Hangi Saatlerde Antrenman Yapıyorsunuz

Hangi Saatlerde Antrenman Yapıyorsunuz ?

• Total voters
    1.186
19.00 ile 21.00 ... 17de yemeğimi yiyorum.mıde sındırmesı ıcın 2 saat beklemenız gerekmektedır ıstedıgınız performansı alabılmenız ıcın.ve bir neden daha gunde 3 ogunden sonra gıtmek performansı daha cok arttırır.her ne derseniz deyin.

bu ara ramazan nedeniyle saat 21 den sonra yapıyorum....

Genellikle saat 16-- 18 arası yaparım (: vucudumu en güçlü o saatlerde hissediyorum. aslında vucudumu ne zaman güçlü hissedersem o zaman yapıyorum (:

• Like
Reactions: Azi
arkadaşlar ben işten dolayı saat 21:30 gibi kısmet olursa başlıyorum saat 00:30 doğru bitiriyorum. eskiden çalışma programım iş yerinde saat 18:00 sularında yediğim ton balığı ve keçi peyniri artı yanında protein tozu ile tamamladığım ön besin ardından saat en geç 20:00 de başlar gece 23:30 doğru biterdi ama o saaten sonra oturup bir daha yemek yememin yanlış olduğunu düşünüyordum. Sonra bu programı değiştirerek son 2 aydan beri akşam yemeğinden sonraki 1.5 2 saatlik zaman diliminden sonra çalışmaya başlıyorum.

Tek zorluğu mekik sehpasında son dakikalarında gözlerim kapanmaya başlıyor.
bu traji komik durum içn nasıl bir öneride bulunabilirsiniz? Doğru yolda mıyım yoksa "hacı sen ne yaptın" aşamasında mıyım :)

bilgiler doğru olabilir ama birde hayatın gerçekleri var. iş saatlerim nasıl olursa ona gore gidiyorum. bu deişken saatler vede yetersiz beslenmeyle (yetersiz dediysem tam anlamıyla olmadığı içindir. yoksa yine Allaha bin şükür gerekli şeyleri iyi kotu alabiliyoruz) bile olsa sonuç almaktayım.

• Like
Reactions: Azi
Genellikle öğlen 13:00 - 14:00 arası yapıyorum. Salon gayet sakin olduğu için sıra bekleme ve soğuma problemi olmuyor.

Ben okuldan 4:30'da geliyorum. Tam 5'te başlıyorum hiçbir şey yemeden sizce doğru mu yapıyorum? Önerileriniz var mı?

Her saatte yaparım.Deniz,kilo almak içinmi yapıyon yoksa,kilo almak içinmi?

Son düzenleme:
Ben forumumu korumak ve karnımdaki azıcık yağı eritmek için yapıyorum yani kilo alıyorum çok protein aldığımdan ama yağlarımı da eritmek istiyorum zaten çok az. Yani ne yapmalıyım abi?

Bu arada mekik çektim 2 gün önce sonra cardio yaptım 15 dk karın kaslarım inanılmaz ağrıyor yani çıkacak mı pack?

Back
Yukarı