sivasli dedi:arkadslar bu hardline progeiner hangi ürün .ben internete bakiyorum vermiyor.almanya gibi bi ülkede bu ilaci bulamayacakmiyim ben.giriyorum bulamyiorum yardimci olursaniz sevinirim
marthel dedi:bnmde 4.5 kilo bgn bitti 7 kilo aldm hafif göbekte yağlanma yaptı ama sonuçtan çok memnunum ayrıca sanki iştihamı açtı bu gainer daha çok yemeye başladm
slm. bu eylül 1 de tekrar hipertrofiye başladığımda bu ürünü kullanmayı düşünüyorum amino asit ile birlikte faydalı olurmu? yalnız yağlanmadan gelişmek istiyorum BULK göneminde ister istemez bikaç kilo yağlanma olacaktır istr istemez ama bu gainer hangi yönden kilo aldırıyo yani kas mı yağ mı? aşırı zayıf insanlara uygun bişeymi bu? ne ayak?boy 173 kilo 67 kol 37 omuz 117 bel 72 göğüs 107
Bu sorunun cevabını bende bekliyorum aminoyla birlikte faydalı olurmu ?
ayrıca acaba gununfirsati.com ne kadar güvenlidir acaba.ben bu gün antreman hocamdan sahte olabildigini duydum bu tür ürünlerin de.alan arkadaslar varsa veya bilen yardımcı olabilir mi acaba
ben bu gainer ile birlikte amino yu kullandım ve inanılmaz bir fayda gördüm gerçekten hem kilo oranında bi artış hemede güç açısından baya bi artış(kullanmadığın durumua göre ) oluyo.
yağlanma olayına gelince içerisinde birçok beseleyici vitamin ve mineral var.Seni besliyo bu yüzden bi yağlanma oldu tabiki fakat çok fazla miktarda değl %50 diyebiliriz ama çalışma sistemini biraz daha sıkı ayarlarsan %40 %30 lara kadar düşebilir ehh daha ne olsun bence zayıflsan ve çok yağlanmadan biraz kilo alayım diyosan bu progainer tam sana göre kanımca ve yanında aminoasit ile çok daha kasa yönelik olur kanımca