Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
dj_akman dedi:
marthel ölçeği bulmaya çalışacagım :idea:
mayhem1366 : valla hocam üşenmedim avcılara gittim.orann bi marmara caddesi var orda gymcenterden aldım.
eger gitmeyi düşünürsen tarif ederim sana 8)

Saol kardeşte ben ankaradayım,netten alırım artık aslında ankarada vardır da öle biyer ben bilmiyom bide nette daha ucuzdur heralde,onu alıp şöle bi 20 kg alsam süper olur 100 olurum valla :D

selam, yazılanları okudum ve Hardline'ın 4.5 kg olanından almaya karar verdim.. bunun yanında şu an optimum %100 whey protein tozu ve amino 2222 kulanıyorum.. hardline progainer'ı da aldığım zaman hepsini beraber nasıl kullanmalıyım? en etkin sonucu alabileceğim bir program yazabilir misiniz rica etsem. saygılar. (boy1.90,kilo77.. hedef 82-85 arası)

Flexor hocama katılıyorum. Öğünlerden ve antrenmandan sonra diyor hardline. 2 porsiyonu 10 ölçek (340gr.)oluyor. Bence de çok fazla bu. Günlük gereksinimlerimizin en fazla %10unu kimisi 25ini ek besinlerden almalıyız diyor. Gerisini doğal yollarla almalıyız. Şahsen düşük kiloda olan ben böyle kullansam düz duvara tırmanırım artık bu enerjiden. Ben günde 1 ölçek alıyorum gainer. 2 ayda 3 kilo aldım ortalama beslenmeyle. Sezonda 4-5kilo kas kütlesi yapmak başarı. Gerisi genellikle kas dışında artışlar... Günlüğe birden bu kadar karb. eklemek, aniden çok kilo almak-vermek kas yağ farketmez kilo istiyorum diyene bile iyi değil. Başka bi protein markasında da günde 3 ölçeğe kadar yazıyordu. Yeni başlayacak çok zayıf birini düşündüğümüzde bu günlük proteininin neredeyse tamamını verir ona. Beslenme gibi bunlar da değişir kişiye göre. Markalar ya herkesi profesyonel sanıp o kilolarda hesaplıyor ya da çabuk tüketip yeniden alsınlar diye düşünüyor gibi geldi bana.

diavalo dedi:
selam, yazılanları okudum ve Hardline'ın 4.5 kg olanından almaya karar verdim.. bunun yanında şu an optimum %100 whey protein tozu ve amino 2222 kulanıyorum.. hardline progainer'ı da aldığım zaman hepsini beraber nasıl kullanmalıyım? en etkin sonucu alabileceğim bir program yazabilir misiniz rica etsem. saygılar. (boy1.90,kilo77.. hedef 82-85 arası)

fikri olan yok mu?? sizce gereksiz mi olur progainer alsam ? alırsam da hem protein tozu hem aminoacid hem de progainer'ı gün içerisinde nasıl kullanmalıyım.. idman öncesi/sonrası/yatmadan önce vs. hangisini ne zaman ve ne miktarda almalıyım?

http://******/images/urunler/supp_progainer.jpg

ya arkadaşlar ben bu ürünü alacamda body yapmayacam yani işime yarar mı kilo aldırır mı yine?sizce nası kullanmalıyım?Günün büyük bi kısmını ders çalışarak geçiriyorum(Odtü-Makina lanet olsun sana) :x O yüzden naapmalıyım karar veremedim?Hareket etmiyorum pek fazla yaş 21 zayıf deilim ama kilo almak istiyorum...Bi yardımcı olun yaw...

flexor hocam üstünde öyle yazıyor günde iki porsiyon alın diyor sizce zararlı mı??

ben sabah işe gitmeden 4 ölçek atıyorum, bir de işten dönünce idmana gitmeden 4 ölçek atıyorum, idman sonrası çok halsiz hissedersem 2 ölçek atıyorum protein tozuna , hissetmezsem içmiyorum sadece protein tozu içiyorum.

ama içinden çıkan ölçek ile değil bu söylediğim, içinden çıkan ölçek bildiğime göre 30 gr. yaklaşık,
ultimate in 900 grlık whey proteinlerin içinden çıkan ölçek ile aynı ölçek çıkıyor kutudan.
benim kullandığım ölçek no-xplode un içinden çıkan 20 grlık ölçek. onunla ölçmesi daha kolay oluyor.
günde de 200 gramdan fazla almıyorum, amacım kilo almak değil zaten, her zaman pilav makarna patates olmuyor, maksat idman öncesi yorugunluk olmasın ve sabah boş olan depo çabuk dolsun diye...

10 Ölçek çok değil...
5 ölçek 1000 kalori - 10 ölçek 2000 kalori :) ...Beslnemesi yetersiz olanlar için en uygunu 10 ölçek,,,,,,,
Ama diğer türlü beslenme 10 numara ise 5 ölçek kullanılabilir...Ama sakın bu 5 ölçeği yada 10 ölçeği aynı anda almayın :D .Yoksa cırcır olursunuz :? :) .Hem zaten bu bir günlük yemeği bir kerede yemeye benzer :roll: ..
O yüzden azar azar 2-2-2-2-2 şeklinde kullanırım ,, kilomuda alırım :) ;)

4,5 kiloluğu bitireli 2 gün oluyo.ALDIĞIM KİLO TOPU TOPU 2 KİLO..!!bu ne şimdi bölee hemdee baya da iyi beslendim bunu kullanırken.zaten o 2 kiloda beslenmeden olmuşturr.ne anladım ben bu iştenn.BENCE ÇOK BAŞARISIZ HARBİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM.bidee kas yaparak kilo aldırıyomuş.yalana bakkkk.ulan hayatım boyunca göbeğim yoktu.göbek yaptım işe bak.ben sigarayı bıraktığımda bide ilk ay 5 kilo almıştım.!!

bnmde 4.5 kilo bgn bitti 7 kilo aldm hafif göbekte yağlanma yaptı ama sonuçtan çok memnunum ayrıca sanki iştihamı açtı bu gainer daha çok yemeye başladm

sksirhot dedi:
4,5 kiloluğu bitireli 2 gün oluyo.ALDIĞIM KİLO TOPU TOPU 2 KİLO..!!bu ne şimdi bölee hemdee baya da iyi beslendim bunu kullanırken.zaten o 2 kiloda beslenmeden olmuşturr.ne anladım ben bu iştenn.BENCE ÇOK BAŞARISIZ HARBİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM.bidee kas yaparak kilo aldırıyomuş.yalana bakkkk.ulan hayatım boyunca göbeğim yoktu.göbek yaptım işe bak.ben sigarayı bıraktığımda bide ilk ay 5 kilo almıştım.!!
Yine kesin bir yerlerde bir şeyi eksik yapmışsındır sen merak etme......
Ürünün kalitesi ortada.Burada herkes memnun.Bak Marthel kardeşede ben önerdim.Çok memnun.Eğer bu ürüne güvenmeseydim önermezdim kimseye.Hardline en iyi ürünü kesinlikle tartışmasız bu ;)

Bazı insanlar supplement kullanmaya başlayınca normal beslenmeyi boşluyorlar nasıl olsa supplement var diye.ee öyle olunca da bir fayda göremiyorsun.Beslenme 10 numara olmazsa supplement kg aldırmaz..

zfrskr dedi:
Bazı insanlar supplement kullanmaya başlayınca normal beslenmeyi boşluyorlar nasıl olsa supplement var diye.ee öyle olunca da bir fayda göremiyorsun.Beslenme 10 numara olmazsa supplement kg aldırmaz..

Katılıyorum, ek beslenme ürünleri adı üzerinde yardımcı.Planlanmış bir beslenme programı ile kullanıldığında gayet iyi sonuçlar alınıyor ek beslenme ürünlerinden.Bu bilince ulaşmak biraz zaman alıyor açıkcası vücutcuların büyük çoğunluğunun geçmişte yaptığı hatalardandır.

bu ürünü kesinlikle tavsiye ederim yeni başlayanlar için
ben iki kutu bitirdim sadece haftanın dört günü antrenmandan 45 dakika önce ve hemen sonra 100 er gr 500 ml sütle kullandım yani toplamda 200gr progainer 1 lt süt 4,5 ayda 10 kilo aldım kesinlikle tavsiye ederim belki bu 10 kilonun sadece 3 kilosunu kas olarak almışımdır ama kilo almak isteyenler için birebir fiyatı da en uygun bir ürün

bi yerde eksik yapmışınızdır diyosunuz amaa.eksik filan yok.her gün hiç aksatmadan kullandım.gayet olabildiğincede yedim. sonuçta bu ürün kilo alamayanlar iştahı tam olmayanlar için değilmi.90 kiloluk adam gibi yiyebilsem zaten bunu kullanmam.amaa ben limitin üstüne çıkarak yedim.ve sadece ayda 2 3 kilo aldım.ben sigarayı bıraktığımın ilk ayında 5 kilo almıştım hiç bişey kullanmayarak.Bİ YARARINI GÖRMEDİM.GÖRENLERDE ZATEN KİLO ALMAYA MÜSAİT İNSANLAR HERHALDE.

Back
Yukarı