Vucut yağ oranın %20 üstündeyse kollarındaki damarlar bile yağlardan gözükmüyorsa salonun tuvaletine bıraktığın idrarın daha bırak denize ulaşıpta buhar olmayı arıtma tesisine bile ulaşmamış kadar bu işte yeniysen sana nox5 değil jay cutler'in kullandığı growth hormonu bile damarlarını genişletmez kimse annesinden direk arnold schwarzenegger gibi doğamıyorsa bu sporu yapmaya başlayalı üç beş ay veya bir sene olmuşken alacağın supplementinde bir prosyonu kimseyi dennis wolf gibi yapmaz sıkı antreman sağlam beslenme deliksiz dinlenme sonra supplementler bunu bir anlasanızBende bugun ilk defa kullandım bi etki görmedim geri verme imkanı yok mudur hiç bir etki görmedim ne sıcaklık ne damar genişliği
İyi de güzel kardeşim sen benim spor geçmişimi bilmeden neden böyle şeyler yazdın anlamadım neyse ki üstüme alınmıyorum.. Kullandığım ilk no ürünü değil son ürün de olmayacak vucutta sıcaklık artışı odaklanma ve motivasyon açısından umduğumu bulamadım no xplode veya nano vapor gibi etki göstermedi üzerimde bu kadar basit ütünü büyütmeyin sıradan arj üstte aman şöyle patladım yok şöyle uçtum yorumlarına cevap gelse senden şöyle afilli şekilli daha iyi olurduVucut yağ oranın %20 üstündeyse kollarındaki damarlar bile yağlardan gözükmüyorsa salonun tuvaletine bıraktığın idrarın daha bırak denize ulaşıpta buhar olmayı arıtma tesisine bile ulaşmamış kadar bu işte yeniysen sana nox5 değil jay cutler'in kullandığı growth hormonu bile damarlarını genişletmez kimse annesinden direk arnold schwarzenegger gibi doğamıyorsa bu sporu yapmaya başlayalı üç beş ay veya bir sene olmuşken alacağın supplementinde bir prosyonu kimseyi dennis wolf gibi yapmaz sıkı antreman sağlam beslenme deliksiz dinlenme sonra supplementler bunu bir anlasanız
etkileri nasıl yorum yapabilirmisiniz ?Ürün dün elime geçti ilk denememde farkını hissettim bu ürünü akşam yatmadan öncede bir miktar alımı daha iyi sonuçlar doğuracağını düşünüyorum daha yağsız bir kas gelişimi söz konusu..
Ürünü başarılı . Ancak bir süre sonra ölçeğe ürünü döktüğümde içinde siyah maddeler belirmeye başladı . Supplementler.com ile görüşme yapıyorum .
Hardline direkt olarak ürünü kendilerine yollamamı söyledikleri için şüphelendim ve kabul etmedim . Eğer şartlar uygun olursa ürünü Bilecik Şeyh Edabali Üniversitesi merkezi laboratuvarına gönderip analiz yaptırabilirim .
Arjinin antrenman esnasında performans arttırır hacim genişletmezhardline arginine 1 servisinde 1250 mg arjinin var . bu üründe ise 5000 mg yani bu ürünüde hacim amaçlı kullanabilir miyiz ??