Mona
Üye
İyigünler Arkadaşlar..
Burdaki değerli ve bilgili abilerime bir sorum olucak. Fakat öncelikle kısa bir açıklama yapmam gerekiyor.
Bugün itibariyle Hardline Progainer 4.5 kg (çikolata) elime geçmiş bulunmaktadır.
Diplere doğru biraz karıştırınca içinde ölçek diye adlandırdıkları şeyi buldum. Bu şekilde söyleme gereği duydum çünkü ölçek demeye bin şahit ister. Üstünde hiç birşey yazmayan şeffaf ufak bir plastik silindir parçasını atmışlar içine o kadar.Dediğim gibi üzerinde hiç bir ibare olmadığı için bu ölçek ağzına kadar dolu olduğunda ne kadar geliyor diye merak ettim, ölçtüm ve içinden çıkan bu ölçekle bir kere alındığında 80-85 gram geliyor. Yani üstünde 5 ölçek = 170 gram yazıyor ama içinden çıkan ölçekle 170 gram 2 kerede oluyor aslında. Bu nasıl bi iş çözemedim.
Şimdi soruma gelicek olursam ben çok çok zor kilo alan biri olduğum için günde 2 porsiyon yani 340 gram kullanmayı düşünüyorum. Daha önceki sayfalarda 340 gramın (yani 2 porsiyonun) hep 10 ölçeğe denk geldiği söylenmiş ama bende 4 ölçeğe denk geliyor
Bu şekilde bile hesapladığımda tam 15 gün anca yetiyor zaten..
Bu açıdan kullanmaya başlamadan önce yardımınızı almak istedim. Önceki sayfalarda çoğu arkadaş ben 6 ölçek 10 ölçek falan kullanıyorum demiş. O on ölçek kullanan arkadaşlarda çıkan ölçek nasıldı çok merak ettim![]()
Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Ve son olarak nacizane bir tavsiyede bulunmak istedim. Ürünü kullanıp yorum yazan arkadaşlar ölçek gibi göreceli bir kavram yerine ne kadar kullandıklarını gram cinsinden yazarlarsa sanırım çok daha sağlıklı ve net olucaktır
Saygılarımla..
Şimdiden herkese teşekkür eder, Hayırlı Günler Dilerim..![]()
gerçekten şuan hayretler içindeyim..
benim abimde bu üründen kullanmıştı onun ölçeği genişti ve boyu küçüktü şimdi benim aldığım üründeki ise aynı sizinki gibi.bende aynı gramdır değiştirmezler deyip güvendim ve ondan bayağı kullandım..şaka gibi hardlineden böyle bişey beklemezdim açıkcası..beni aydınlattığınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum ayrıca bu yaptıkları saçmalığıda sorcam onlara..!Çümki normalde 170 gramı 500 ml sütle içiliyor bense sizin dediğinize göre 240 gramını 300 ml sütle içmiş oldum.belki sağlığıma mâl olabilirdi bu.
Son düzenleme: