Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Flexor hocam 52 kg birisi 1 ayda ortalama 5 kilo almak için bu ürünü günde kaç ölçek ve kaç porsiyon kullanmalıdır ?

Son düzenleme:
arkadaslar bende hardline progainer almayı dusunuorum ... Bir siteden progainer 4500gr temin edicem..(Shaker,AOL,vitamin E,Omega 3 yanında bunlar hediye) Gnc marka multivitaminde kullanmaktayım ... Tüm bu ürünleri nasıl bir programla kullanıcam acaba profosyonel kısıler yardımcı olabılırmı ve bu kombinosyondan olumlu sonuclar cıkarabılırmıyım . 1.83 68 kg ım lutfen yardım ...

2 kere 2.5 kglık hardline progainer bitirdim.Her ikisindede 2 şer kilo aldım. Daha fazla kilo almayı ümit ediyordum.Benim beslenmemle alakalı bir durum olabilir.Bıraktıktan sonra hacim düşüşü olurmu çok merak ediyorum.Böle birşey yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim.

2 kere 2.5 kglık hardline progainer bitirdim.Her ikisindede 2 şer kilo aldım. Daha fazla kilo almayı ümit ediyordum.Benim beslenmemle alakalı bir durum olabilir.Bıraktıktan sonra hacim düşüşü olurmu çok merak ediyorum.Böle birşey yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim.

kullanırken ekstra kilo almışsınız ki büyük oranda yağ olarak..bırakınca eğer toplamda aynı kaloriyi alırsanız kilo vermezsiniz..

Ürünün Siparişini verdim, Yarın geliyor. 73 Kiloyum. Antreman günleri 6, Off günlerde ise 7 duruma göre 8 öğün yiyorum. Bu öğünlerin çoğunu Yulaf ezmesi ve Makarna oluşturuyor.
Zaten 100gr yulaf da 60gr karbonhidrat var ve ben günde 200 gr yiyorum. + Makarna ve Gainer'da olunca (gainerdanda 170gr) İhtiyacım olandan fazlasını almış olacağım inş. işe etkisini görürüm..

ilginç yeni kutuda protein ve karb değeri arttırılıp şeker düşürülmüş bu çok iyi bir durum

fakat vitaminlerdende b vitamini düşmeseymiş daha iyi olurmuş
flexor aga iyi incele lütfen telefonu satıp bunu alacağım yani benim için kas önemli değil bana en çok bu ikisinden hangisi kilo aldırır yenisimi eskisimi lütfen bir yardımcı ol hangisi kilo yapar vücudumda hiç yağ yok yaş 18 kilo 51 boy 174 lütfen artık bıktım bu hayattan yoruldum bakışlardan canıma tak ediyor bu durum inan telefonu satıp alacağım bunu hangisi iyi kilo yaparsa onu söyle kurban olayım yardımcı olun hepiniz yorum yapın beyler rica ediyorumm

murat ok iyi diyon da benim kadar yiyen yok doktor metabolizman çok hızlı diyor böyle giderse bilmiyorum ya moralim çok bozuk dışarı çıkmak bile istemiyorum birde bu resimdeki ikiside 4,5 kg biri yeni çıkmış diyorum hangisi iyi kilo yapar bu hardline yi aldığımda iyice bir beslenmeye yükleneceğim hani lütfen şu gariban kardeşin6iz hatrına bir değerlere bakın hangisi iyi kilo yapar bir yorum yazın

yousuf189 öncelikle hoca değilim bunu belirteyim yanlış bilgi vermek istemem maddi durumun kısıtlıysa 4.5 kg olanı almanı tavsiye ederim. 2.5 kg olanında vitamin ve mineral değerleri aşağı çekilmiş 4.5kg progainer paketlerine bakabilirsin supplementler.comdan omega-3 e vitamini ve aol veriyor işine yarıycağını umuyorum. ;)

peki bu dedıgım urunlerden fayda almam mumkunmu hocam ? bırde bunları nasıl kullanacagım hakkında bılgı alabılırmıyım nasıl bır duzende ?

peki bu dedıgım urunlerden fayda almam mumkunmu hocam ? bırde bunları nasıl kullanacagım hakkında bılgı alabılırmıyım nasıl bır duzende ?

Bu tarz ürünlerden Mucize beklememek lazım ama az çok yardımı olacaktır.

Birde diğer mesajınızda benim kadar yiyen yok demişsiniz, Neler yiyorsunuz ? Kaç Öğün ? Merak ettiğim için sordum..

Yeni veya eski kutu değıl göstermiş olduğunuz iki resimde. Solda ki resim 2,5 kiloluk ürünler ve çikolata aromalı. Sağda ki ise 4,5 kgluk kova ürün ve Muz aromalı olan ambalaj. Supplements factslerin farkı aromalar arasında fark olduğundandır.

Back
Yukarı