@Kuzey07, nasıl bir soru bu? Denedim ve kıyasladım, bu kadar basit. Mesajımda kaç kilo aldırdıkları konusunda bir kıyaslama yok. Ürünü bitirince o kıyaslamayı da yaparım.
@Muhammet1997, işlevi önemli elbette ama ortada Hardline'ın işlev konusunda daha iyi olması gibi bir durum yok. Bu konu benim için şu an muallakta. Ama 5,5 kg'lik Dymatize'nin de 2kg'den daha fazla kilo aldıracağını düşünüyorum. (Hardline ile 4 kilo aldım, 2'sini verdim.)
Yani kısacası tadı daha iyi, içimi daha kolay olanı varken niye kendime eziyet ediyim ?
Herkesin almasının sebebi de çok açık. Hardline alanların %90'ı ilk defa gainer kullanan kişiler. Tıpkı benim gibi. Popüler olduğu için de tercih ediliyor.
Ayrıca çok satılması iyi olduğunu neden göstersin ? Sana bilindik bir örnek vereyim; en çok satılıan notebook markası Hp'dir. Ama en çok sorun çıkaran marka da Hp'dir.
Ben burada edindiğim tecrübeleri paylaşıyorum, insanlara gainer seçimi konusunda bi faydam olsun diye uğraşıyorum. Dikkate alan alır, almayan da umrumda değil. Sorusu olan arkadaşlara da seve seve yardımcı olurum. Sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaribiz.