pReciousmAnn
Üye
Devir Fitness devri hem maliyetsiz hemde insanlara daha cazip geliyor
Artık 40 cm kol bile insanlara büyük geliyor -)

Sevgili R10 ;
Sana sonuna kadar katılıyorum , bende daha yakın zamana kadar fitness olayını küçümserdim , Tam sistemli şekilde Heavt Duty çalışmaya başladığımdan beri ise bunu yapamıyorum ,
Şu an ki durumumu söylemek isterim tam nizami şekilde serbest ağırlıkla :
Bench press : 80 kg
Military press : 60 kg
Barbell curl : 35kg
Squat : 100kg
Yani durum budur bende bir fitnessçıyım denebilir![]()
Tabikide çoğu kişiye bu rakamlar çok az gelebilir ama benim amacım hipertrofi yaratmak ve bu kilolar ile oldukça rahat bir biçimde amacıma ulaşıyorum ,
Çoğu kişi bu sporla powercılığı karıştırıyor bu sporda amaç ağır kaldırmak değildir hiçbir zaman ...
Saygılarımla , Danny Boy ...
Devir Fitness devri hem maliyetsiz hemde insanlara daha cazip geliyorArtık 40 cm kol bile insanlara büyük geliyor -)
reis hipertrofi derken yani pump mu ? yani heavy dutye göre çalıştığına göre 80 kg bench press 1 tekrar yavaş nizami düşünürsek iyi bi kg.Sevgili R10 ;
Sana sonuna kadar katılıyorum , bende daha yakın zamana kadar fitness olayını küçümserdim , Tam sistemli şekilde Heavt Duty çalışmaya başladığımdan beri ise bunu yapamıyorum ,
Şu an ki durumumu söylemek isterim tam nizami şekilde serbest ağırlıkla :
Bench press : 80 kg
Military press : 60 kg
Barbell curl : 35kg
Squat : 100kg
Yani durum budur bende bir fitnessçıyım denebilir![]()
Tabikide çoğu kişiye bu rakamlar çok az gelebilir ama benim amacım hipertrofi yaratmak ve bu kilolar ile oldukça rahat bir biçimde amacıma ulaşıyorum ,
Çoğu kişi bu sporla powercılığı karıştırıyor bu sporda amaç ağır kaldırmak değildir hiçbir zaman ...
Sevgili wurtz ;
Ben şu an gvt i bazı egzersizlerde uygulamaktayım kendisi bence bir nevi bir H.D türü çünkü , ciddi bir stres yaratıyor ve tükeniş ötesine götürüyor kasları , tavsiye ederim![]()
Sevgili ineedpower ;
Hipertrofi derken kas gelişimini kast etmiştim![]()
Fitness da steroid kullanımı olmadan bir yerlere varılır mı bilmiyorum.Jeff Seid naturalim diyor ama ne derece doğru.Bulk döneminde sıkıntı olmazda,yağ yakma sıkıntı.%5 yağ oranına kas kazanarak veya kazandıklarını kaybetmeden nasıl geleceksin.Büyük problem orası , iyi genetik lazım. Uzun süreç,bb yapanlar 1 sene içerisinde %20 den %5 e bile iniyor diye biliyorum ben.Diyetle mümkün değil heralde bu bence,ventolin clen. dnp. özetle steroidler ve diğer kimyasallar bu sporun bir parçasıdır yani kimseyi suçlayamayız kullanıyorsun diye,çünkü kullanmadan o gördüğünüz vücutlar kesinlikle mümkün değil.bence şu anki dünyanın durumu bu fitness daha ön planda çünkü bodyciler yaratık gibi duruyo insanlara göre bana göre iyi aslında kötüde değil henneyse . ama bizim insanlarımza fitnessı çok küçümsüyo bi bak lazar angelov a greg plit e classic bodybuildingde yarışan insanlardan bile daha iyi vücutları özellikle lazarın. üstelik bodybuildingte daha çok steroid kullanımı söz konusu olduğu için insanlar istemiyo fitness dada oluyo yok demiyorum ama body ayrı bişey sizde biliyosunuz insanlar kötü bulduğu için şu anki durum böyle
sabah sabah güldürdünüz beniFitness nasıl oluyor da küçümseniyor anlamış değilim, Kaç bodyci kendi vucuduyla antreman yapıyor acaba ya da yapabiliyor mu ? Adam benchte 120 kg basıyor ama toplasan 20 şnav çekemiyor.
Fitness çok daha komplike.. Bodyci adam hayvan gibi yer supllementını alır iğnesini vurur hayvan gibi ağırlıkları basar gelişir hiç bir estetiği yoktur.. kolları 40 cmdir ama hamile gibi göbeği vardır vs vs
Kaç bodyci Dumbell hand to hand staggered hip hinge hareketini ya da dumbell hip raise and floor press hareketini biliyor ? Programına hiç almış mı ? ismini duymuş mu ?