Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
slm arkadaslar öncelikle tüm bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.ben 1.80 boyundayim.bundan 4-5 ay weider mega mass 2000(+iyi beslenme ve düzenli uyku) kullandim ve 53 kilodan 59 kiloya yükselmiştim.fakat suan 57 kiloyum(kahretsin aşırı zayıfım:( ).bu urunu tavsiyeleriniz sayesinde almayı düşünüyorum.bu ürünün çileklisi dışında hangisini onerirsiniz? Kullanim olarak 1-2 porsiyonu 1 lt süte karıştırıp gun içinde farklı zamanlarda içmeyi düşünüyorum.tozun süt içinde saatlerce kalmasi bi sorun teşkil edermi sizce?

Gainer kullanmında aşırı yüklemeler önemlidir. 4.5 kg yi 20-25 günde bitirmeni öneririm. Bazı arkadaşlarım gibi, bitmesin diye kıyamamazlık etme.

sabah, akşam, öğlen, yatsı, spor öncesi, sonrası her daim 1 ölçek (2 yemek kaşığı gainer ve 1 bardak süt) kullandığın zaman netice bayağı iyi oluyor.

Benim gözlemlerim bu şekilde;)

ben de kullanıyorum salona giderken günde 9 ölcek (3 ölçek 300 ml süt olacak sekilde) 3 kere kullanıyodum.simdi gitmiyorum salona biraz ara verdim eve dambıl aldım yine kullanmaya basladım.üründen memnun kaldım gayet iyi.61 kilodan 65 kiloya cıktım.ama tabi beslenme de aşırı önemli.kesinlikle tek basına hiç bi fayda saglamaz.

bende yeni aldım gununfirsatinda 114 lira ayrıca kocaman bide shaker bottle veriyorlar hediye. Çileklinin tadı çok hafif. Kolayda karışıyor. ama içinden ölçek çıkmadı içinde olması gerekiyormuydu?

sacalli bende yeni aldım yaklaşık 1,5 hafta kadar oluyor. gununfirsati.com dan aldım shaker ıda geldi yanında. Ancak ölçek bende de çıkmadı. Birkaç sayfa geride bir arkadaşımız kutunun en dibinden çıktı ölçek demişti. Bitirince görmüş :) Ben biraz baktım ama göremedim. İstersen sende şöyle bi kutuyu karıştır bakalım belki çıkar diplerde.

ben de yeni kullanmaya başladım gainer. 1 hafta kadar oluyor. her akşam 5 ölçek 170 gram yarım litre sütle karıştırıyorum. ama bitirmek çok zor. midem bulanmaya başladı artık. vanilyalı aldım ve çok tatlı geliyor. içince terlemeye başlıyorum. olmazsa gün içinde ikiye böleceğim bu miktarı.

falcon sütle içmek zamanla bayabilir suylada içebilirsin..antremandan 1,5-2 saat önce hemen sonra çok önemli.. gün içinde 1-2 öğün arasında daha alırsın..ama yatarken karb.almak hgh için iyi değildir..
buarada proteinin varsa karıştırıpta içebilirsin 1 ölçek protein 2 ölçek(normalin yarısı) gainer..
ben antremanlardan sonra öyle yapıyorum..

selam arkadaşlar yeniyim ben de,

boy= 178
kg = 68

61 kg'yken aldım bu ürünü, 2 haftada 5 kg aldım, şimdi yeni bi kutu daha aldım 68 oldum daha 4 gündür içtim ideal kilom 72 diyo bi kaç sitede ama beni anca 80 paklar diorum hala ip gibisin diyenler var napiim yaw body için kilo gerekliymiş önce 80 oliim sonra mı body yapiim, fikirler tavsiyeler??

eğer bodye yenisiysen 80 kilo ve 178 boyla çok yüksek yağ oranına çıkarsın..%25i rahat bulur bu oran..eğer iri olmak istiyorum diyorsan kilo al ama yağlanmadan almanı tavsiye ederim.

ben de yeni kullanmaya başladım gainer. 1 hafta kadar oluyor. her akşam 5 ölçek 170 gram yarım litre sütle karıştırıyorum. ama bitirmek çok zor. midem bulanmaya başladı artık. vanilyalı aldım ve çok tatlı geliyor. içince terlemeye başlıyorum. olmazsa gün içinde ikiye böleceğim bu miktarı.

falcon 2 ye değil 5 e bölmeni öneririm. 1 bardak süte 2 yemek kaşığı. Bu arada 1 ölçek 2 yemek kaşığına tekabül ediyor arkadaşlar.

bu ürünü kullandım. göbeğimde yağlanmadan başka bir işe yaramadı. içimi de iyi değil bana göre. aşırı şekerli. yerli malı olmasından kaynaklanıyor olabilir. ben beğenmedim. benim önerim weider mega mass dir tabiki. progainer hakkaten iyi bir kilo aldırıcı, ama göbekten :)

iyi çalışmalar

bu ürünü kullandım. göbeğimde yağlanmadan başka bir işe yaramadı. içimi de iyi değil bana göre. aşırı şekerli. yerli malı olmasından kaynaklanıyor olabilir. ben beğenmedim. benim önerim weider mega mass dir tabiki. progainer hakkaten iyi bir kilo aldırıcı, ama göbekten :)

iyi çalışmalar

Efreet bunlar reklam kokan hareketler. Bütün hardline başlıklarına girip ürün kötülüyor, arkasından weider de weider diyorsun. Hayırdır? Hem de daha yepyeni bir üyeyken, bunlar ilk mesajlarınken..
O kadar toy değiliz çok şükür.

Efreet bunlar reklam kokan hareketler. Bütün hardline başlıklarına girip ürün kötülüyor, arkasından weider de weider diyorsun. Hayırdır? Hem de daha yepyeni bir üyeyken, bunlar ilk mesajlarınken..
O kadar toy değiliz çok şükür.

gerekli uyari ozelden yapildi.

Bu ürünü kötüleyenlere anlam veremiyorum doğrusu. Ben tam 1 aydır kullanıyorum bu ürünü. Ve 1 ayda tam 5 kilo aldım ki ben çok çok zor kilo alan biriydim. ve bunun yanı sıra ne yağlanma yaşadım nede göbek yaptım. Sanırım kullanımda kullanıma göre fark var. Bu ürünü almadan önce çok karamsardım ve buda işe yaramayacak ve kilo alamayacam diyordum ama dediğim gibi 1 ayda 5 kilo aldım ve bu benim için tamamen hayaldi...

ya evet despo. bu maddelere ilaç denmiyo mu sinir oluyorum. salonda da yeni başlayanlar: abi ilaç kullanıyon mu? diye soruyolar ne ilacı deyince hap falan diyolar. bu arkadaşta varmış deniyo. adamında kullandığı amino. yok onlar ilaç değil protein falan diyorum ama adam bi kere suplementleri ilaç olarak öğrenmiş. dopinge ne diyolar onu da allah bilir....

forumda kendi vücut resimlerim bölümünde ilaçsız vücudum diye bi başlık vardı , çok sinirlenmiştim , supplemntin ne olduğunu araştırmayıp cehaletten ilaç diyolar , gerçi benzetme konusunda en güzeli babannemin yorumudur :) 5 kiloluk gainer getirmiştim boya kutusu gibi ambalajıyla (weider) , babama senin oğlun odayı boyayacak akşam 1 kutu boya getirdi demiş yarılmıştım gülmekten

selam arkadaşlar yeniyim ben de,

boy= 178
kg = 68

61 kg'yken aldım bu ürünü, 2 haftada 5 kg aldım, şimdi yeni bi kutu daha aldım 68 oldum daha 4 gündür içtim ideal kilom 72 diyo bi kaç sitede ama beni anca 80 paklar diorum hala ip gibisin diyenler var napiim yaw body için kilo gerekliymiş önce 80 oliim sonra mı body yapiim, fikirler tavsiyeler??

body için kilo gerekli ama bu kilodan kasıt kas kütlesi bunuda çalışarak sağlıyorsun herşey zamanla oluyor , forumda çok faydalı bilgiler antremanlar beslenme şekilleri supplement kullanım zamanları gibi konular var biraz oku biraz gayret göster oluyomu olmuyomu kendin gör

arkadaşlar bu ürünü ucuza alabileceğim bir yer veya güvenilir bir site var mı vücut çalıştığım yerde 4,5 kg ı 132 lira fiyat biçiyorlar

arkadaşlar ürünü gununfirsati.com dan ısmarlattım bugün yarın gelecek...
şu an kilo:58 boy 1,80 vücuda da başlayacağım tekrar daha önceden yapmıştım. Günlük gerekli olan kilomun 2 katı olan proteinimi aldığım sürece hızlı kilo almak için de bu ürünü günde kaç kere nasıl kullanmalıyım acaba?

Arkadaşlar yarın 4,5kglik progainerım geliyo vücuda 6 aylık bir aradan sonra yeni başladım daha önce de bir 4 ay çalışmıştım.
Kilom:58 Boy:1,80 hocam zayıf olduğun için günde 8 ölçek al dedi bu durumda 16 günde bitiyor...beslenmem gayet iyi günlük protein ve karb. ihtiyacımı alabiliyorum sizce 8 ölçek nasıl olur?
Eminim çok faydasını görürüm ama günde 6 ölçek alsam mesela 20 günde alacağım kiloyu da 16 günde mi alıcam böyle kullanarak;çünkü 16 günde bitmesi biraz garip geldi bana da?Teşekkürler.

Back
Yukarı