Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
:) Besyocusun sanırım sınıf kaç ? Spordan anlıyorsundur. Benim ve herkesin tavsiyesi ; bir vücut geliştirme spor salonuna yazıl , beslenmene çok dikkat ederek çalışmanı sabırla sürdür. İlerleyen zamanlarda protein ve çeşitli supplement takviyelerini araştır. Belli bir süre ( 1 yıl kadar mesela ) sonra çalışmanın karşılığını aldığını göreceksin.
Saygılar.

onların hepsini biliyorum da son sınıfım ve kpss calısıyorum o yüzden salona gidemiyorum sıkıntı orda zaten:D yoksa dediğin gibi düzenli çalışmayla bi şeyler oluyor geçen yaz salonda çalışmıştım gelişme oldu ama tekrar bıraktım kpss dolayısıylathums:

onların hepsini biliyorum da son sınıfım ve kpss calısıyorum o yüzden salona gidemiyorum sıkıntı orda zaten:D yoksa dediğin gibi düzenli çalışmayla bi şeyler oluyor geçen yaz salonda çalışmıştım gelişme oldu ama tekrar bıraktım kpss dolayısıylathums:

Anladım. O zaman benim sana naçizane tavsiyem , spora gidemiyorsan vaktin yoksa evde ufak hareketler yapmaya çalış. Onu da yapamıyorsan beslenmene dikkat et , günde üç öğünden fazla ye ve yediğin şeylerde yağ olmamasına dikkat et. Progainer için tavsiyem ise gönlünden almak geçiyorsa al yine aynı şekilde kullan ama bu sefer beslenmene dediğim gibi dikkat et. Göbek seni ne zaman rahatsız ederse kullanmayı bırak :p
Saygılar sevgiler kpss'de başarılar :)

göbeğini eritmek istiyorsan ve düzgün bi'şeyler yapamıyorsan bari mekik çek bence.düzene koy koyabilirsen koyamazsanda aklına geldikçe çek :D boş durmaktan iyidir şahsen :D

Arkadaşlar ürünün son kullanma tarihi kutunun altındadır diyo.Kutunun altına bakıyorum T.K.B.20.9.1999 tarih 41-154-2-2 yazıo son kullanma tarihi nerde.?

Son düzenleme:
Arkadaşlar ürünün son kullanma tarihi kutunun altındadır diyo.Kutunun altına bakıyorum T.K.B.20.9.1999 tarih 41-154-2-2 yazıo son kullanma tarihi nerde.?

Bu kadar da hazırcı olmayın yahu. Altında yoksa üstüne bak , üstünde yoksa sağına soluna bak. Kocaman kutu , illaki bir tarafında vardır değil mi ?

boyum 1.80 ve 69 kiloyum. ben 75 kilo olmayı hedefliyorum ama acaba bu ürün bana aşırı mı gider? 1 aydır spor salonuna gidiyorum, 2 günde 1 olmak üzere. Hocanın verdiği programı uyguladıktan sonra 1 saat yüzüyorum. Antreman sonrası da 1 ölçek whey protein kullanıyorum. Amacım bb değil forma girmek.

boyum 1.80 ve 69 kiloyum. ben 75 kilo olmayı hedefliyorum ama acaba bu ürün bana aşırı mı gider? 1 aydır spor salonuna gidiyorum, 2 günde 1 olmak üzere. Hocanın verdiği programı uyguladıktan sonra 1 saat yüzüyorum. Antreman sonrası da 1 ölçek whey protein kullanıyorum. Amacım bb değil forma girmek.

Hocanın verdiği programı uyguladıktan sonra 1 saat yüzüyor musun? Kilo kaybı yaşamazsan yine iyi bence. Antrenman+1 Saat Yüzüş sonrası bir ölçek whey hiçbir şekilde vücudunu beslemez. 150 gram porsiyonluk bir gainer ile whey kombinasyonu yapsan ancak telafi edersin. O da 100% meyve suyu ile alman şartıyla...

Hocanın verdiği programı uyguladıktan sonra 1 saat yüzüyor musun? Kilo kaybı yaşamazsan yine iyi bence. Antrenman+1 Saat Yüzüş sonrası bir ölçek whey hiçbir şekilde vücudunu beslemez. 150 gram porsiyonluk bir gainer ile whey kombinasyonu yapsan ancak telafi edersin. O da 100% meyve suyu ile alman şartıyla...

kilo kaybı yaşıyorum doğrusu. 71 kiloydum spordan önce. senin dediğin gibi yapıcam bundan sonra. Tavsiye edersen arginine de kullanayım mı? hediye olarak gelcek alırsam.

Arkadaslar 192 boyunda 77,850 kiloyum spora baslayalı 2. ay bugun bitti basladıgımda 72,300kg geliyordum. Progaineri antrenman günleri önce 1,5ölçek sonra 1,5 ölçek ve yatmadan önce 1ölçek, antrenman olmayan günlerde sabah 1,5 ölçek ve yatmadan once 1 ölçek kullandım. Hala kilo eksigim var biliyorum sizce bu ürüne devam etmelimiyim yoksa %100 whey protein ve amino asit mi kullanmalıyım ya da bu ürünün yanında ek bir ürün daha mı kullanmalıyım.

kilo kaybı yaşıyorum doğrusu. 71 kiloydum spordan önce. senin dediğin gibi yapıcam bundan sonra. Tavsiye edersen arginine de kullanayım mı? hediye olarak gelcek alırsam.

Benim dediğimi yaparak sorununu çözemezsin. Antrenman sonrası bir saatlik yüzüş olmaz, hatta yüzme hiç olmaz. Yüzmeyi off günde yapacaksınız. İnsan vücudu bu, makine değil malesef. Bu kadar yüklenmek doğru değil.

---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:21 ----------

Arkadaslar 192 boyunda 77,850 kiloyum spora baslayalı 2. ay bugun bitti basladıgımda 72,300kg geliyordum. Progaineri antrenman günleri önce 1,5ölçek sonra 1,5 ölçek ve yatmadan önce 1ölçek, antrenman olmayan günlerde sabah 1,5 ölçek ve yatmadan once 1 ölçek kullandım. Hala kilo eksigim var biliyorum sizce bu ürüne devam etmelimiyim yoksa %100 whey protein ve amino asit mi kullanmalıyım ya da bu ürünün yanında ek bir ürün daha mı kullanmalıyım.

Bana göre gainer'i çok fazla bölüyorsunuz. 1 ölçek progainer tahminim 34 gram gibi bir şey oluyor. Antrenman öncesi ve sonrası 75'er veya 100'er gram şeklinde almanız bence daha makul olur. Kilo eksiğiniz hala mevcut boy/kilo oranına göre. Tavsiyem Gainer-Whey-Creatine kombinasyonu yapmanız. Gainer olarak ise ProGainer yerine bence 100% kompleks karbohidrat+Whey/Egg/Casein protein kombinasyonuna sahip bir gainer kullanmanız. antrenman öncesi 100 gram gainer ve antrenman sonrası 100 gram gainer+1 ölçek whey+5 gram creatine üçlüsünü 100% meyve suyu ile tüketin. Creatine için ayrıca bir yükleme dönemi yapmanız lazım, forumu okuyabilirsiniz o konuda. Yukarıda bahsettiğim özellikte gainer ise Optimum Serious Mass, Dymatize Super Mass örnek gösterilebilir. Whey almayı düşünmüyorsanız eğer antrenman sonrası kullanıma protein tozu takviyesi olmadan da uygun BSN True Mass, Gaspari Real Mass kullanabilirsiniz yüksek protein içeriklerinden dolayı.

Şimdi beyler ölçekle ilgili bir sıkıntım var.O ölçek mi kepçe mi belli değil o ne kadara tebabüül ediyo bir ölçek 170 gr ediyordur.Biz o ölçeğin ne kadarına dolduralım günde 3 defa alacağım ? yarısı iyi midir ?

Arkadaşlar ürünün çikolatalı olanından kullandım ancak tadından pek de memnun kalmadım. 1 kutu daha alıcam ama muzlu,çilekli ve vanilyalı olanlardan hangisini almam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Tat olarak bir karşılaştırma yapabilir misiniz ? Örneğin muzlu nasıldır çikolatalıya göre ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:28 ----------

Bir de ürünün 100 gramında 33,4 basit şeker mevcut. Biraz fazla değil mi ? Fiyatı hardline'a yakın olan dymatize super mass'ın 334 gramında 39, optimum serious mass'ın 334 gramında 19 gram basit şeker var. Hardline'ın yanında arginine hediyesi olmasa tercih etmezdim ama bu hediye kafamı karıştırıyor. Ayrıca ilk kutusu, düzensiz kullanmama rağmen 4,5 kilo almamı sağladı. Sizce nasıl bir seçim yapmalıyım ?
150 tl'ye hardline + arginine mi yoksa 170 tl'ye dymatize super mass mı ? (Dymatize 5,5 kg)

Arkadaşlar ürünün çikolatalı olanından kullandım ancak tadından pek de memnun kalmadım. 1 kutu daha alıcam ama muzlu,çilekli ve vanilyalı olanlardan hangisini almam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Tat olarak bir karşılaştırma yapabilir misiniz ? Örneğin muzlu nasıldır çikolatalıya göre ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:28 ----------

Bir de ürünün 100 gramında 33,4 basit şeker mevcut. Biraz fazla değil mi ? Fiyatı hardline'a yakın olan dymatize super mass'ın 334 gramında 39, optimum serious mass'ın 334 gramında 19 gram basit şeker var. Hardline'ın yanında arginine hediyesi olmasa tercih etmezdim ama bu hediye kafamı karıştırıyor. Ayrıca ilk kutusu, düzensiz kullanmama rağmen 4,5 kilo almamı sağladı. Sizce nasıl bir seçim yapmalıyım ?
150 tl'ye hardline + arginine mi yoksa 170 tl'ye dymatize super mass mı ? (Dymatize 5,5 kg)

ürün elime bugün geçti benim de aklımı arginine hediyesi çeldi. Çileklisinden aldım ürünün tadı güzel ama dediğin gibi biraz fazla şekerli. hata yapma lüksün varsa bence al dene.

dymatize çabuk biter yalnız,onun tek porsiyonu 334 gramken hardlinenin tek porsiyonu 170 gram ve gram başına kalorsi en fazla ürün.Ona göre düşün tart al bence.

bugun hardline progainer çilekli+ arginine siparişi verdim. salonda hoca + arginine kampanyası bitti demişti supplementden baktım ve varmıs siparişten hemen sonra telefonla aradılar sordum arginine de varmıs skt sini de söylediler gerçekten güzel calısıyorlar.

En iyi karbo nedir arkadaşlar yeni başlayanlar için içeriği en iyi olan içinde nişasta tozuna kdar herşey varmiş kaliteli bişey önerirmisiniz ??

En iyi karbo nedir arkadaşlar yeni başlayanlar için içeriği en iyi olan içinde nişasta tozuna kdar herşey varmiş kaliteli bişey önerirmisiniz ??

süt, nişasta ve şekerden yapılmış puding ye bol bol, içine kuruyemiş at şahane gainer.

her taraf karbonhidrat !

yiyemiyorum diyorsan, al bi tanesini aşşa yukarı hepsinin formülü aynı

Şimdi beyler ölçekle ilgili bir sıkıntım var.O ölçek mi kepçe mi belli değil o ne kadara tebabüül ediyo bir ölçek 170 gr ediyordur.Biz o ölçeğin ne kadarına dolduralım günde 3 defa alacağım ? yarısı iyi midir ?

1 ölçek değil 5 ölçek ( 5 scoop = 170 gr ) yazıyor kocaman görmüyor musun ?

edit:Lutfen uslup ve hitap kurallarina dikkat ediniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
bir önceki kutum çikolatalıydı karıştırdıktan sonra dibinde çöküntü oluyor ve kenarlara da yapısıp kalıyordu bu sefer çilekli aldım bunda bi sıkıntı olmadı. tadı da şekerli gibi

Back
Yukarı