Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Sütten vazcayamıyorsan Laktozsuz sütler var onları dene gaz yapmaz.Fiyatı pahalı yalnız yani aylığa vurursan 1 kova gainer daha alırsın su ideal gibi :)

tesekkurler arkadaslar o kadar farketmez dıyosanız suyla devam edım ara sıra sutle ıcerım ozellıkle gece yatmadan ıctıgımde sutle gaz oluyor ..

düzenli olarak süt ile beraber kullandım dambıl ilede evde basit spor yaptım kilomda bir değişme olmadı bilginize.

bu urunun yanında gunluk beslenmenız nasıldıda hıc kılo alamadınız cunku ıcındekı karbonhıdat mıktarı falan her seyı bellı ayrıca gunde kac servıs ve her serviste kac olcek kullandınız ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:13 ----------

arkadaslar en uygun nereden alabiliriz bu ürünü ? 150 tl diyor bi kac sitede
normal fiyati nedir bu ürünün

normal fıyarı 145 ıle 155 arası degısıyor ben 155 den aldım antalyada bır magazadan:shock:

bu urunun yanında gunluk beslenmenız nasıldıda hıc kılo alamadınız cunku ıcındekı karbonhıdat mıktarı falan her seyı bellı ayrıca gunde kac servıs ve her serviste kac olcek kullandınız ?

pınar süt %3 yağlı 500gr süte 5 ölçek karıştırarak öğlen öğünlerden sonra ve akşam öğünden sonra ve akşam yatmadan önce spor yaptıktan sonrada kullandım ..
güne toplam 5ölçek olarak kullandım

pınar süt %3 yağlı 500gr süte 5 ölçek karıştırarak öğlen öğünlerden sonra ve akşam öğünden sonra ve akşam yatmadan önce spor yaptıktan sonrada kullandım ..
güne toplam 5ölçek olarak kullandım
bnde su an bu urunu kullanıyorum ılk hafta eskı duzen yememe devam ettım ve 5 olcek kullandım baktım bısey degısmıyor ıkıncı hafta abarttım yemegı 2 katına cıkardım anca o zaman farkettı

arkadaslar ben bu urunu tam olarak 1 ay once kullanmaya basladım 19.01.2012 de ılk 2 hafta duzenlı kullanamadım ve gece de kullandıgım ıcın hazımsızlık ve gaz yaptı sonra bır duzene oturttum öğünlerimi bu sıtede yazan beslenme programlarından karma bişey yaptım basladıgımda 185 boy 65.05 kg dım su anda ıse 69.55 kg mım.daha 1.5 kg a yakın duruyor .gercekten basarılı bır urun gece yatarken suyla ıcmenızı tavısye ederım sut hazımsızlık yapabılıyor ...

arkadasim yardimci olurmusun banada lazimda 150 tl biraz cok geldi . :) . birde kullanan kisiler cok iyi diyorlar

Salonlara gelen ürün 100 liradan satılıyor. 155 liranın 55'i salon sahibine kalıyor yani.

Tanıdık salon bulmanız lazım. Hepsinde listeler var ürünün geliş fiyatı ve liste fiyatı olarak. Başka türlü olmaz.

Eskiden bir de geliş fiyatından da indiriyorlardı. 80 liraya falan almıştım 4.5 kiloyu.

Nasıl Kullanılmalı ?
Bir vücutcu iseniz, sadece progainer kullanacaksanız ve saat 16da spor yapacaksanız şu şekilde kullanabilirsiniz:
Spor yaptığınız günler;
Sabah uyandığınızda 2 ölçek progainer 300 ml su ile karıştırılarak içilir.
Spordan 30 dk. sonra 3 ölçek progainer 400 ml su ile karıştırılarak içilir.
Spor yapmadığınız günler sabah 2 akşam 3 ölçek kullanmanız tavsiye edilir.

lütfen biri yardımcı olsun.
boyum 1.73 kilom 55 yaşım 20. daha önce memleketimde gittiğim spor salonundaki hocama protein aldığımı söyledim. aldığım protein nitrofull du. hemen geri yollamamı söyledi. hiç bi faydası yokmuş. bana perfect nutrition öneriyor. hardline yide söyledim oda iyi değil illa perfect dedi. benim tek amacım yağlanmadan kilo almak sporada başladım. lütfen bi yardım edin. bütçem 170 liraya kadar. alıpta pişman olmak istemiyorum ne önerirsiniz?

O hocalar gerçek hoca mı merak ediyorum. Ya hepsi besin bunların kardeşim, ne yesen yarar sana kafana takma sen. Hardline'ı al kullanç BAk üstte eşşek kadar anket var herkes orta kalite diyor nerdeyse.

Kullan git işte ne dertleniyorsun.

1 aylık kullanma tecrübemi yazayim boy 1.88 kilo 62 idi 1 ayda 3 kilo aldım ama ben antreman sonrası gaspari real mass kullandım bunun yerine ve elimde progainer yaklaşık 10-15 günlük mevcut tadı bana göre sütle güzel ama fazla şekerli
ben genelde off günler öglen ara ögün olarak 2 ölcek su ile aksam yatmadan önce 2-2.5 olcek genelde sütle aldım
antreman günleri spora gitmeden önce duruma göre 45- 90dk önce 2.5 olcek su ile yatmadan once genelde sütle 2.5 olcek kullandım
fiyatina göre iyi diye bilirim kolay gelsin..

Günlük 4-5 öğünlük iyi bir beslenme ve ek olarak kuruyemişle birlikte kullanıldığı takdirde ayda 3-4 kiloluk bir artış yapan, fiyat-performansta en uygun ürün olduğunu söyleyebilirim. Düşünmeden rahatlıkla kullanabilirsiniz tabi antremanı aksatmadan ;)

Boyum: 181
Kilom : 55
Pazartesi-salı-perşembe-çumartesi günleri
4*20 şınav (kollar omuz genişliğinde-kollar geniş-kollar dar-bacaklar havada)
4*20 mekik
4*15 dips
Bu ürünü bu programla uygularsam sonuç alırmıyım ne gibi sonuç alırım???

Back
Yukarı