arkadaşlar konu çok uzun o kadar okumayı gözüm kesmedi. kısa bir yanıt alabilirsem sevinirim.
sabah 2 ölçek + antrenman sonrası 2 ölçek + yatmadan önce 2 ölçek şeklinde pay etsem doğru mu kullanmış olurum?
teşekkür ederim ağırlık sizce ne olmalı hocam creatin mi
geçmiş olsun . ben 2 yıldır hiç suplement kullanmadan yumurta süt ve tavuk ürünleri ile çalıştım şükür verim aldım fakat profesyonellere danıştım artık suplement kullan denildi büyüme ve daha fazla hacim için creatin ve gainer üstüne yoğunlaşmak istiyorum onun için sordum size bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum faydalanmak kullanandan öğrenmek her zaman daha etkili fikrimce başarılar diliyorum![]()
5-6 ay sonra mülakat sınavım var. Tam kilo sınırındayım o yüzden en azından 5-6 kilo almam lazım. Sporuda vakit olmadığından evde kendi imkanlarımla yapıyorum.
Yani anlayacağınız bu ürünü alırsam bana bir zararı olurmu sadece body yapanlaramı faydası var ?
Şimdiden Teşekkürler...
5-6 ay sonra mülakat sınavım var. Tam kilo sınırındayım o yüzden en azından 5-6 kilo almam lazım. Sporuda vakit olmadığından evde kendi imkanlarımla yapıyorum.
Yani anlayacağınız bu ürünü alırsam bana bir zararı olurmu sadece body yapanlaramı faydası var ?
Şimdiden Teşekkürler...
içine basmışlar şekeri diyorlar ben hangi gainerı kullanıcam bir türlü karar veremedim içeriği en sağlam en etkili gainer hangileridir ya ?