ihaveadream
Üye
Çok şekerli olmasına rağmen gerçekten kilo aldırıyor ve vücutta etkisini gösteriyor hemde maliyetinn diğerlerine göre düşük olması daha cazip kılıor bu ürünü
hocam fil gibi yeyip 5 ölcek 3 defa ve sütle icersen dedigin gibi davul gibi olursun ancak o bünyeye ne olur tahmin edemiyorum kilo alacam derken artik gözünü nerde acarsin yada acabilirmisin soru işareti.. fil gibi yiyorsan zaten gainera ne gerek var ? ha fil gibi yememe ragmen kilo alamiyorum diyorsan önce bi doktara gidip gerekli tahlilleri yaptırmak gerek .. dengeli besleniyorsan günde toplamda 1 servis 5 olcek gayet yeterli..
şimdi yazdiğimi dikkate alin arkadaslar cok ciddiyim bu konuda 1 ay once bu urunu kullanmaya baslamadan once cok detayli bir check up a girmistim meslegimden dolayi butun degerlerim normal cikti bu urunu 1.5 ay kullan dim su anda karacigerde yaglanma baslamis ve ben kutunun ustunde 5 olcek 500 ml su veya sute yazmasina ragmen gunde en fazla 3 olcek kullandim ... Alt degerim 82.2 cikti normalde 0 ila 40 arasinda olmasi gerekiyor . Alt den baska 2 3 tane deger dede kucuk oynamalar olmus ... Kullananacaklara tavsyem kullanmadan once bir kan tahlili yaptirin araciger sagligi cok onemli ben simdi 2 ay kullanmasam bu urunu karaciger kendini toparlar zaten karaciger kendi cok cabuk yenileyen organ . Ben sadece basima gelen olayi souluyorum karar sizin ...
subat 27den itibaren tam 1 ay boyunca kullandım.BB yede aynı gün başladım.ilk girdiğimde tartıldım 57.1 kilo çıktım.bugun antreman çıkışı tartıldım ve şok oldum tam 63.3 kilo çıktım.haftada 4gün antreman yabtım.dinlenme günlerini haricinde sadece antrmana gittiğim günler spordan yarım saat sonra ve hemen antrman sonrası 4er kaşık olarak kullandım yani toplam 8 kaşık.dinlenme günleri kullanmadım ve geceleride kullanmadım.sadece spor öncesi ve sonrası.buna dikkat ettim hep. 7.2 kilo 1 ayda almak nerdeyse mucize oldu benım için.hayatımda 60 kıloyu gectıgımı hatırlamıyorum.tek sorun aşırı gaz yapıyor işte.suyla içsemde yine bişi farketmiyorbu ay ise optimum serious mass denicem.eğer aynı sonucu alamaz isem bundan sonra hardline tek markam olacak
Benin anlıyamadığım nokta suplement kullanımı bittikten sonra niye bir düşüş yaşandığı o kadar kilo alıyosun fakat daha sonrasında beslenemenede dikkat ettiğin sürece o kiloda kalamıyorsun veya daha sonrasında normal bir şekilde kilo arttırmaya devam edemiyosun çoğu kişide bu sorun.
hocam anlamıycaka ne var gun ıcersınde aldıgın karbonhıdrat mıktarı dusuyor bır nevı dıyet yapmıs modu gıbı dusun gaıner kullanırken aldıgın karbonhıdratla bıraktıgın zamankı arasında fark oluyor ıster ıstemez ve kılo kaybı yasanıyor ..
ben 25 yaşıma geldim o kadar toz kullandım spor yaptım değişen bişey yok kullanmadığım bi ürün bu acaba faydası olurmu ? kullanıpta faydası oldu dien arkadaşlar varmı acaba 25 yaşındayım 170 boy kilom 53 spora gitsemde bu vucudla fazla bişey değişmiyor acilen kilo alıp spora başlamalıyım ama alamıyorum kilo faydası olurmu bu ürünün kesin oalrak bilgi verebilecek varmı