Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Arkadaşlar Hardline Pro Gainer + Arginine , Hardline Nutrition Tribulus Terrestris , Hardline Whey Protein , Hardline Nutrition TKM (Tricreatine Malate) bu ürünleri aldım fakat nasıl kullanabilirim kafam karıstı gün içinde antrenman öncesi sonrası yazdığım ürünler nasıl kullanabilirim daha faydali olması icin yada hepsini kullanmak gereksiz mi.. bilgili arkadaslardan hocalardan yardim bekliyorum tesekkurler

Arkadaşlar ürünü nasıl kullanmalıyız?
Öğünlerden öncemi sonramı?
Bir öğün kullanmasak bir şey olurmu ?
Birde ölçek miktarı nasıl olmalı?

Teşekkürler.

benim kullanım şeklim şöle

sabah kahvaltıdan sonra 5 ölçek (1 porsiyon ) idmandan 2 saat önce saat 16:00 gibi yine 1 porsiyon ve sütle

idmandan yarım saat önce aminomax 8000 vs vs

Karbohidrat içeriğinin hemen hemen 1:1 oranında basit-kompleks k. oluştuğunu hesaba katarsak ve protein içeriğinin de ABD firmalarındaki gainerlerde yer alan whey/egg/casein karışımından ziyade sadece whey konsantresi ve soya proteininden oluştuğunu da dikkat alırsak bence vücut geliştirme ile ilgilenenlerin uzak durması gereken bir ürün. Spor yapmadan kullanım için bir nebze uygun olabilir ama sporculara kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu ürüne 150 lira vermektense 130 liraya daha düşük kilodaki ambalajlara sahip olan Gaspari, BSN gibi markaların peşinden koşarım açıkçası ya da peşin ödemeyle 5.04kg Ultimate R2600 alırım (200 gibi bir fiyatı oluyor). 150 liraya boşa harcamaktansa aradaki 50 liralık farkı feda etmek daha mantıklı geliyor bana.

Son düzenleme:
bende 20 gundur kullanıyorum 4.5 kglık hemen hemen bıtırmek uzereyım kılo olarak hcbir artıs saglayamadım hala 61 kgyım ama goruntu olarak 70 kg ustu gosterıyorum arkadaslar cok kılo aldın dıyolar ama tartıda hala aynıyım bı anlam veremedım

bende 20 gundur kullanıyorum 4.5 kglık hemen hemen bıtırmek uzereyım kılo olarak hcbir artıs saglayamadım hala 61 kgyım ama goruntu olarak 70 kg ustu gosterıyorum arkadaslar cok kılo aldın dıyolar ama tartıda hala aynıyım bı anlam veremedım

bana göre görünüs olarak aynıyım ama bazı arkadaslar kilo almıssın diyor fakat aynı kilodayım 58kg

Progainer, kilo aldırma amacı ile üretilen bir üründür.İçeriğinde karbonhidrat,bir ölçek whey proteininden gelen kadar protein, ayrıca vitaminler, mineraller, glutamin ve kreatin bulunur. Dolayısıyla sadece kilo alma değil, kas büyümesi ve hacimlenmesinde de önemli bir takviyedir. İçeriğinde bulunan karbonhidratların bir kısmı maltodekstrin, bir kısmı ise fruktoz ve dekstrozdur. Diğer markaların (Weider, Universal Nutrition gibi) kilo aldırıcı ürünleri de Progainer kadar basit karbonhidrat, toplam karbonhidrat ve protein içerir. Mesela Weider MegaMass içeriğinde %45.1 basit karbonhidrat,Universal Nutrition GainFast %33.46 basit karbonhidrat vardır. Progainer içerisinde bulunan basit karbonhidratlar, bildiğiniz rafine edilen çay şekeri de değildir. Kas gelişimi için insülin hormonunun artmasını sağlayacak kadat basit karbonhidrat içerir. Bu amaçla diğer markaların içerikleri de karşılaştırılabilir. Dünya genelinde kilo alma amaçlı üretilen ürünlerin formülleri hemen hemen aynıdır.
Progainer'ın kullanımı ve çözünmesi ile ilgili olarak, 2 ölçek Progainer
1 bardak su veya süt ile sabah kahvaltıdan sonra, antremandan 45 dakika önce ve antremandan hemen sonra olmak üzere 3 defa kullanılır. Toz olan ürün, sıvı ile kolayca karışır ve karıştırıldıktan sonra bekletilmeden içilir. Karışımda bahsedildiği gibi ağıza şeker gelmez, çünkü toz ürün tamamen karışmış olur. Karıştırmak için bir çalkalama kabı veya en basit olarak bir çatal kullanılabilir. Uzun süre bekletilmeden içilmesi, sağlık açısından gereklidir.

kilolar kas yapılanmanda görev almıştır bir yerden kilo alırken bir yerden vermişsindir

Progainer, kilo aldırma amacı ile üretilen bir üründür.İçeriğinde karbonhidrat,bir ölçek whey proteininden gelen kadar protein, ayrıca vitaminler, mineraller, glutamin ve kreatin bulunur. Dolayısıyla sadece kilo alma değil, kas büyümesi ve hacimlenmesinde de önemli bir takviyedir. İçeriğinde bulunan karbonhidratların bir kısmı maltodekstrin, bir kısmı ise fruktoz ve dekstrozdur. Diğer markaların (Weider, Universal Nutrition gibi) kilo aldırıcı ürünleri de Progainer kadar basit karbonhidrat, toplam karbonhidrat ve protein içerir. Mesela Weider MegaMass içeriğinde %45.1 basit karbonhidrat,Universal Nutrition GainFast %33.46 basit karbonhidrat vardır. Progainer içerisinde bulunan basit karbonhidratlar, bildiğiniz rafine edilen çay şekeri de değildir. Kas gelişimi için insülin hormonunun artmasını sağlayacak kadat basit karbonhidrat içerir. Bu amaçla diğer markaların içerikleri de karşılaştırılabilir. Dünya genelinde kilo alma amaçlı üretilen ürünlerin formülleri hemen hemen aynıdır.
Progainer'ın kullanımı ve çözünmesi ile ilgili olarak, 2 ölçek Progainer
1 bardak su veya süt ile sabah kahvaltıdan sonra, antremandan 45 dakika önce ve antremandan hemen sonra olmak üzere 3 defa kullanılır. Toz olan ürün, sıvı ile kolayca karışır ve karıştırıldıktan sonra bekletilmeden içilir. Karışımda bahsedildiği gibi ağıza şeker gelmez, çünkü toz ürün tamamen karışmış olur. Karıştırmak için bir çalkalama kabı veya en basit olarak bir çatal kullanılabilir. Uzun süre bekletilmeden içilmesi, sağlık açısından gereklidir.

Hocam peki mesela öğlen ve akşam yemeğinden sonra içelimmi ?

dün 2. kutu elime ulaştı çikolatalı.

ilk kutusu çilekliydi aşırı şişkinlik yapıordu fakat çikolatalı da öyle bir şişkinlik yaşamadım memnum. 2.5kg lığını kullanıyorum. ilk kutuda 4 bucuk kilo aldım düzenli sıkı bir beslenme ile.

arkadaşlar, 2 gün önce hb den sipariş verdim, bugün elimde oldu, ilk porsiyonu az önce içtim.

Şu anda 58.1 kiloyum, 2 gün önce sporada başladım burada sporla birlikte kullanın telkinleriniz sonucu :)

4.5 kg lık çikolatalı aldım, tadı oldukça hoş, yani içimi iyi geldi tatlı sevmeyen biri olarak.

1 kutu bitince tekrar kilomu sizlerle paylaşacağım.

Merhabalar arkadaşlar. Daha önce bikaç soru sormuştum ürünle ilgili fakat pek işe yarar cevaplar alamadım. Ben de ürünü alıp kendim denemeye karar verdim , aldım ve kullanıyorum bugün ikinci günüm. Ay sonunda etkileri paylaşacağım benim gibi merakla etki bekleyen arkadaşlara fakat kullananlara da bir sorum olacak. Bir aylık body'ciyim , sabah kalkınca 102gram(3ölçek) antrenmandan sonra 102 gram(3ölçek) alıyorum ben. Bu şekilde bile içerken şişiriyor sanki. 10-15dkya geçiyor ama yine de şişiriyor. Birde ÇOK KÖPÜRÜYOR EN SONA KÖPÜĞÜ KALIP ONU İÇERKEN MİDEM BULANIR GİBİ OLUYOR sizde de böyle bir problem var mı ??? Son olarak shakere birazcık ''üzüm pekmezi'' katıyorum tadı mükemmel oluyor denemenizi tavsiye ederim :)
Saygılar sevgiler.

Bir şey daha söylücem ben ürünü bütçeme ve ihtiyacıma göre 3 harfta internette forumlarda özellikle bu forumda araştırıp aldım. Dün spordan sonra içiyordum soyunma odasında hoca gördü ne marka o dedi söyledim işte , tiptip baktı boşa almışın yazık olmuş parana felan filan yaptı gitti. Yani burda sayfalarca yorum yapılmış birsürü insan kullanmış etkisini görmüş kimse bir şey bilmiyor da bu adam mı biliyor ? Hocalar niye böyle tepkiler veriyor anlamıyorum yani. Belki kendisi başka bi marka satıyor olabilir ama neden böyle yorum yapıyorki. Moralimi bozdu yahu

Bir şey daha söylücem ben ürünü bütçeme ve ihtiyacıma göre 3 harfta internette forumlarda özellikle bu forumda araştırıp aldım. Dün spordan sonra içiyordum soyunma odasında hoca gördü ne marka o dedi söyledim işte , tiptip baktı boşa almışın yazık olmuş parana felan filan yaptı gitti. Yani burda sayfalarca yorum yapılmış birsürü insan kullanmış etkisini görmüş kimse bir şey bilmiyor da bu adam mı biliyor ? Hocalar niye böyle tepkiler veriyor anlamıyorum yani. Belki kendisi başka bi marka satıyor olabilir ama neden böyle yorum yapıyorki. Moralimi bozdu yahu

işe yaramaz diye bir şey yok. doğru kullanım ve güzel bir beslenme ile mutlaka etkisini görürsün. senin hocan kendi markasını satmaya çalışıyordur.

Back
Yukarı