• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Re: kıl var

hakan79 dedi:
emrah dedi:
benıde merah ettıgım bır sey var butun fotograflarında vucutta bır tane bıle kıl yokk normaldemı yok yok sa bır sekılde alıyomusun acıklama getırsen sevınırım cunku benım gıbı bu sıtede cok kıl sorunu ceken var :?: selametle
bendede çok olmasada kıl var şimdiye kadar jiletle alıyordum öyle söylendiği gibide çoğaltmadı ama kuaför çok güzel bir bayanla tanıştım razı edersem sadece bana özel ağda yapacak çok can yanacak ama bu kızı görmek için değer[/quo

Kızı görmek için ağda yaptırmaya gerek yok hoca ben dün suat abiyle gittiğimde kapıda oturuyordu :lol: :lol: :lol:
Böylece bütün forum Hakan'ın bilinmeyen yüzünü de öğrendi.....

Re: ah cortes

cortes dedi:
hakan79 dedi:
emrah dedi:
benıde merah ettıgım bır sey var butun fotograflarında vucutta bır tane bıle kıl yokk normaldemı yok yok sa bır sekılde alıyomusun acıklama getırsen sevınırım cunku benım gıbı bu sıtede cok kıl sorunu ceken var :?: selametle
bendede çok olmasada kıl var şimdiye kadar jiletle alıyordum öyle söylendiği gibide çoğaltmadı ama kuaför çok güzel bir bayanla tanıştım razı edersem sadece bana özel ağda yapacak çok can yanacak ama bu kızı görmek için değer[/quo

Kızı görmek için ağda yaptırmaya gerek yok hoca ben dün suat abiyle gittiğimde kapıda oturuyordu :lol: :lol: :lol:
cortes bilmediğin bişey var siz sadece bakıyorsunuz kız ağda yaptığı bölgeye masaj yaparak rahatlatıyor ve sadece bana yapacak biri beni durdursun :lol:

Re: ah cortes

hakan79 dedi:
cortes dedi:
hakan79 dedi:
emrah dedi:

cortes bilmediğin bişey var siz sadece bakıyorsunuz kız ağda yaptığı bölgeye masaj yaparak rahatlatıyor ve sadece bana yapacak biri beni durdursun :lol:

4-5 sene sonra Hakan gibi bir vücut bi spor salonu bir de kafayı kazıttımmı tamam işde bende kurarım kendime bi harem :lol: :lol: :lol:

hadi halan abi hadi anladık senin ne için vücüt yaptığını hadi kacmaz bizden ama şaka bir yana böyle bir vucüt yaptıktan sonra bende hususi bir kız tutup ağda yaptırırım

Vin Diesel

Arkadaşlar bu arada Vin Diesel kimdir? Bahsediyorsunuz ama birazcık fransız kaldım. Fotoğrafı falan var mı? Teşekkür ederim...

Re: Vin Diesel

bilgen dedi:
Arkadaşlar bu arada Vin Diesel kimdir? Bahsediyorsunuz ama birazcık fransız kaldım. Fotoğrafı falan var mı? Teşekkür ederim...

Şaka mı yaptın bu soruyu sorarar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Despo dedi:
http://www.vindiesel.hu/

Linki veriyorum ama lütfen konu disi olmasin, gerekirse konu disinda baslik acin.

Site dediğin böyle olamalı yardım anında geliyor,mükemmelsiniz...

cortes vin diesel'in vücudu iyi degil ya da kotu demedım hatta ben de cok da resmı war calışırken acaip gaza getiriyo ona bakıom :) :) :) ama hakanı gormeden once vin gibi olmak istiyordum ama artık hakan yenı idolum oldu cıktı :oops: :oops: hakan o trıcepsleri nası cıkardın ya benım en buyuk eksigim triceps :( cok kuvvetlı ama bi turlu sekıllenmıyorlar :cry:

Soldaki arkadaş hayatımda gördüğüm en kısa biceplere sahip ama genede iyi bir hacim yakalamış, bravo walla, sizin salonda biceps sorunu yok orasi kesin :D

evet gercektende cok kısa,ama saglam...

Hakan yaz geldi... Senin belin kışın sanki daha inceydi.. bana sorarsan 1-2 haftalık kücük bi diyet lazım.. karın kasları halen cok belirgin ama birazcık incelirse bel daha da heybetli gozukecen... Bi de topsakalı kesmee daha karizmatik oluyor topsakalla beraber.
Salon, hemen giriş katında ve camlar filmli degil sanırım.. yoldan gecen bi teyze seni cıplak barbell curl yaparken izlese kalpten gider belki :P Tawukcu da çevrilen piliçleri izleyen aç insanlara benzeyecek insanlar sonra :)) Cama ekmek banarlar belki ;)

bu bel bu yemeye iyi

Pump Forever dedi:
Hakan yaz geldi... Senin belin kışın sanki daha inceydi.. bana sorarsan 1-2 haftalık kücük bi diyet lazım.. karın kasları halen cok belirgin ama birazcık incelirse bel daha da heybetli gozukecen... Bi de topsakalı kesmee daha karizmatik oluyor topsakalla beraber.
Salon, hemen giriş katında ve camlar filmli degil sanırım.. yoldan gecen bi teyze seni cıplak barbell curl yaparken izlese kalpten gider belki :P Tawukcu da çevrilen piliçleri izleyen aç insanlara benzeyecek insanlar sonra :)) Cama ekmek banarlar belki ;)
bu aralar inanilmaz abur cubur yiyiyoruz benim bir gun icinde yediklerimi yazsam bu bel super dersiniz yeter yaaa biraz saldim bu aralar ama kritik siniri gecerse hemen toplarim yoldan gecenler yaratik gormus gibi tepkiler veriyorlar alistim artik onlar orda yokmus gibi davraniyorum

geri döndüm

efsane geri döndü :lol: :lol: :lol:

kizdirma beni herseyi açiklarim 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Back
Yukarı