Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
merhaba. ben 6 ay body yaptım az çok kaslarım oluştu ama kilo alamadım 3 kilo alabildim ancak. sporu bırakalı ise 6.5 ay oldu şimdi yeniden baslıcam ve hardline progainer kullanıcam. body'i bırakalı 6.5 ay oldu ama suan spora baslar baslamaz kilo aldrıcımı kullansam verim alabilir miyim acaba cünkü kas cizgilerim felan belli. bu soruyu ''Yeni başlayanlarda Supplement (protein,aminoasit vs) kullanımı'' okudugum icin sordum şimdiden teşekkür ederim.

Yaş 17
kilo 53
boy 173

@aphelion sizin bu kullanıcıdan alışverişiniz oldu mu ? Orijinallik konusunda güvenebilir miyim sizce ? Fiyatı uygunmuş eğer herhangi bir problem yoksa buradan alıyım.

1 hafta önce burdaki tavsiyeler üzerine ürünü aldım ve kullanmaya başladım. Yalnız bi sorum var bundan önce ultimatenin bir ürününü kullandım düzgün sekilde toz karışıyordu yada süt köpürmüyordu, yalnız bu üründe sütü ürüne döker dökmez bir köpürme oluşuyor hele shake ettiğimde ise aman allah 3cm köpük oluyor, üründe bi sıkıntımı var geri iade etmelimiyim yoksa herkeste bu olay mevcut oluyormu teşekkürler.

1 hafta önce burdaki tavsiyeler üzerine ürünü aldım ve kullanmaya başladım. Yalnız bi sorum var bundan önce ultimatenin bir ürününü kullandım düzgün sekilde toz karışıyordu yada süt köpürmüyordu, yalnız bu üründe sütü ürüne döker dökmez bir köpürme oluşuyor hele shake ettiğimde ise aman allah 3cm köpük oluyor, üründe bi sıkıntımı var geri iade etmelimiyim yoksa herkeste bu olay mevcut oluyormu teşekkürler.

Herkeste oluyor,üründeki genel bir sorun:(

bu ürününde 1. kutum bitti şimdi 2.kutumu alcam ama bu sefer aramo değiştirmek istiyorum.ilkinde çikolatalı kullanmıştım acaba çileklisi için ne diyeceksiniz rahatlıkla alabilir miyim çileklisini?

Beyler bir kaç güne bu ürünü alacağım ama sorularım.Var 4,5ksi 4.5 kg mi aldırıyo ? Birde boyum 1.75 kilom 66 kaça kadar yükselip durmam lazım ? Birde göbek yapmaması için ne yapmam lazım ? Birde bakarken gördüm o ölçü olayı kafamı karıştırdı o içinden çıkan kaşık ile günde toplam kaç kaşık alabiliriz ?

Beyler bir kaç güne bu ürünü alacağım ama sorularım.Var 4,5ksi 4.5 kg mi aldırıyo ? Birde boyum 1.75 kilom 66 kaça kadar yükselip durmam lazım ? Birde göbek yapmaması için ne yapmam lazım ? Birde bakarken gördüm o ölçü olayı kafamı karıştırdı o içinden çıkan kaşık ile günde toplam kaç kaşık alabiliriz ?

4.5 kg si 4.5 kg aldirir diye bir sey yok hersey yediklerine bakar.Duzenli beslenir bunu da alirsan kilo alabilirsin. kilonun onemi yok yag oranin onemli. gobek yapmamasi icin toplam kalorini sayman ve abartmaman lazim. Ancka bu sorulari soruyorsan oce bol bol okuman lazim. Normal kasigi karistirma icinde olcegi olur.Ayrica ihtiyacin kadar alirsin, yani ne kadar kalori eklemek istiyorsan.

4.5 kg si 4.5 kg aldirir diye bir sey yok hersey yediklerine bakar.Duzenli beslenir bunu da alirsan kilo alabilirsin. kilonun onemi yok yag oranin onemli. gobek yapmamasi icin toplam kalorini sayman ve abartmaman lazim. Ancka bu sorulari soruyorsan oce bol bol okuman lazim. Normal kasigi karistirma icinde olcegi olur.Ayrica ihtiyacin kadar alirsin, yani ne kadar kalori eklemek istiyorsan.

Peki nasıl hesaplayacağım alacağım karbonhidratı ?

Birde içinden çıkan o kaşık gibi şey ağzına kadar doldurunca 1 ölçek mi oluyor ?

Evet içinden çıkan o kaşık gibi şey( yani ölçek) ağzına kadar doldurunca 1 ölçek oluyor. Yağlanbmamak için evde egzersiz şınav dumbel karın kası çalışması falan yaparsın düzenli beslen uykuna dikkat et birde 4.5 kg kutuyu 1 ay bitir 4 yada 5 kilo alırsın.

Evet içinden çıkan o kaşık gibi şey( yani ölçek) ağzına kadar doldurunca 1 ölçek oluyor. Yağlanbmamak için evde egzersiz şınav dumbel karın kası çalışması falan yaparsın düzenli beslen uykuna dikkat et birde 4.5 kg kutuyu 1 ay bitir 4 yada 5 kilo alırsın.

Vede günde 170 gr yani 5 ölçek alınması gerekiyor yanlış mı anladım doğru mu ?

Vede günde 170 gr yani 5 ölçek alınması gerekiyor yanlış mı anladım doğru mu ?

anrtemanın olduğu günler 2.5 ölçek 2.5 ölçek diye ayır.olmadığı günlerdede aynı şekilde(eğer iyi spor yapıosan)sonuçta 5 ölçeği bi anda almaktansa zamanlara bölerek almak bence daha mantıklı.

s.a arkadaşlar çok fazla weight gainer ürünü var kafam karıştı bu ürün nasıl 252 bin hitlik konu olmuş memnun musunuz

Konuyu okuma zahmetine katlanirsaniz bir cok yorum var. Ancak sordunuz cevap verilecek saniyorsaniz 1- veya iki kisi yorumlayacaktir.

Dymatize Super Mass Gainer ile bunu karşılaştırıcak olsak hangisi daha iyidir sizce şuan Dymatizeyi kullanıyorum ?

gainerler her marka hemen hemen aynıdır attarafı karbondihidrat tozu işte fazla pahalısından almaya gerek yok he sen diyosanki içinde kreatin protein tozu miktarları çok olsun ozaman pahalı olanlardan al ama dersen ki kiloaldırıcı özelliği olsun yeter hardline 4.5 kg al yeterlidir.

gainerler her marka hemen hemen aynıdır attarafı karbondihidrat tozu işte fazla pahalısından almaya gerek yok he sen diyosanki içinde kreatin protein tozu miktarları çok olsun ozaman pahalı olanlardan al ama dersen ki kiloaldırıcı özelliği olsun yeter hardline 4.5 kg al yeterlidir.

Her gainer aynıdır mantığı yanlış, bir çok faktör var. Örneğin en basitiniden içindeki şeker oranı kalitesinden biraz bize sözeder.

Her gainer aynıdır mantığı yanlış, bir çok faktör var. Örneğin en basitiniden içindeki şeker oranı kalitesinden biraz bize sözeder.
gainerlere fazla para verilmez şerker oranıda hemen hemen hepsi birbirine yakındır. hani deseki protein tozu hangisini almalıyım tamam aralarında baya kalite farkı olanlar olur

Back
Yukarı