandı, 14 gibi kısa bir sürede 6 kilo aldı (düzenli beslenme yok, sporu çok başarı değil) Önemli olan bu kiloyu ne olarak aldığı benimde kiloya ihtiyacım var ama BSN True-Mass'ı tercih ettim

buradaki yorumları okudum aldım şubat da yine gelip etkisini yazacağım.
fakat şöyle birşey söyliyeceğim

içtikden bi 30 dk içinde kendimi çok iyi hissetmiyorum.. sanki ağırlık çöküyor ve gergin hissediyorum.. neden acaba

Hardline ProGainer 5000:
100 gramındaki mevcut 77 gram karbonhidratın 33 gramı dekstroz yani basit şeker içeriyor (43% Basit Şeker)
100 gramındaki 19 gram proteinin bir kısmı soya proteini (Sağlık için önemli olsa da, vücut geliştirme için çok yararlı olmayan bitkisel bir protein) ve bir kısmı da konsantre whey yani izole whey içeriği hiç bulunmayan, antrenman sonrası kullanımı hiç de verimli olmayan bir whey. % kaçlık kısmı soya proteini, onu müşteri hizmetlerine sormak lazım.

100 gramındaki 76 gram karbonhidratın tamamı kompleks karbonhidrat. Dolayısıyla antrenman sonrası meyve suyu ile tüketimi çok daha verimli, zira meyve suyundan yeterli fruktozu zaten alıyorsunuz. Gainer'den almaya hiç gerek yok. (0% Basit Şeker=> 7 gramlık bir şekeri var ama o da aroma ve çikolata katkısından geliyor, gainer içeriğinden değil)
100 gramındaki 16 gram proteinin muhtevası whey konsantre, whey isolate, hydrolize whey isolate, egg albumin, calsium caseinate, micellar casein olmak üzere vücudu 8 saate kadar besleyen kısa-orta-uzun salınımlı ve bodybuilding için oldukça verimli olan protein içeriklerinden oluşuyor. Hydrolize Whey şu Hardline'nin Bipro olarak piyasaya sürdüğü whey'den, en kısa sürede kana karışan whey türü. Bir diğeri Dymatize ISO-100 mesela.
Fiyatı peşin ödemede 140tl (Yılbaşında 110tl'ye kadar indirimi vardı) ve ambalajı 5.5kg.

İşte sonuç ortada. ABD'den ithal edilip gelen ürünü 140tl'ye alabiliyorsunuz. Ancak hammaddesi yurtdışından gelen ve ambalajlaması Türkiye'de yapılan, sözde yerli firma dediğimiz Kavi Gıda sağolsun gümrük mevzuatından mağdur bizlere ABD'nin tanınmış markalarının gainerlerinden daha iyi olmayan ürününü bize daha pahalıya satıyor. Bari daha kaliteli bir gainer yapsaydınız da, pahalı da olsa yerli malı, yurdun malı diyerek alsaydık. Tanınmış markaların hangisi bodybuilding'e yönelik supplementlerin içine soya proteini koyuyor? Hiçbiri. Hammaddesi ucuz olduğu için biz koyuyoruz işte. Ben 5 gün kullanmıştım, yüzüm sivilcelenmeye başlamıştı direkt. Bıraktım ürünü. Yaşadığım baş dönmesi de cabası yoğun şeker içeriğinden ötürü. Ben mesela çoğu zaman kahvaltı yapamıyorum vakit sıkıntısından, 150 gram Dymatize'yi yarım litre yağlı sütle içip çıkıyorum evden ve beni 4-5 saat tok tutuyor ve protein içeriğinden ötürü o 4-5 saat ara öğün olarak protein tüketmem de gerekmiyor. Hardline içsem aynı randımanı alacağımı hiç sanmıyorum çünkü basit şeker hiçbir zaman uzun süreli tokluk hissi vermez. Gainer'in bünyede yarattığı tokluk hissinin uzunluğu da Gainer'in kalitesini gösterir zaten.

Hardline'den verim alanlar var diye okuyorum. Günde zaten 300 gramı devriyorsunuz. Bu ise yaklaşık 100 gram basit şeker demek. Bir de bu kullanımı gece yatmadan önce de kullanıyorsanız zaten kilo almamanız mümkün değil. Ancak emin olun büyük bir kısmı yağ olarak dönüyor vücudunuza, kas değil. ProGainer kas yapımı için çok çok zayıf bir ürün. Hadi yararını
Anlattıkların gerçekden çok mantıklı şu an progainer aldığıma pişmanım umarım sivilce sorunu olmaz geçen sefer bsn kullanırkende sivilce sorunu yaşamıştım bu üründen sonra dymatize kullanıcam da bi sorum olucak progainer kutusunun üzerinde antremandan 30 dk önce 5 ölcek ve antremandan hemen sonra 5 ölcek diyor böylece 12,5 gibi bi sürede bitmiş oluyor ben yine en az bi 20 gün dayanır diye tahmin ediyordum bu ürünü nasıl kullanmalıyım 1 ay boşum yani beslenmem ve sporum aksamadan devam edicek tavsiye verirsen kullanış şekliyle ilgili memnun olurum

Anlattıkların gerçekden çok mantıklı şu an progainer aldığıma pişmanım umarım sivilce sorunu olmaz geçen sefer bsn kullanırkende sivilce sorunu yaşamıştım bu üründen sonra dymatize kullanıcam da bi sorum olucak progainer kutusunun üzerinde antremandan 30 dk önce 5 ölcek ve antremandan hemen sonra 5 ölcek diyor böylece 12,5 gibi bi sürede bitmiş oluyor ben yine en az bi 20 gün dayanır diye tahmin ediyordum bu ürünü nasıl kullanmalıyım 1 ay boşum yani beslenmem ve sporum aksamadan devam edicek tavsiye verirsen kullanış şekliyle ilgili memnun olurum
antremandan önce 2.5 ölçek antremandan sonra veya yatmadan önce 2.5 ölçek halinde kullana bilirsin :) yada sabah 2.5 ölçek ve antremandan önce 2.5 ölçek

Biliyorum hocam sitemizin sponsoru hem 179 dan satıyordu zaten. Diğer malum site haveleyle 140 veriyordu şimdi o da 170 den satıyor. Başka sitelere de baktım fiyatında hem bir artış söz konusu.

Twinlab Super Gainers Fuel Pro alabilirsiniz o zaman. Havale fiyatı sitelerde 140tl. Aranızın iyi olduğu mağazalarda daha düşük fiyata bile alınabilir. Ancak aroma konusunda hiçbir fikrim yok, kullanıp denemeniz lazım. O yönden güven vermeyeyim. B o d y b u i l d i n g . c o m'da 10 üzerinden 8.9 puan almış, bu oldukça yüksek bir puan. Bir sonraki sefere denemeyi düşünüyorum eğer ki, Dymatize'yi 140'dan alamazsam. Twinlab da içerik olarak oldukça kaliteli. Dymatize Super Mass 10 üzerinden 8 ise, Twinlab 7-8 arası olur benim şahsi kanaatim. Benim sindirim sistemim Dymatize ile çok uyumlu, ondan hiç değişiklik yapmadım. Twinlab'ın eski serisinden memnun değildim, midemi ağrıtmıştı ve tadı da güzel değildi (çikolata), yeni formülünde bu tür sıkıntıları giderdiler mi, bilemem. Twinlab'ın başlığına yazmıştım fikrimi.

İyi günler.
Ne fazla yağım var ne de fazla kas kütlem boyum 1 82 kilom 77 10 aydır bb yapıyorum. İlk 3 ay hariç supplement kullanmadım. Protein mi yoksa bu ürünü mü kullanmalıyım gerçekten kararsızım. Bu ince çizgiyi ayıran bir yazı bulamadım..

Okuyunuz, araştırınız. Yazınızın biraz üstünde yer alan mesajımı okusanız bu ürünü kullanmayı düşünmezdiniz zaten (En azından son 1-2 sayfa). Okumanıza rağmen almayı düşünüyorsanız zaten kendi bildiğinizi okuyorsunuz demektir, ondan bizlere sormanıza da gerek yok.

İyi akşamlar.

Ben bu ürünün piyasadaki gainerler içindeki yerini tartışmak için mesaj yazmadım buraya. İçeriğiyle ilgili yazdıklarını da okudum. Gainer alırsam bunu kullanmak istiyorum ki böyle bi soru sordum. Biraz daha dikkatli okursan vücüdumun şuanki haline göre protein mi gainer mı kullanmam gerektiği. Yardımcı olmayacaksan cevap yazmana gerek yok. Bayılıyosunuz insanları eleştirmeye.

Yazdıklarımı okumanıza rağmen hala bu ürünü kullanmayı düşünüyorsanız zaten böyle ince hesaplar yapmanıza gerek yok. Güle güle için soya proteinli toz şekerinizi.

Gainer var gainer var. Gider Cyto Mass Gainer alırsın, hem gainer hem de protein ihtiyacını tek üründen karşılarsın aşırı yağlanma göstermeden. Başka gainer var, protein tozu olmadan hiçbir işe yaramaz. Bir de bu Hardline cinsi olanlar var, yağlanma dışında bodybuilding yararı çok azdır.

Amacın yağlanmaksa bu ürünü al. Ancak yok, Bulk olmak, kas kütlesini artırmak ve hacimlenmek ister, sonrasında da definasyona girerim diyorsan çok daha şahane ürünler var. Hardline'ye boş yere 150tl verme ondan. Günde üç öğün 100 gram toz iekeri içerseniz bu ürün kadar fayda görürsünüz zaten.

Protein tozu önerisi için de Optimum Gold Whey/ISO-100 tavsiyemdir. 1.82/77'ye gainer öneririm ama Hardline önermem. 1 yıllık sporcuya bu ürünün içeriği Nesquik tadında olur. İlle de paranızla rezil olmak istiyorsanız güle güle kullanın.

Kaliteli bir markanın protein tozu, bu üründen on kat daha iyi. İstersen 20kg ol, bana gainer olarak karşıma bunu koyacaksan ben sana protein tozu aldırırım. Ha dersen 4D Mass Phase mi, protein tozu mu? 4D derim. Hardline yerine antrenman sonrası 2 muz yeyip bir ölçek Optimum Whey yudumla, kas hacimlenmen daha fazla olur.

İnsanların fikrini soruyorsanız da, kendi fikrinizi empoze etmeden sorun. Bırakın insanlar cevaplarını kendi tecrübe ve bilgileri doğrultusunda versinler. Zaten bu çıkışınız da bilgisizlik ve deneyimsizliğinizden kaynaklanıyor.

Kolay gelsin.

O zaman bu gainer yerine bi protein tozu kullan diyebilirsiniz. İlk yorumdan çıkışmaya gerek yok. demekki şuan maddi durumum
uygun değil fiyatından dolayı bu ürüne yöneldim. Daha fazla tartışmaya gerek yok. Önerin için çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.

O zaman bu gainer yerine bi protein tozu kullan diyebilirsiniz. İlk yorumdan çıkışmaya gerek yok. demekki şuan maddi durumum
uygun değil fiyatından dolayı bu ürüne yöneldim. Daha fazla tartışmaya gerek yok. Önerin için çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Mesajımı okumuş olsaydınız önerdiğim gainerlerin Hardline'den çok daha ucuz ve aynı zamanda çok daha kaliteli olduğunu çok rahat fark ederdiniz.

Rica ederim, iyi akşamlar.[DOUBLEPOST=1390337326][/DOUBLEPOST]
Hardline ProGainer 5000:

aykun arkadaşım senin kilon gayet normal bu ürünü alırsan şişebilirsin. bu ürün yeterli kiloda olmayanlar içindir sana faydası olmaz. protein içeriği yüksek olan bir ürün alırsan daha iyi olur[DOUBLEPOST=1390410271][/DOUBLEPOST]bide kullanan arkadaşlar varsa lütfen cevap versin; bu ayın başında alacam aroma olarak hangisini tercih edersiniz ?**

Son düzenleme:
buradaki yorumları okudum aldım şubat da yine gelip etkisini yazacağım.
fakat şöyle birşey söyliyeceğim

içtikden bi 30 dk içinde kendimi çok iyi hissetmiyorum.. sanki ağırlık çöküyor ve gergin hissediyorum.. neden acaba
Bu bana da oluyor, nedenini anlamış değilim. Tam tersi olması lazımken uyukluyorum, baş ağrısı gibi bir şey oluyor hafiften.

Back
Yukarı