Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Arkadaşlar bu 3 ürün arasında kaldım antreman sırasında ve yatmadan önce kullanıcam sizce hangisini almalıyım ?
Kreatin olarakda Dymatizenin

-Dymatize Super Mass Gainer(Arkadaşım kullanıyor birkere deneme fırsatım oldu bayıcı bir tadı var ve ayrıca midemi bozdu direk :D Ama hakkında çok iyi yorumlar var ? )
-Hardline Pro Gainer(deneme fırsatım olmadı ama çok şekerli diyorlar)
-Optimum Nutri.Serious Mass(bu 2.7 kg liği satılıyor alıcağım yerde diğerlerine göre hem içerik hemde fiyat orantısı olarak mantıksız geldi)

Son düzenleme:
15 yaşımdayım 1.70 boyundayım 48 kiloyum yarın fitnessa başlıyacağım bu ürünü sipariş verdim, fitness ile birlikte kullanıcam 60 kilo olmak istiyorum 2-3 ay içinde kaç kilo alabilirim?

Arkadaşlar bu ürünün 1 kg'lık olanını aldım body'e başladıktan sonra 2.ayın ortalarında kullanmaya başladım az aldığım ıçın sadece antreman günlerı antremandan önce ve sonra sütle aldım spora başlamamın 4. ayındayım yaklaşık 7 kg aldım bu ürününde etkısı olduğunu düşünüyorum.

Bu ürünü yaklaşık 1 sene dolabın içinde beklettim bu sene kullanmayı düşünüyorum herhangi bi problem olur mu sizce bozulmuş mudur ? Bide boyum 1.75 kilom 55 spora yeni başlıycam bu ürünü kullanmalımıyım kullanıcaksam bb e başladıktan ne kadar sonra kullanmalıyım yada hemen mi kullanmalıyım şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar .

ürünün son kullanma tarihi : 12/09/2013

Bugün Dymatize Super Mass elime geçti,denedim ve öncesinde Hardline alarak ne kadar büyük bir hata yaptığımı anladım. Dymatize'nin tek kötü yanı biraz fazla tatlı olması. (muzlusunu aldım, hardline çikolatalıydı.) Onun dışında tat,içim,içerik vs. konularda Hardline'ın yanına bile yaklaşamayacağı seviyede.

Ayrıca başka arkadaşların başına geldi mi bilmiyorum ama Hardline ile aldığım 4 kilonun 2'sini ürünü bitirdikten sonra kaybettim. Spora devam etmeme, beslenmeme özen göstermeme rağmen 2 hafta içinde 2 kilo verdim. Bir daha Hardline'ın yanından bile geçmem. Bu kadar tercih edilmesini de anlamıyorum açıkçası Fiyatı da uygun değil ki.

Bugün Dymatize Super Mass elime geçti,denedim ve öncesinde Hardline alarak ne kadar büyük bir hata yaptığımı anladım. Dymatize'nin tek kötü yanı biraz fazla tatlı olması. (muzlusunu aldım, hardline çikolatalıydı.) Onun dışında tat,içim,içerik vs. konularda Hardline'ın yanına bile yaklaşamayacağı seviyede.

Ayrıca başka arkadaşların başına geldi mi bilmiyorum ama Hardline ile aldığım 4 kilonun 2'sini ürünü bitirdikten sonra kaybettim. Spora devam etmeme, beslenmeme özen göstermeme rağmen 2 hafta içinde 2 kilo verdim. Bir daha Hardline'ın yanından bile geçmem. Bu kadar tercih edilmesini de anlamıyorum açıkçası Fiyatı da uygun değil ki.

Dymatize Super Mass bugün elime geçti diyorsun da iki ürünü nasıl kıyaslıyorsun ??

içinden çıkan ölçek 34 gram sanırım. bir porsiyon 170 gram olduğuna göre 5 ölçek almamız gerekiyor. 2,5 ölçek sabah - 2,5 ölçek antrenmandan sonra uygundur değil mi?

Spora başlayalı 1 ay oldu ve bu üründen kullanmak istiyorum..faydası ya da zararı olur mu ve 1 ay erken mi kullanmak için ??

@Kuzey07, nasıl bir soru bu? Denedim ve kıyasladım, bu kadar basit. Mesajımda kaç kilo aldırdıkları konusunda bir kıyaslama yok. Ürünü bitirince o kıyaslamayı da yaparım.

@Muhammet1997, işlevi önemli elbette ama ortada Hardline'ın işlev konusunda daha iyi olması gibi bir durum yok. Bu konu benim için şu an muallakta. Ama 5,5 kg'lik Dymatize'nin de 2kg'den daha fazla kilo aldıracağını düşünüyorum. (Hardline ile 4 kilo aldım, 2'sini verdim.)
Yani kısacası tadı daha iyi, içimi daha kolay olanı varken niye kendime eziyet ediyim ?

Herkesin almasının sebebi de çok açık. Hardline alanların %90'ı ilk defa gainer kullanan kişiler. Tıpkı benim gibi. Popüler olduğu için de tercih ediliyor.
Ayrıca çok satılması iyi olduğunu neden göstersin ? Sana bilindik bir örnek vereyim; en çok satılıan notebook markası Hp'dir. Ama en çok sorun çıkaran marka da Hp'dir.

Ben burada edindiğim tecrübeleri paylaşıyorum, insanlara gainer seçimi konusunda bi faydam olsun diye uğraşıyorum. Dikkate alan alır, almayan da umrumda değil. Sorusu olan arkadaşlara da seve seve yardımcı olurum. Sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaribiz.

@Kuzey07, nasıl bir soru bu? Denedim ve kıyasladım, bu kadar basit. Mesajımda kaç kilo aldırdıkları konusunda bir kıyaslama yok. Ürünü bitirince o kıyaslamayı da yaparım.

@Muhammet1997, işlevi önemli elbette ama ortada Hardline'ın işlev konusunda daha iyi olması gibi bir durum yok. Bu konu benim için şu an muallakta. Ama 5,5 kg'lik Dymatize'nin de 2kg'den daha fazla kilo aldıracağını düşünüyorum. (Hardline ile 4 kilo aldım, 2'sini verdim.)
Yani kısacası tadı daha iyi, içimi daha kolay olanı varken niye kendime eziyet ediyim ?

Herkesin almasının sebebi de çok açık. Hardline alanların %90'ı ilk defa gainer kullanan kişiler. Tıpkı benim gibi. Popüler olduğu için de tercih ediliyor.
Ayrıca çok satılması iyi olduğunu neden göstersin ? Sana bilindik bir örnek vereyim; en çok satılıan notebook markası Hp'dir. Ama en çok sorun çıkaran marka da Hp'dir.

Ben burada edindiğim tecrübeleri paylaşıyorum, insanlara gainer seçimi konusunda bi faydam olsun diye uğraşıyorum. Dikkate alan alır, almayan da umrumda değil. Sorusu olan arkadaşlara da seve seve yardımcı olurum. Sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaribiz.

Sen Hardline alarak hata yaptım yazmışın önceden..yeni aldığın ürünün de faydasını görmeden Hardline'dan daha iyi diyorsun..bu nasıl oluyor onu soruyorum..Hardline Ceo'su değilim sonuçta..

@Kuzey07 sorunun cevabını verdim gayet açık bir biçimde. Anladıysan ne mutlu.

bu ürünü kullanacağınıza şekerli su veya süt için aynı etkiyi görürsünüz. verdiği karbonhidratın büyük kısmı şekerden geliyor, zaten içtiğinizde ne dediğimi daha iyi anlarsınız. 5-6 yıldır ara ara kullanan biri olarak size tavsiyem budur. ben genel olarak hardline marka ürünlerden uzak duruyorum. ne whey'inden yarar gördüm ne karbo. tozundan...

Back
Yukarı