• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hakan ,

Sen hala yarısmaya hazırlanmıyormusun , cık cık cık ılerde cok pısman olacan coook

belkı daha once yazıldı ama okumadım hepsını hakan bronzlassan cok iyi olur %25 daha kaslı görünmek cok daha harika gozukur tebrikler çok güzel deil güzelin ötesinde..

Re: izmirdeki yarışmanın şampiyonuyla bir resim

hakan79 dedi:

kendimi bir hiç hissettim yanında ben 100 kg adam 70 kilo inanılmaz tebrikler haketti

biraz saçma olacak belki hakan ama cok merak ettim neden ikinizde farkli yönlere bakiyorsunuz? :)

bence hakandan definisyonda çok güzel şeyler çıkar...yarışmada sağlam bir derece yapacağına eminim... :)

Re: izmirdeki yarışmanın şampiyonuyla bir resim

saydam dedi:
hakan79 dedi:

kendimi bir hiç hissettim yanında ben 100 kg adam 70 kilo inanılmaz tebrikler haketti

biraz saçma olacak belki hakan ama cok merak ettim neden ikinizde farkli yönlere bakiyorsunuz? :)

saçma değil ben kameraya bakıyorum ama soner podyuma çıkmak üzereydi çalışmasını ve konsantrasyonunu bölmemek için onun haberi olmadan çektim

masteer dedi:
Hakan ,

Sen hala yarısmaya hazırlanmıyormusun , cık cık cık ılerde cok pısman olacan coook

yavaş yavaş yarışma ortamlarını görünce aklım çelinmeye başlandı hadi hayırlısı yaş daha 27 vakit var

hakan79

öncelikle azmin için seni kutlarım,herşeyden önce vucudun iyi,azimli bir çalışmanın ürünü olduğu belli ve tabbi kide cesaretin,her ikisi içinde seni tebrik ederim,işi kitabına göre yapmışsın,bu işte hedefi olanlar bence hakanı örnek almalılar,çünkü bu iş azim,yeme,içme ve iyi çalışmanın yanında çok daha önemli birşey daha istiyor,oda cesaret,ben bunu kimseyle tartışma niyetinde değilim,cesaretle neyi kastettiğimi bu işe gönül vermiş olan arkadaşlar anlayacaktır..yanlız hakan şu var ki benden bir önce yazan arkadaş 3 kürle bu seviyeye gelemeyeceğini yazmış,seninle ilgili tüm sayfalara baktım,ana sanırım 3 defa kür yaptım demeni gözden kaçırmışım,şimdi yazacaklarım bunu gerçekten dediğini varsayarak yazacaklarımdır,herşeyden önce arkadaşında dediği gibi bu vucut 3 kürle meydana getirilemez,bunu beklemek bence pek te olası değil,öyle normal kürlerlede olacağını düşünmüyrum,susnanol veya primobolan vb..la olmaz,ne kullandıysan bence hakkıyla kullanmışsın,burada bize seni germek değil cesaretin için tebrik etmek düşer,bu budur kardeşim herkes benimde böyle vucudum olsun diye dolanırken sen sadece istemekle kalmamışsın,istediğin şeye ulaşmak için gerekenleri yapmışsın,bende senin gibi düşünüyorum,gereken yapılmalı,yapılmıyorsa olanla avunulmalı,ama dediğim gibi 3 kür ile bunu yapmak mümkün değil bence,bu genetik meselesinide aşan bir durum,çünkü vucut senin verdiğin kadar gelişir,sen bahçani ii sulamışsın,tekrar tebrikler,ama ara vermen gereken zamanlarıda ihmal etme...vucudunu genel olark değerlendirdiğimde miden çok ii,omuzların ve özellikle üst göğsün yetersiz,o vucut iin yetersiz,omuzların dar duruyor,ama bu elbette çatı ile ilgili ,bu yaştan sonra çok fazla bir müdehale yapılamaz,bence bicepslerinin 50 cm olması yerine 45 civarlarına düşürüp parçalı ve şekilli bir görüntü versen sana daha çok yakışacaktır,açıkçası kolların büyük,fakat vucudunla orantısız gibi geldi bana,bence biraz ölçü kaybetmeyi göze alıp diete girsen 92 lere falan düşsen 10 numara olur,bu benim kendi fikrim,ama şunuda belirtmeliyim ki vucudun böylede güzel,ama sen yinede bir düşün:),başarılarının devamlılığını dilerim,iyisin..

gürkan

bu arad gürkan arkadaşımada birşeyler yazmak istedim,bence durumu ifade ediş tarzın biraz daha farklı olabilirdi,3 kürle olmaz deyip geri çekilmen bence doğru değil,fikirlerini başlık hailnde sunmayıp değerlendirme yaparak dile getirsen bence daha yararlı ve bilgilendirici olur,avatardaki vucut senin vucudunsa sende iisin bence,ve bu işin sorumluluklarının farkında olduğunda belli,benim ki sadece bir öneriydi,sonuçta bu senin ifade ediş tarzın,dediğim gibi sadece bir öneri.

kaç kür konusu

gurkan dedi:
guzel vucut ama 3 kürde olacak vücut degil

sevgili forumdaki arkadaşlar kür sayım 4 tür ve buna inanmak inanmamak tamamen özgür iradenize kalmıştır bu sporu 7 yıldır yapıyorum ilk başladığımda 68 kilo idim 3-4 sene hiç kürsüz doğal olarak yaptım ve 85 kiloya kadar ulaştık kollarımda 43-44 idi fakat bir süre sonra büyümemin durduğunu görerek ufak bir kür yapmaya karar verdim buda sustanon primabolan ve bu halimin fotosunu koyacağım daha sonra askere gittim asker dönüşü vucudum çok kötü bir haldeydi aynı kürden bir kez daha yaptım bundan 6 ay idmanlara devam ettikten sonra 4-5 ay spora ara verdim ve tekrar başlamak için aynı kürden bir defa daha yaptım bunlar kür bile sayılmayacak 4-5 haftalık korkak body ci kürleriydi son kürden 8 ay sonra en sağlam kürümü yaptım deca enantat dianabol buda geçen ocak ayındaydı evet kür geçmişim budur elimdeki fotolarla bunu desteklemeye çalışacağım yinede karar sizin tüm yorumlara teşekkürler

kronolojik gelişim ve değişim

hiç kür yapmamış vucut tahminen subat 2003

ilk kürden sonraki halim kasım 2003 v askere gittim

askerden geldim çok kötü bir halde
2004 mayıs

2005 nisan kürden sonra

2006 subat deca küründen sonra 105 kg

Re: hakan79

makine dedi:
öncelikle azmin için seni kutlarım,herşeyden önce vucudun iyi,azimli bir çalışmanın ürünü olduğu belli ve tabbi kide cesaretin,her ikisi içinde seni tebrik ederim,işi kitabına göre yapmışsın,bu işte hedefi olanlar bence hakanı örnek almalılar,çünkü bu iş azim,yeme,içme ve iyi çalışmanın yanında çok daha önemli birşey daha istiyor,oda cesaret,ben bunu kimseyle tartışma niyetinde değilim,cesaretle neyi kastettiğimi bu işe gönül vermiş olan arkadaşlar anlayacaktır..yanlız hakan şu var ki benden bir önce yazan arkadaş 3 kürle bu seviyeye gelemeyeceğini yazmış,seninle ilgili tüm sayfalara baktım,ana sanırım 3 defa kür yaptım demeni gözden kaçırmışım,şimdi yazacaklarım bunu gerçekten dediğini varsayarak yazacaklarımdır,herşeyden önce arkadaşında dediği gibi bu vucut 3 kürle meydana getirilemez,bunu beklemek bence pek te olası değil,öyle normal kürlerlede olacağını düşünmüyrum,susnanol veya primobolan vb..la olmaz,ne kullandıysan bence hakkıyla kullanmışsın,burada bize seni germek değil cesaretin için tebrik etmek düşer,bu budur kardeşim herkes benimde böyle vucudum olsun diye dolanırken sen sadece istemekle kalmamışsın,istediğin şeye ulaşmak için gerekenleri yapmışsın,bende senin gibi düşünüyorum,gereken yapılmalı,yapılmıyorsa olanla avunulmalı,ama dediğim gibi 3 kür ile bunu yapmak mümkün değil bence,bu genetik meselesinide aşan bir durum,çünkü vucut senin verdiğin kadar gelişir,sen bahçani ii sulamışsın,tekrar tebrikler,ama ara vermen gereken zamanlarıda ihmal etme...vucudunu genel olark değerlendirdiğimde miden çok ii,omuzların ve özellikle üst göğsün yetersiz,o vucut iin yetersiz,omuzların dar duruyor,ama bu elbette çatı ile ilgili ,bu yaştan sonra çok fazla bir müdehale yapılamaz,bence bicepslerinin 50 cm olması yerine 45 civarlarına düşürüp parçalı ve şekilli bir görüntü versen sana daha çok yakışacaktır,açıkçası kolların büyük,fakat vucudunla orantısız gibi geldi bana,bence biraz ölçü kaybetmeyi göze alıp diete girsen 92 lere falan düşsen 10 numara olur,bu benim kendi fikrim,ama şunuda belirtmeliyim ki vucudun böylede güzel,ama sen yinede bir düşün:),başarılarının devamlılığını dilerim,iyisin..

öncelikle güzel sözlerin için teşekkürler daha sonra herşeyi gerekenin yapılmasına bağlamanı anlayamıyorum ben ne kürler yapıpta başarıya ulaşamayan arkadaşlar gördüm zaten öyle olsaydı korkusuz nice body ci benim gibi olurdu bütün hayatımdaki kür sürecini fotolarla ortaya koymaya çalıştım dikkatli bir göz kürsüz haldede geleceğin nasıl olacağının ipuçlarını görebilir sonuçta genetik yapı denen bişey var kür sadece bunlara yardımcı sözlerinden herşeyi senin ilaç kullanmadaki cesaretine bağlıyorum gibi bir anlam çıkıyorki bu çok yanlış bir çok insanın istediği vucut zaten benim kürsüz fotodaki halimdir ben kendimi tatmin ve farklı olma duygularımla bir aşama daha ileri gitmişimdir eleştiri güzel bişeydir üst gögüs arka omuz konusundaki görüşlerine katılıyorum kol konusunda tartışılır 100 kg bir adamda 50 cm normal gibi ayrıca bir bütün olarak bakıldığında kollarımın ön plana çıkarak sırıttığını düşünmüyorum kürler konusunda fazlada konuşmak istemiyorum forumda benim vucudumu örnek alan genç arkadaşlar var ve böyle bir vucuda giden yol kürden geçer düşüncesi oluşsun istemem kimseyi özendirecek konuşmalar yada anlamların çıkmasını da istemem insanın sağlığından daha önemli bişey yoktur kimse bana sen niye yaptın o zaman demesin ben bazı riskleri göze alarak ve 3-4 senelik bir doğal çalışmadan sonra yaptım

gurkan dedi:
guzel vucut ama 3 kürde olacak vücut degil

kaç kürde bu hala gelinir söylede böyle vucut isteyenler öyle yapsın hatta ilgili bölümde kür listesinide çıkarırsın başlıkta söyle olur
.... sayıda kürde hakan79 olmanın yolları

üstat son yazdıklarının doğru olduğunu varsayarak diyorum ki,eğer böyleyse ,yani bu kadar az ve senin tabirinle basit kürlerle buralara kadar geldiysen,sana şunu rahatlıkla söyleyebilirim,ve son derecede ciddiyim,bence sen dünyaya açılmayı düşün,bir şekilde eline growth geçtiğini düşünemiyorum,senin bir eline geçse var ya........koparsın

şaka yaptığını varsayarak

makine dedi:
üstat son yazdıklarının doğru olduğunu varsayarak diyorum ki,eğer böyleyse ,yani bu kadar az ve senin tabirinle basit kürlerle buralara kadar geldiysen,sana şunu rahatlıkla söyleyebilirim,ve son derecede ciddiyim,bence sen dünyaya açılmayı düşün,bir şekilde eline growth geçtiğini düşünemiyorum,senin bir eline geçse var ya........koparsın

abartmaya gerek yok hiç kür yapmadan 48 kol yapmış 90 kilo arkadaşım var benim şakacı bir arkadaş olarak görüyorum seni, dünyaya açılmak hayal ,ne adamlar var türkiyede birde benim bacaklarım kötü kalın bacak sevmediğimi herkes biliyor çalışmıyorum yani istesem yaparım çünkü benim kafamdaki vucutta kalın bacak yok böyle iyi

iyi vücut tebrikler ama sen öyle desende bu sporu yapaip steroid kullananlarin cogu kullanmam der kullandigini söyleyenlerde 10 kur yaptiysa 1 kur yaptim der.yani yukardaki arkadasa katiliyorum vucut ne kadar elverisli olsada 3 kürle bu hale gelmez.eegr 3 kürle bu hale geldiysen sen bi 10 kur yapsan kesin olimpiayaya girersin.bacaklarini sebep olarak göstermissin kalin bacak sevmem o yuzden yarismiyorum demissin bence sen bi 5 kür daha yap olimpiyaya katil.binlerce dolarin sahibi olmak bence kalin bacakli olmaktan daha iyidir ..haa ne dersin javascript:emoticon(':lol:')
Laughing

Makinenin Hakan'ın vücuduna dair eleştirilerine katılıyorum, kolları bencede çok ön plana çıkıyor, gerçi göğüsleride gelişmiş, geniş ve kalın, ancak üst göğüsteki eksiklik, kolların öne çıkmasına neden oluyor.
Çatısının dar olmasına son derece katılıyorum, omuz başları çok iyi geliştiği ve çok kütleli bir arkadaş olduğu için omuzları elbette dar değil, ancak çatının çok iyi olmadığını görüyoruz.
Burda olumsuz konuşmak için yazmıyorum bunu, Hakan gerçekten kendi başına bir ekol, kolları, omuz başları ve göğüsleriyle çok başarılı, ve az daha unutuyordum, fenomen midesini.
90 kiloda 48 santim kol yapan arkadaşım var, beni abartmayın diyerek mütevazılık yapmış, ama doğru söylüyor, Hakan'ın çok iyi bir genetik yapısı var, ancak dünyada sayılı diyebileceğimiz bir yapıdan çok uzak, bende anlatmışımdır, hayatında ağırlık çalışmadan, mike matarazzo tarzı uzun ve dolu bicepleri olan, 1.78 boyda 40 santim civarı kollarla gezen bir dostumu.
Önkolları ve üst bacakları kürle zor yapılır denecek kadar kütleli ve lifli bir adamdı, şu anda avukatlık yapıyor, yemesine içmesine ve uykusuna hiç dikkat edemiyormuş, ancak define olarak 86-87 kilo civarında.
İşte böyle akıl almaz genli insanlar varken, kriterimiz kendimiz ve çevremiz olmamaları, dergilerde gördüğümüz adamlara gözümüz alıştığı için belki anlayamıyoruz, ancak büyüme hormonu ile bile olsa, en çılgın kürlerle bile define olarak, 90 santim beli pek fazla geçmeden +120 kilo olmak milyonda bir rastlanacak bir durum.
Kür olayı, ise, gene Hakan'a çok hak veriyorum, mevcut vücudu başka bir vücut yapmıyor.
Sadece definisyonu koruyarak bir miktar daha kütle almasını sağlayabilir.
Buna en iyi örnek Arnold'ın 15 yaş halinde ortaya koyduğum resimleri, adam o resimlerde 72-75 kilo civarında, ancak kas yapısı, kas uzunluğu mr. olympia olduğu zamankiyle aynı, sadece kas kütlesi çok daha az, ama alt yapısı, çatısı ortada.
Sanılmasın kapasitesiz bir adam kürlerle 50 santim define kol yapabilir, 50 santim kol yapar pek çok kişi, ama Hakan'ın ki bir şekli hayal bile etmesin.
Bir kol 36 santimken şekilsizse emin olun 50 santimde dahada şekilsiz olacaktır.
Hakan'ın kolları herşeyden önce çok iyi genlerin ürünü, ancak dünya çapında olabilmek için, Hakan'ında dediği gibi, hem tüm vücuda yayılmış üstün anatomik özellikler hemde gene milyonda bir görülen bir azim olmalı, tüm kasları geliştirmek açısından.
Bu konunun açıldığı iyi oldu, kimse deca kürü ile Hakan olacağını hayal etmesin, kollarınız şimdiden onun ki gibi değilse, deca lküründen sonra çok iri ama şekil açılsından pek parlak olmayan kollarınız olacak.
Tüm proların çocukluk resimlerine bakın, şimdiki hallerini adamların çatısında göreceksiniz.
Shawn Ray dar ama çok kaliteli kaslıymış, Lee Haney, aşırı iri gövdeli, küçük belli ama gövdesine göre küçük kollara sahipmiş, Arnold mükemmel kol ve sırtlı, büyük çatılı, aşırı ince belli ama zayıf mide duvarına sahipmiş, ilaçlar üstünlüklerini büyütmüş ama zayıf yanları değiştirememiş.
Yani ilaç, zayıf genlerden bir Herkül çıkartamaz,sadece iri ama gayrı estetik bir adam çıkartır ortaya, benden söylemesi.

hakan dostum gayet iyisin tebrikler!!!ben anlamiyorum burdaki bircok arkadas senin ölcülerine sahip olmak icin can
atiyordur,belkide hicbir zaman ulasamiyacaktir!!!ben seni narliderede yarismada canli da gördüm,gayet iyisin,öyle
arkadaslar elestiriliyorki ben anlamiyorum neredeyse markus rühlün beli kalin,güntherin trizepsi zayif,lee priest in
boyu kisa gibi elestiriler cikacak!!!!kür isine gelince,istersen 100 kür yapmis ol,kimi ne ilgilendirir ben onu anlamiyorum!!!
shawn ray ben ilaca elimi sürmedim,weider ürünleriyle yaptim bu vücudu diyor,aslinda en iyisini yapiyor,adam kalkip
samimiyetle evet kardesim ben sunu sunu aldim dese,millet gördünmü ya bu kadar ilac alsam bende yaparim diyecek!!!!
seyirciler arasinda izmirde soneri begenmeyenler vardi,hemde adamin definisyonunu elestirenler,ya ben bu isden anlamiyorum
ya o arkadaslar!!!ben seni tebrik ediyorum,cünkü bu isi ciddi yapanlar bilirki ilac da alsan,ne alirsan al bu ise dehset bir emek
harcaniyor,ve ben senin emegine saygi duyarak seni tebrik ediyorum!!!!yagcilik sanmasin ha kimse hakan arkadasi tanimam etmem
o da beni tanimaz!!!!!!!

Re: kronolojik gelişim ve değişim

hakan79 dedi:
hiç kür yapmamış vucut tahminen subat 2003

ilk kürden sonraki halim kasım 2003 v askere gittim

askerden geldim çok kötü bir halde
2004 mayıs

2005 nisan kürden sonra

2006 subat deca küründen sonra 105 kg

Herkes bu cesareti gösterip geçmişteki hacimsiz resimlerini koyamaz seni kutluyorum +rep vede hırsını görüyorum fakat bazı bölgelerine ayrıcalık tanıdığın gözümden kaçmıyor

tekrar başarılar hakan

Back
Yukarı