Hangi Saatlerde Antrenman Yapıyorsunuz

Hangi Saatlerde Antrenman Yapıyorsunuz ?

• Total voters
    1.186
Arkadaşlar Sabah 07:00 ile 09:00 arası başlamayı düşünüyorum sizce bir zararı olurmu ?

sporumu daha da erkene aldım ve sabah saat 06:45 gibi başlıyorum :) ... şahsen daha yavaş veya hızlı gelişiyor olabilirim ama hiç önemli değil, sporu çok seviyorum. sabah gitmeni tavsiye ederim gün içerisinde müthiş zinde oluyorsun :)

Kendimce en ideal zaman en az 2 yada 3 öğün kompleks karbonhidratlı öğün yedikten sonraki zamandır. Bu da genelde 4den sonra oluyor ama idmanın hakkını verebiliyorum

18:00 - 20:00 arası ama akşam yemeğini çıkınca yiyorum. Antremandan önce 3-4 yumurta çıktıktan sonra da et-tavuk türevleri

Yoğunluktan dolayı saat 21:00 ile 23:00 arası yapıyorum ama kafamda acaba bu saatte verim alıp almadığıma dair soru işaretleri yok değil, bilgilendirirseniz sevinirim

Hafta içi akşam 8 ile 9 arası ,

Hafta sonu sabah 11 12 arası

İş yerinde gayet yeterli bir spor salonu bulunan ve spor salonuna başka hiç kimse gelmeyen çok şanslı bir azınlıktan (belki Türkiye'de tekimdir :D :P ) biri olarak, iş çıkışı saat 18.00'de iniyorum salona. Sanki evimin bodrumunda özel salonum varmış gibi, açıyorum klimayı, açıyorum müziği ... Ohhhhhh.

Biraz kıskandırayım dedim :P

İş güç ve 5 öğün yemek aldığımdan 20 - 22.30 yada 19.30 22.00 değişiyo . 23 gîbi protein tozu içiyorum ama çok mu geç oluyo acaba ?

İş yerinde gayet yeterli bir spor salonu bulunan ve spor salonuna başka hiç kimse gelmeyen çok şanslı bir azınlıktan (belki Türkiye'de tekimdir :D :P ) biri olarak, iş çıkışı saat 18.00'de iniyorum salona. Sanki evimin bodrumunda özel salonum varmış gibi, açıyorum klimayı, açıyorum müziği ... Ohhhhhh.

Biraz kıskandırayım dedim :P

O ne güzel bir iş yeriymiş öyle maşallah:):(

Okullar açılması sebebiyle artık 11:00-13:00 arası yapabilirim :) gerçi iyi bir şey akşam tıklım tıklım oluyordu bilhassa 18:00-20:00 arası

Back
Yukarı