Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
hakan79 dedi:
saydam dedi:hakan79 dedi:
biraz saçma olacak belki hakan ama cok merak ettim neden ikinizde farkli yönlere bakiyorsunuz?![]()
saydam dedi:hakan79 dedi:
biraz saçma olacak belki hakan ama cok merak ettim neden ikinizde farkli yönlere bakiyorsunuz?![]()
masteer dedi:Hakan ,
Sen hala yarısmaya hazırlanmıyormusun , cık cık cık ılerde cok pısman olacan coook
gurkan dedi:guzel vucut ama 3 kürde olacak vücut degil
makine dedi:öncelikle azmin için seni kutlarım,herşeyden önce vucudun iyi,azimli bir çalışmanın ürünü olduğu belli ve tabbi kide cesaretin,her ikisi içinde seni tebrik ederim,işi kitabına göre yapmışsın,bu işte hedefi olanlar bence hakanı örnek almalılar,çünkü bu iş azim,yeme,içme ve iyi çalışmanın yanında çok daha önemli birşey daha istiyor,oda cesaret,ben bunu kimseyle tartışma niyetinde değilim,cesaretle neyi kastettiğimi bu işe gönül vermiş olan arkadaşlar anlayacaktır..yanlız hakan şu var ki benden bir önce yazan arkadaş 3 kürle bu seviyeye gelemeyeceğini yazmış,seninle ilgili tüm sayfalara baktım,ana sanırım 3 defa kür yaptım demeni gözden kaçırmışım,şimdi yazacaklarım bunu gerçekten dediğini varsayarak yazacaklarımdır,herşeyden önce arkadaşında dediği gibi bu vucut 3 kürle meydana getirilemez,bunu beklemek bence pek te olası değil,öyle normal kürlerlede olacağını düşünmüyrum,susnanol veya primobolan vb..la olmaz,ne kullandıysan bence hakkıyla kullanmışsın,burada bize seni germek değil cesaretin için tebrik etmek düşer,bu budur kardeşim herkes benimde böyle vucudum olsun diye dolanırken sen sadece istemekle kalmamışsın,istediğin şeye ulaşmak için gerekenleri yapmışsın,bende senin gibi düşünüyorum,gereken yapılmalı,yapılmıyorsa olanla avunulmalı,ama dediğim gibi 3 kür ile bunu yapmak mümkün değil bence,bu genetik meselesinide aşan bir durum,çünkü vucut senin verdiğin kadar gelişir,sen bahçani ii sulamışsın,tekrar tebrikler,ama ara vermen gereken zamanlarıda ihmal etme...vucudunu genel olark değerlendirdiğimde miden çok ii,omuzların ve özellikle üst göğsün yetersiz,o vucut iin yetersiz,omuzların dar duruyor,ama bu elbette çatı ile ilgili ,bu yaştan sonra çok fazla bir müdehale yapılamaz,bence bicepslerinin 50 cm olması yerine 45 civarlarına düşürüp parçalı ve şekilli bir görüntü versen sana daha çok yakışacaktır,açıkçası kolların büyük,fakat vucudunla orantısız gibi geldi bana,bence biraz ölçü kaybetmeyi göze alıp diete girsen 92 lere falan düşsen 10 numara olur,bu benim kendi fikrim,ama şunuda belirtmeliyim ki vucudun böylede güzel,ama sen yinede bir düşün,başarılarının devamlılığını dilerim,iyisin..
gurkan dedi:guzel vucut ama 3 kürde olacak vücut degil
makine dedi:üstat son yazdıklarının doğru olduğunu varsayarak diyorum ki,eğer böyleyse ,yani bu kadar az ve senin tabirinle basit kürlerle buralara kadar geldiysen,sana şunu rahatlıkla söyleyebilirim,ve son derecede ciddiyim,bence sen dünyaya açılmayı düşün,bir şekilde eline growth geçtiğini düşünemiyorum,senin bir eline geçse var ya........koparsın
hakan79 dedi: