Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
içeriği en iyi gainer hangisi arkadaşlar kesin birşey söyleyin alıp kullanıcam Şuan elimde dymatize var ama bitmek üzere ??

arkadaşlar konu çok uzun o kadar okumayı gözüm kesmedi. kısa bir yanıt alabilirsem sevinirim.

sabah 2 ölçek + antrenman sonrası 2 ölçek + yatmadan önce 2 ölçek şeklinde pay etsem doğru mu kullanmış olurum?

arkadaşlar konu çok uzun o kadar okumayı gözüm kesmedi. kısa bir yanıt alabilirsem sevinirim.

sabah 2 ölçek + antrenman sonrası 2 ölçek + yatmadan önce 2 ölçek şeklinde pay etsem doğru mu kullanmış olurum?

Yatmadan önce içme toz moz gerek yok. Bi sabah kalkınca birde idmandan hemen sonra. Birde idmandan 45 dk öncede içebilirsin

arkadaşlar bu ürünü çok kişi tavsiye etti gerçekten hemde yerli malı . şükür bu sprorda 2 yılı bitirdim artık daha fazla hacim almak istiyorum bununla beraber kombine olarak creatin bca gulutamin ne kullanmalıyım illaki vardır deneyen daha iyi sonuç aldım diye yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum 100 sayfaya yakın konuşulmuş yazılmış çizilmiş maşallah :D böyle bir ürünün nerdeyse 250.000 defa görüntülenmesi beni çok gururlandırdı çünkü TÜRK malı :D

içine basmışlar şekeri diyorlar ben hangi gainerı kullanıcam bir türlü karar veremedim içeriği en sağlam en etkili gainer hangileridir ya ?

teşekkür ederim ağırlık sizce ne olmalı hocam creatin mi

ağırlıktan kastınız nedir?

creatini günlük 5 grami asmayin.. ben spor oncesi 2.5 sonrası 2.5 gr aldım güzel verim aldım hardline progainer+creatin+optimum whey kullandim 1 ayda 4.5 kg aldim ve progainer hala 1 haftalık var.. ama 1 haftadir hastaydım bişey yiyememedim gitti 2.3 kgsi tabi bu gidenin rahat 1.5 kgsi su creatin su tuttugu icin

geçmiş olsun . ben 2 yıldır hiç suplement kullanmadan yumurta süt ve tavuk ürünleri ile çalıştım şükür verim aldım fakat profesyonellere danıştım artık suplement kullan denildi büyüme ve daha fazla hacim için creatin ve gainer üstüne yoğunlaşmak istiyorum onun için sordum size bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum faydalanmak kullanandan öğrenmek her zaman daha etkili fikrimce başarılar diliyorum :)

birde kullanım şekllini nasıl yaptınız onuda yazarsanız çok sevinirim sıralama ne yönde oldu suplement kullanımı :)

Son düzenleme:
geçmiş olsun . ben 2 yıldır hiç suplement kullanmadan yumurta süt ve tavuk ürünleri ile çalıştım şükür verim aldım fakat profesyonellere danıştım artık suplement kullan denildi büyüme ve daha fazla hacim için creatin ve gainer üstüne yoğunlaşmak istiyorum onun için sordum size bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum faydalanmak kullanandan öğrenmek her zaman daha etkili fikrimce başarılar diliyorum :)

öncelikle teşekkürler.. beslenmenizin iyi oldugunu varsayarsak ve hiç supplement kullanmamıssınız bence vücut bi anda olumlu yonde tepki verecektir diye düsünüyorum.. kolay gelsin..

5-6 ay sonra mülakat sınavım var. Tam kilo sınırındayım o yüzden en azından 5-6 kilo almam lazım. Sporuda vakit olmadığından evde kendi imkanlarımla yapıyorum.
Yani anlayacağınız bu ürünü alırsam bana bir zararı olurmu sadece body yapanlaramı faydası var ?
Şimdiden Teşekkürler...

5-6 ay sonra mülakat sınavım var. Tam kilo sınırındayım o yüzden en azından 5-6 kilo almam lazım. Sporuda vakit olmadığından evde kendi imkanlarımla yapıyorum.
Yani anlayacağınız bu ürünü alırsam bana bir zararı olurmu sadece body yapanlaramı faydası var ?
Şimdiden Teşekkürler...

bende tavsiye üzerine bu ürünü kullanacam fakat şu var bu tip gainer ler tek başına kilo yapmaz yanında gıda desteğide lazım protein ve karb alımı çok önemli bizim sporda :) sporsuz bu gianeri alırsan seni hava balonuna çevirir tahminim :D spor yapmadan sakın kullanma :D evet kilo alırsın büyük ihtimal yanında beslenme ile ama sporla yaparsan kütle olarak 70-80 günde güzel bir program yaparsın yağsız kütle alırsın sana yeter sanırım :) salona bile gitmesen iş yapar kanaatimce :D fakat dediğim gibi BESLENME bu gainerlerin içinde insanı hulka çeviren icattan yok kullananları görüyorum :D bakalım bende nasıl bir etki yapacak 2 yıldan sonra kulllanacam :) bench_O

Şimdiden Teşekkürler...

hayır herkes kullanabilir spor yapmayanda kullanabilir o onun kendi görüşü ama yağlanma yapar aldığı kilonun bi mânası kalmaz bence. madem evde çalışıyomuşsun birazda antremanının hakkını vererek günde en az 5 yada 6 öğün beslenerek kilonun 5 katı karbo 2 katı kadar da protein alarak gayet güzel bi sonuç elde edersin 5 ayda .rahatlıkla kullanabilirsiniz..tavsiye ederim

progainner le birlik hangi ürünleri kullana biliriz cevap verirseniz sevinirim ..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:58 ----------

bu ürünle birlik daha hangi ürünleri kullanabilirim cevap yazar sanız sevinirim
bench_O

içine basmışlar şekeri diyorlar ben hangi gainerı kullanıcam bir türlü karar veremedim içeriği en sağlam en etkili gainer hangileridir ya ?

Beyler,şekeri basmışlar denmiş yanlız şekerin adı sukrozdur ve bu ürün içerisinde kesinle yoktur.Maltodekstin var bu bir kompleks karbonhidrattır glikojen depolarının dolmasında çok önemlidir.Dekstroz ise insülin değerini yükselterek,ürünün içerisindeki besin öğelerinin(protein,vitamin,kreatin,glutamin...) kana daha çok karışarak verimli kullanılmasını sağlar.Hardline bütün ürünleri TUBİTAK destekli laboratuvarlarında uzun süren çalışmalar sonunda çıkarıyor.AR-Ge çalışmaları bazen yılları buluyor anlam veremiyorum neden bu kadar basite indirilip içinde şeker var deniyor.

Arkadaşlar ben body e başlayalı 1 ay 2 hafta oldu artık bölgesel çalışmaya başladık neyse ama hocam bana bu ürünü çok ısrar ediyo bi arkadaşımın babasıda doktor oda hiç tavsiye etmiyo zararlı damar tıkar anlık kas yapar bıraktıktan sonra daha fazla yağ olur şekilsiz vücudun olur gibi o zamandan beri korkuyorum gerçekten tam anlamıyla bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim teşekürler şimdiden...

ben 185 74 kiloy um biraz daha kilo almak istiyorum ama alamıyoru. ne kdr çok yesemde metabolizmam çok hızlı. sıska görünümümdn kurtulmak istiyorum.ağırlık çalışmaya başlamıstım oda işe yaramadı, kilo alamadım. İşi bilen biri tavsiye verebilirmisniz?

selam arkadaşlar
bugun 4.5kglık pro gainer aldım.boyum 1.80 kilom 59.haftada 4 gün spor body yapıyorum.bende iştahsızlık var zorla yiyorum genelde.bu ürünü günde kaç sefer nasıl kullanmalıyım cevaplarsanız çok memnun kalırım.şimdiden teşekkürler

Back
Yukarı